Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Novo i nenoseno?!

Kupila sam na krpicama komplet trenerku(u nastavku cete viditi i od koga) za koju je bilo napisano da je nova i nenosena! Cekala sam ju malo duze( 9dana, ali ne krivim doticnu za to jer je do poste), dodem doma, probam ju na brzinu (doslovno na brzinu jer se maleni vec unervozio), vidim da mi super stoji, odmah skinem.. taj dan navecer krenem ju ponovno obuci da bi pokazala suprugu kako mi stoji a i da je probam kako spada, uzmem gornji dio i osjetim neugodan miris ispod pazuha(koji niti nakon pranja nije skroz nestao). Onda hlace, cim sam ih obukla skuzila sam da na jednoj strani strsi lastik u pasici. Nakon jos jednog oblacenja taj lastik se zkroz izokrenuo ine mogu to tako nositi. Kao prvo ja ne zelim ici kod krojacice da popravlja nesto sto je trebalo biti u top stanju s obzirom da je novo i nenoseno. Kad sam se pozalila a to doticna se cak i narugala i kad sam rekla da ja to necu nositi i da joj vracam trenerku i da zelim novac natrag, naravno vec par dana me ignorora a znam da je vidila poruku jer je nakon nje izbrisala oglas od te trenerke. Ja smatram da sam bar djelomicno u pravu sto trazim povrat jer nisam dobila ono sto sam platila! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6475e37edecb5ebf61ac664ca68406f0.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1458c384bba73b1e3a1785cd43bf3777.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e9162f1d3d35711cdd94c56492ec3731.jpg)
2019 10 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d87350e3a8e815485e7a4da92d2cdc09.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/52b832f39098421a126edad6de53c139.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b3240e99d4016b8411cc75afe5fbfed5.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/418e4a2a0d138a1633928e0464062eaa.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e6c417a9f1e995debcd8ac1cf1f28c8f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e3881a77fbbfb5feafd5d4e7dbeec06d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/11b61285a2fea5614e172a672dc778e9.jpg)
2019 10 28
Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji..
2019 10 28
nije fer od dotične da ne prizna kako je trenirku nosila, ja bih također bila ljuta ko ris. ustrajte kod svojeg. a gospođa nek izvoli vratit uplačeno. da je guma i tako od početka _ tj.kao nova, gornji dio smrdi a to se nije tako kupilo, sigurno. možda gospođa imala 2-3 puta obučeno pa zaboravila oprat :P
2019 10 28
> Jasna2709: > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. potpisujem. Imala adidas donji dio - oriđiđi pa morala kod krojačice ići da mi riješi gumu... stvarno mislim da nije do prodavačice... a i ove krpice u zadnje vrijeme...sorry ali svi bi samo po forumima rastezali ljude da se na kraju ispostavi da nisu ni krivi ni ništa... ukratko - kod mene povrat ne bi dobili. Više se ne natežem okolo. Iznimka su naravno cure koje su prevarene. peace
2019 10 28
> Jasna2709: > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. i ja nedavno na krpicama kupila čizme, one super i prekrasne al totalno krivi broj. nije bilo do mene, cura je krivo napisala, lijepo sam joj objasnila da su super i sve ali nisu moj broj i ona je lijepo uplatila lovu natrag s uključenim troškom za povrat. bez ljutnje i bez negativnih. desilo se, kaj ćemo. i nema zamjere s niti jedne strane. priznat grešku i dogovorit se.
2019 10 28
p.s. kaže oprano a miris ostao (?) pa zar nije možda moguće da je i prodavačica oprala pa je i njoj ostao miris (?)... :| ne razumijem
2019 10 28
Da. Kao sto sam napisala. Probala sam je na brzinu kada sam se vratila iz poste sa malenim koji je postao nervozan. Odmah sam joj javila da mi stvarno stoji kao da je krojena po meni, velicina odgovara.. dok ju nisam drugi put probala. Onda sam skuzila taj neugodan miris gornjeg dijela i na hlacama taj lastik. Ne mogu shvatiti da se izvrnuo skroz a da nisam niti oprala. Da da sam oprsla pomislila bi da se u pranju izvrnuo! Kao sto sam joj napisala htjela sam joj i poslati odmah lace. Majicu sam i htjela prvobitno ostaviti jer to racunam oprat cu i moze proci. Oprala sam u perilici samo gornji dio i taj miris nije skroz nestao. I sad se osjeti. Tu sam onda shvatila da to nije niti novo a niti nenoseno kao sto je napisano.. I zbog toga sam odlucila da zelim vratiti oboje. Jos k tome se ni ne javlja?! Pa da je odgovorila barem! Biste li vi pomislili tako? Ne znam..
2019 10 28
> Jasna2709: > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. Oprostite, dolje sam odgovorila. Ne zamjeram sto tako mislite.. pokusala ssm objasniti poblize zasto sam na kraju tako odlucila, jednostavno me to sve redom naljutilo..
2019 10 28
> MalaZgancova: > > Jasna2709: > > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. > i ja nedavno na krpicama kupila čizme, one super i prekrasne al totalno krivi broj. nije bilo do mene, cura je krivo napisala, lijepo sam joj objasnila da su super i sve ali nisu moj broj i ona je lijepo uplatila lovu natrag s uključenim troškom za povrat. bez ljutnje i bez negativnih. desilo se, kaj ćemo. i nema zamjere s niti jedne strane. priznat grešku i dogovorit se. I to je sasvim u redu u vašoj situaciji, mislim da bi svatko izvršio povrat, ali krivi broj i ovo nije isto.. Barem meni.. Još k tome gđa je napisala da je dva puta nosila taj donji dio. Guma se izokrene često, kao što sam i napisala. A miris niti jedna od nas ne može ocijeniti tako da..
2019 10 28
pa koliko vidim cura Vam je odgovorila ali ste vi nastavili po svome sa porukama (?) zar niste napisali "sve ok, svejedno hvala i lp" ? i mala napomena - samo zato što je netko "zelen" ne znači da je na krpicama, ja se zelenim brat-bratu već 4-5 godina pa nisam stalno tu... dođem malo obići ekipu, pročitati novosti, utržit nešto i ćao ;)
2019 10 28
Khm "detaljcic"! :s Gdje pise "kopija" u oglasu?
2019 10 28
> PretrpaniOrmar: > > Jasna2709: > > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. > potpisujem. Imala adidas donji dio - oriđiđi pa morala kod krojačice ići da mi riješi gumu... stvarno mislim da nije do prodavačice... a i ove krpice u zadnje vrijeme...sorry ali svi bi samo po forumima rastezali ljude da se na kraju ispostavi da nisu ni krivi ni ništa... > ukratko - kod mene povrat ne bi dobili. Više se ne natežem okolo. Iznimka su naravno cure koje su prevarene. peace Oprostite ali ne bih se slozila u potpunosti sa vama.. slazem se ovo da ne bi trebalo po forumu.. to stoji...ali da morate nositi kod krojacice nesto sto prakticki niste nikad ni obukli, samo isprobali? A kupili ste kao novo i nenoseno! Da sam jja nosila ne bih rijec rekla! Ne morate se sloziti samnom ali po meni nije u redu!
2019 10 28
> PretrpaniOrmar: > p.s. kaže oprano a miris ostao (?) pa zar nije možda moguće da je i prodavačica oprala pa je i njoj ostao miris (?)... :| ne razumijem Od čega "miris" ispod pazuha...od oglašene nove i nenošene trenirke ;)
2019 10 28
> Jasna2709: > > MalaZgancova: > > > Jasna2709: > > > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. > > i ja nedavno na krpicama kupila čizme, one super i prekrasne al totalno krivi broj. nije bilo do mene, cura je krivo napisala, lijepo sam joj objasnila da su super i sve ali nisu moj broj i ona je lijepo uplatila lovu natrag s uključenim troškom za povrat. bez ljutnje i bez negativnih. desilo se, kaj ćemo. i nema zamjere s niti jedne strane. priznat grešku i dogovorit se. > I to je sasvim u redu u vašoj situaciji, mislim da bi svatko izvršio povrat, ali krivi broj i ovo nije isto.. Barem meni.. Još k tome gđa je napisala da je dva puta nosila taj donji dio. Guma se izokrene često, kao što sam i napisala. A miris niti jedna od nas ne može ocijeniti tako da.. Ne nosila. Samo isprobala..
2019 10 28
1 2 3 4