Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Novo i nenoseno?!

> ZAnaLadyBug: > > PretrpaniOrmar: > > > Jasna2709: > > > Prvobitno ste prodavačici javili da vam je trenirka super, da biste se poslije predomislili oko donjeg dijela. Naknadno kažete da ima gornji dio ustajali miris, ali prvo govorite zadržati gornji dio, pa onda ima miris, i u donjem se guma okreće pa se oko svega predomišljate i želite povrat.. Ja vam povrat ne bih izvršila jer ste prvo poslali da vam je super, a onda se predomišljate. Nažalost okretanje gume često se dešava i na originalnim donjim dijelovima trenirki, a kamoli na kopiji.. > > potpisujem. Imala adidas donji dio - oriđiđi pa morala kod krojačice ići da mi riješi gumu... stvarno mislim da nije do prodavačice... a i ove krpice u zadnje vrijeme...sorry ali svi bi samo po forumima rastezali ljude da se na kraju ispostavi da nisu ni krivi ni ništa... > > ukratko - kod mene povrat ne bi dobili. Više se ne natežem okolo. Iznimka su naravno cure koje su prevarene. peace > Oprostite ali ne bih se slozila u potpunosti sa vama.. slazem se ovo da ne bi trebalo po forumu.. to stoji...ali da morate nositi kod krojacice nesto sto prakticki niste nikad ni obukli, samo isprobali? A kupili ste kao novo i nenoseno! Da sam jja nosila ne bih rijec rekla! Ne morate se sloziti samnom ali po meni nije u redu! kupila sam u adidas trgovini donji dio. i ni meni se nije sviđalo kako su to s gumom riješili pa sam to kod krojačice riješila. a što sam trebala, tražiti adidas povrat jer se meni ne sviđa kako ušivaju gumu (?) :') zbog toga kažem da ne bi dobili povrat kod mene - po meni je povrat ako proizvod ne odgovara opisu (oštećen je, kriva veličina, dimenzije nisu ispravno naznačene, nije original a vi ste mislili da je. jer nije naznačen fejk) a ne jer se kupac predomisli...bilo je već dosta sličnih tema u zadnje vrijeme...
2019 10 28
> sonja90: > Khm "detaljcic"! :s > Gdje pise "kopija" u oglasu? Ne pise nigdje. Platila sam ju 150 kn+pt(170) kn. Da je original vjerovatno bi bilo naglaseno i cijena bi bila puno skuplja. A i nema oznake originala.
2019 10 28
> ZAnaLadyBug: > > sonja90: > > Khm "detaljcic"! :s > > Gdje pise "kopija" u oglasu? > Ne pise nigdje. Platila sam ju 150 kn+pt(170) kn. Da je original vjerovatno bi bilo naglaseno i cijena bi bila puno skuplja. A i nema oznake originala. prodaja fejka pod original JE razlog za povrat
2019 10 28
> ZAnaLadyBug: > > sonja90: > > Khm "detaljcic"! :s > > Gdje pise "kopija" u oglasu? > Ne pise nigdje. Platila sam ju 150 kn+pt(170) kn. Da je original vjerovatno bi bilo naglaseno i cijena bi bila puno skuplja. A i nema oznake originala. Bilo bi normalno da je nešto šta piše Adidas i stvarno Adidas, a ako je kopija onda treba bit naglašeno.
2019 10 28
> PretrpaniOrmar: > > ZAnaLadyBug: > > > sonja90: > > > Khm "detaljcic"! :s > > > Gdje pise "kopija" u oglasu? > > Ne pise nigdje. Platila sam ju 150 kn+pt(170) kn. Da je original vjerovatno bi bilo naglaseno i cijena bi bila puno skuplja. A i nema oznake originala. > prodaja fejka pod original JE razlog za povrat Molim vas nemojte pisati bezveze.
2019 10 28
> ZAnaLadyBug: > > PretrpaniOrmar: > > > ZAnaLadyBug: > > > > sonja90: > > > > Khm "detaljcic"! :s > > > > Gdje pise "kopija" u oglasu? > > > Ne pise nigdje. Platila sam ju 150 kn+pt(170) kn. Da je original vjerovatno bi bilo naglaseno i cijena bi bila puno skuplja. A i nema oznake originala. > > prodaja fejka pod original JE razlog za povrat > Molim vas nemojte pisati bezveze. :') :') :') ajmo sada malo čitati. dakle ako netko prodaje fejk a to ne naznači, po meni je to razlog za povrat. admin je već stavljao teme kako se fejkovi moraju jasno naznačiti. pa ako može pojašnjenje zašto je to vama "bezveze". po meni je to čisto varanje kupca. sorry (not sorry) ko se time vrijeđa. p.s. da si pročitala moju izjavu, shvatila bi da sam u ovom slučaju tebi dala za pravo.... svašta. ćao...odo na neku manje samo-destruktivnu temu :s :'( :')
2019 10 28
ZAnaLadyBug pročitajte još koji put postove s razumijevanjem, cure vam žele pomoći i ne pišu bezveze
2019 10 28
> PretrpaniOrmar: > > ZAnaLadyBug: > > > PretrpaniOrmar: > > > > ZAnaLadyBug: > > > > > sonja90: > > > > > Khm "detaljcic"! :s > > > > > Gdje pise "kopija" u oglasu? > > > > Ne pise nigdje. Platila sam ju 150 kn+pt(170) kn. Da je original vjerovatno bi bilo naglaseno i cijena bi bila puno skuplja. A i nema oznake originala. > > > prodaja fejka pod original JE razlog za povrat > > Molim vas nemojte pisati bezveze. > :') :') :') ajmo sada malo čitati. dakle ako netko prodaje fejk a to ne naznači, po meni je to razlog za povrat. admin je već stavljao teme kako se fejkovi moraju jasno naznačiti. pa ako može pojašnjenje zašto je to vama "bezveze". po meni je to čisto varanje kupca. sorry (not sorry) ko se time vrijeđa. > p.s. da si pročitala moju izjavu, shvatila bi da sam u ovom slučaju tebi dala za pravo.... svašta. ćao...odo na neku manje samo-destruktivnu temu :s :'( :') Da. Imate pravo. Oprostite 😁Sad citam ponovno vas komentar da je prodaja fejka pod original razlog za povrat. Ja sam na prvu shvatila da zelite reci da zelim zamijeniti zato sto sam shvatila da nije original, a ne razlog koji sam navela. Ja sam samo htjela reci da po meni nesto sto smrdi po znoju(eto da se grublje izrazim) nije nesto sto je novo i nije noseno. 🤔
2019 10 28
> IrenaAR: > ZAnaLadyBug pročitajte još koji put postove s razumijevanjem, cure vam žele pomoći i ne pišu bezveze Imate pravo. Vratila sam se na komentare i shvatila sto su cure htjele reci i ispricala sam se. Malo sam brzopleto procitala i napisala.. hvala 😊
2019 10 28
ZanaLadyBug Dakle, namjerno sam pitala pise li "fejk/kopija". To je kamufliranje istine. I mogla je to kupiti neka neznalica ocekujuci original jer ne pise, a ta trenirka to nije. Dakle oglas je u startu lazan, nepotpun, a tko zna kakav bi odgovor bio i da ste pitali je li original.. Dakle po mom vidjenju situacije na osnovu toga imate pravo na povrat. To sto niste pitali nebitno je, nigdje ne pise sto je, a mora biti naglaseno. Znoj i ostalo otom-potom.. Mada i tu po vremenskom razmaku cini mi se nije puno proslo, tek dan..tako da bih i to razmatrala; nisam 100% sigurna da nemate pravo na povrat ni po tom pitanju, mada nisam sve etaljno procitala..ali to je samo moje osobno misljenje.
2019 10 28
> sonja90: > ZanaLadyBug > Dakle, namjerno sam pitala pise li "fejk/kopija". To je kamufliranje istine. I mogla je to kupiti neka neznalica ocekujuci original jer ne pise, a ta trenirka to nije. Dakle oglas je u startu lazan, nepotpun, a tko zna kakav bi odgovor bio i da ste pitali je li original.. Dakle po mom vidjenju situacije na osnovu toga imate pravo na povrat. To sto niste pitali nebitno je, nigdje ne pise sto je, a mora biti naglaseno. > Znoj i ostalo otom-potom.. Mada i tu po vremenskom razmaku cini mi se nije puno proslo, tek dan..tako da bih i to razmatrala; nisam 100% sigurna da nemate pravo na povrat ni po tom pitanju, mada nisam sve etaljno procitala..ali to je samo moje osobno misljenje. Prosla su 4 dana... da, razumijem sto zelite reci, hvala vam na objasnjenju. Vjerovatno necu dobiti niti odgovor a kamoli povrat.
2019 10 28
Prosao je 1dan i 3sata izmedju prvog javljanja njoj gdje pisete kako je sve super do iduceg gdje pisete o znoju i ostalom, jesam u pravu? Ne racunam do sad, vec taj period od prve probe do druge.
2019 10 28
Naravno da je u oglasu trebala jasno naznačiti da nije original. Još me više smeta ovo: novo i nenošeno bi trebalo to i značiti. Za sve ostalo postoji... nošeno jednom, prošetano po kući, nošeno 2-3 puta. Mrzim kad se sve to strpava u isti koš pa tu čak, kao slučajno, završi i iznošeno. U krajnjem slučaju, ali načitasmo se i o takvima po forumu.
2019 10 28
Btw "trenerka je stajala na tavanu od lani, nisam ni preprala" ?! To vama ok? :| To sto je ona napisala uopce ne ide njoj u korist.
2019 10 28
> sonja90: > Btw "trenerka je stajala na tavanu od lani, nisam ni preprala" ?! To vama ok? :| To sto je ona napisala uopce ne ide njoj u korist. Ja znam da sam ja dosta brzopleta osoba. Priznat cu ako sam u krivu. Uvijek. Ali ovaj put bas Imam osjecaj da me smuljala u svakom pogledu. Zaista sam se nadala da nece biti ovakvih neugodnih situacija.
2019 10 28