Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Novo i nenoseno?!

I tako smo, kako to obično biva na linču sklonom forumu, od kupilicinog prvotnog 'malo se osjetio znoj' stigli do osobnog vrijeđanja prodavalice kao smrdulje i šporkulje, ako prodaje fejk onda je normalno do smrdi, artikal se više malo ne osjeti po znoju nego bazdi.......Da ne spominjemo da je kupilica najprije bila oduševljena, da ne postoji tako brzinsko isprobavanje u kojem se vonj znoja ne osjeti, da je kroz više poruka prodavalici izjavljivala kako ,eto, samo spominje...ali sve je u redu, okej, hvala...... Uzgred, ako kupim fejk, jer mi nije bitno da li je original, te tako podržim prodaju fejk robe, a zatim prijavim nekog tko mi je fejk prodao zbog prodaje fejk robe - nije li to stvarno jadno i licemjerno?
2019 10 29
> gitadevi: > I tako smo, kako to obično biva na linču sklonom forumu, od kupilicinog prvotnog 'malo se osjetio znoj' stigli do osobnog vrijeđanja prodavalice kao smrdulje i šporkulje, ako prodaje fejk onda je normalno do smrdi, artikal se više malo ne osjeti po znoju nego bazdi.......Da ne spominjemo da je kupilica najprije bila oduševljena, da ne postoji tako brzinsko isprobavanje u kojem se vonj znoja ne osjeti, da je kroz više poruka prodavalici izjavljivala kako ,eto, samo spominje...ali sve je u redu, okej, hvala...... > Uzgred, ako kupim fejk, jer mi nije bitno da li je original, te tako podržim prodaju fejk robe, a zatim prijavim nekog tko mi je fejk prodao zbog prodaje fejk robe - nije li to stvarno jadno i licemjerno? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5deedafe823005ef497368566ef6467b.jpg)
2019 10 29
Ne vidim problem sto prodavacica nije naglasila da nije orginal,po cijeni se zna da ne moze biti, ne trebamo se pravit pametni.Kome je vazno prvo pita da li je org . Ako je artikal stajao na sufitu godinu dana,sintetika je upila miris i nista cudno za takve materijale.Prvo sve super, nikakav odor ( od kupilice koja tvrdi da je osjetljiva na mirise,dakle osoba istancanog njuha ), pa onda odor /lastik, tek sutra dan, te krece vrijedanje prodavacicine osobne higijene i razvlacenje po forumu . Stvarno di je dosa ovaj portal?
2019 10 29
Ocito je da svatko ima svoje misljenje i to je sasvim u redu. Nisam ni trazila da se svi sloze sa mnom. To prvo isprobavanje je zaista bilo na brzinu. Obukla da vidim kako stoji i skinula. Tog momenta nisam imala ni vremena ni prilike da obucem kako spada, do navecer. I da, stvarno, otvorim paket ttenerka mirisi( po prasku, omeksivacu ili cemu vec, sad jel to bilo oprano ili od stajanja u paketu sa ostalom robom ja ne mogu reci, uglavnom nije imalo miris novine) i jos nakon sto sam cekala dugo bila sam sretna sto sam ju napokon dobila i k tome vidim stoji kao da je krojena po meni. Zahvalim se i napisem sve kako sam napisala dalje redom. A zasto? Kad sam napisala" sve ok. Hvala i lp mislila sam ok, nek ti bude. Neda mi se zamarati. Onda sve to redom od znoja, do tog lastika, do ignoriranja je za mene bilo previse! Trenerka koja mirisi a ispod pazuha se osjeti znoj, lastik se izvrne a nisam ju niti nosila, na kraju ignoriranje. Cak sam u momentu pomislila da sam ja "treca ruka" akonju ona nije nosila a trenerka je u stanju u kakvom je. Ok. Shvatila sam sto zelite reci. Nije za povrat i ja ga necu traziti. To stoji. Ali ja i dalje stojim iza toga da to sto sam kupila nije niti novo a niti nenoseno i to sam pokusala objasniti u porukama. Smatram da ignoriranje nije u redu, mogla je napisati bilo sto; zenobozja jesi ti normalna, ma bilo sto. A sto se tice toga da je nesto kopija meni to ne smeta i necu zbog toga traziti povrat, to je druga stvar ako ju ona nije oglasila kao takvo. Nakon sto procitala vase poruke i misljenja shvatila sam da nemam pravo traziti povrat.. I necu. Hvala sto ste rekli svoja misljenja..
2019 10 29
Ako nešto nije original a nosi ime Adidas, onda je to svakako potrebno naglasiti. No ovdje nije to sporan dio suradnje pa mislim da ga ne treba niti spominjati. Ako kupcu ne smeta, ne sudim o tome. Osobno to nikad nebi ni pogledala a kamoli kupila. Bilo kakav fejk. Mislim da je prodavačica u startu muljala s "novim i nenošenim" i još koječim ali također smatram da je nemoguće ne osjetiti znoj odmah ako je on tu (bljak!!!). Tako da...povratna svakako poželjna, a za ostalo nisam sigurna.
2019 10 29
Odgovor Nisam preprala, stoji na tavanu smatram zaista bezobrzanim i bahatim. Ili nije pregledala uopce sto je neodgovorno ili jest pa je nije briga za kupca. Kako god bilo nije u redu! Jednako bezobrazna bih bila i prijavila je za blok zbog prodaje fakea koji je lazno oglasen. Ne smijemo prodavati smrdljivo ni lazno oglaseno. Po meni je za blok i adio. Vi koji bi uveli neka svoja pravila zaista me sokirate iz dana u dan. To vodi propasti stranice uspjesno. Svaka cast. ZanaLady, ne bih propustila zvati administratoricu, naravno negativna bi ostala, kao sto vidite misljenja su podijeljena, i gotovo uvijek je tako na ovom forumu.
2019 10 29
Ja također ne mogu stati na stranu nekog...tko nije naveo za robu da nije original...,laže da je novo i nenošeno..., ne provjerava stanje robe prije slanja..., ignorira kupčevo nezadovoljstvo i na koncu...zaključuje da mu je savjest čista i da nema kome što objašnjavati. Svaka čast prodavačici ako je u dućanu kupila znojavu trenerku sa uvrnutim laštikom u hlačama. To se ne viđa često. S druge strane, vjerujem kupilici i razumijem kad kaže da je kupljeno probala na brzinu i nije uočila nedostatke. Znam što je to nemati vremena pored male djece. Bilo kako bilo, ako se mene pita, kupac je uvijek u pravu. Ne vidim svrhu u tome da namjerno činim nekoga nesretnim. Pa ne ovisi mi život o prodaji jedne krpe ovdje. Toliko od mene.
2019 10 29
Nitko ovdje ne vrijeda prodavacicu, ali prodavanje uznojenih arikala koji su stali godinu dana na sufitu pod novo i nenoseno je van svake pameti i nema nikakvog opravdanja za to. To da je fejk tribala naglasit ka fejk je sasvim druga prica, iako u ovom slucaju nevazna jer kupilici nije ni bilo bitno da je original, dapace bila je svjesna da kupuje repliku. A ako je nesto probano nabrzinu onda logicno da se nije sve ni primjetilo, znam po sebi kad bi xy puta donila robu kupljenu u ducanu, isprobanu nabrzinu pa doma uocila mane i vracala natrag. Guma u hlacama je sasvim nebitna, jer ka sta sam vec rekla, dogada se i na originalima, ali smrad znoja...sorry tu nema izlike. Ni u ducanu takvu robu ne bi kupila a kamoli ovde. Doduse, ne moze se njusit priko foruma pa cemo morat virovat kupilici da se miris znoja stvarno osjeti, ali ponasanje prodavacice koja se sad pravi mutava itekako ide u prilog tvrdnji kupca.
2019 10 29
> gitadevi: > I tako smo, kako to obično biva na linču sklonom forumu, od kupilicinog prvotnog 'malo se osjetio znoj' stigli do osobnog vrijeđanja prodavalice kao smrdulje i šporkulje, ako prodaje fejk onda je normalno do smrdi, artikal se više malo ne osjeti po znoju nego bazdi.......Da ne spominjemo da je kupilica najprije bila oduševljena, da ne postoji tako brzinsko isprobavanje u kojem se vonj znoja ne osjeti, da je kroz više poruka prodavalici izjavljivala kako ,eto, samo spominje...ali sve je u redu, okej, hvala...... > Uzgred, ako kupim fejk, jer mi nije bitno da li je original, te tako podržim prodaju fejk robe, a zatim prijavim nekog tko mi je fejk prodao zbog prodaje fejk robe - nije li to stvarno jadno i licemjerno? slažem se, da to toliko smrdi kako je sad ispalo, osjetilo bi se pri samom otvaranju paketa, a kamoli 'brzinskom isprobavanju'. Što se kupca tiče, ne razumijem vas baš u tijeku ovog razgovora - od 'sve je super', preko 'samo napominjem' do 'želim povrat'. Osobno ne vidim gdje se prodavačica ponijela bezobrazno, kao što ste joj napisali. Uz to, napisali ste da želite vratiti donji dio radi lastika koji nije greška prodavačice, a zadržati gornji dio koji ćete ionako oprati, a sad se odjednom piše kao da vam je prodavačica poslala smrdljivu robu. Smatram da ste trebali prvo u miru sve pregledati, potom se javiti prodavačici s dojmovima, ne vidim svrhu pet poruka u kojoj ste u svakoj došli s drugim nastupom, imam dojam da ni sami ne znate šta želite od prodavačice. Ako ste odmah javili da je sve super i da ste zadovoljni, to je po meni vaš propust.
2019 10 29
Meni je čudno kako da se odmah nije onda osjetio toliki smrad čim se otvorila kutija ili čim se probala trenirka🤢 Nije okej što nije navela da je kopija ali to u ovoj situaciji nije problem koliko sam shvatila. A taj lastik izokrenuti se dogodi i na original trenirkama i nakon jednog nošenja. Nor meni je na elfs trenirci se odmah izokrenuo nakon 1 probavanja Ali opet sto poruka poslanih prodavačici i u svakoj drugo ponašanje mi isto nije jasno, djeluje kao da ne znate što konkretno želite. Naravno ne opravdavam ni nju smatram da nije uredu prevariti nekoga.
2019 10 29
Moj muž je kupio Philipp Plein šorc i platio ga desetak puta više od ove fejk trenirke. Ja ga oprala na 30 stupnjeva i to na programu za osjetljivo jer ima po sebi one neke lubanje i kamenčiće pa da se to ne ošteti. Kad sam izvadila iz perilice imam što za vidjeti: guma u struku se skroz izuvijala. Jedva sam to nekako izravnala. I kod svakog nošenja mu se ta guma sfrče na pola. Užas. Meni to smeta. Njemu ne. Ista stvar nam se dogodila s RL trenirka hlačama. Ista! To je isto bilo masno plaćeno. Tako da, evo, iz vlastitog iskustva znam da s gumom u struku može biti problema i kod puno kvalitetnijih i skupljih proizvođača. Ostalo neću komentirati.
2019 10 29
1 2 3 4