Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Ebay, šta ste zadnje kupile a da ste zadovoljne?

Može i slika uzivo odjeće ili nakita koji vam je stigao a da je zaista ok stanje i kvaliteta.
2019 11 14
Uh, ja sam zadnje kupila tenisice koje nisu stigle... tak da nisam baš zadovoljna :@
2019 11 14
Zadnje, a da nije kozmetika, torbu i dobila refund jer je bila očajne kvalitete.
2019 11 14
A cujte, sve ovisi od koga kupujete. Vecina prodavaca sa ali expressa i wisha prodaje isto kinesko smece i na ebayu. A ako npr. trazite neke vitage ili dizajnerske komade od privatnih prodavaca, tu se da naci dosta dobre i ocuvane artikle.
2019 11 14
Dvije maskice (futrole) za mobitel Samsung. Mislim da je jedna bila oko 35 kn, završile su u smeću pa nemam sliku. Onaj dio u kojem se stavlja mobitel je bio plastični i već je drugi dan jedan kutak napukao, a zatim i drugi, itd... Mobitel i sve stvari zaista maksimalno čuvam i ne bacam samo tako da se moglo polomiti. I ta futrola je bila izrazito tanka, preklop nikakav i kao da će se raspasti. Na kraju sam ipak otišla u jednu trgovinu i kupila za 70 kn čvrstu preklopnu futrolu, a onaj dio gdje ide mobitel je ipak gumeni i ne može napuknuti.
2019 11 14
Nekoliko stvari (odjevnih predmeta) sam narucila, sve su bile prelose.😐😐 Narucim jednu stvar i stigne mi totalno drugacije nego na slici, pa si mislim: ok, idem probati nesto drugo naruciti mozda ce biti bolja kvaliteta, ali isto mi je stiglo katastrofa..🙄 i tako u nekoliko navrata, pa sam odustala od odjevnih predmeta... vecinom je sve bilo prozirno, los materijal, cista plastika... Nakon toga sam narucila maskice za mob, stigle su presuper i zadovoljna sam bila, zatim sam narucila ekstenzije za kosu, isto tako presuper su bile, kao prava kosa, mogla sam ih peglati, kovrcati, ma sve...platila sam ih oko 30 kn. 😀 Narucivala sam si i nakit, ukrase za kosu za vjencanje...sve je stiglo predivno, cak puno lijepse nego na slici. 😊
2019 11 14
Sad sam se sjetila dok je klinjo imao Tomica i prijatelji ludilo, naručila sam mu neki spešl vlakić (nije bio baš jeftin) i dođe skroz drugi. Šaljem poruku prodavaču da nisam taj naručila i on mi velikodušno ponudi refund od jednog dolara jer sam ipak dobila vlak, slično je :') Ili jedne plave hlače, a došle tajice za curicu cca 10 godina 😂 I jedne super cipele koje su mi tri puta slali i baš svaki puta umjesto 36 poslali 38 😂 Uglavnom, na ebayu zato ne kupujem torbe, odjeću ni obuću.
2019 11 14
Zadnje....odličan, po super cijeni, novi Geox baloner od privatnog oglašivača iz Praga, stigao za par dana.
2019 11 14
Na ebayu je pozitivno to sta ako seller ne napravi refund, to ce napraviti paypal ako od njih trazite da se umijesaju. I tamo se svasta prodaje, al me nije strah kupovati iz razloga sta stvarno nema problema oko refunda i povrata.
2019 11 14
Prije sam stalno kupovala na eBayu, a onda sam se prebacila na aliexpress. Tamo mi je draže kupovat jer se mogu vidjeti recenzije sa realnim slikama proizvoda od prošlih kupaca. Što se tiče odjeće, jako ju rijetko kupujem tamo, zadnje šta sam bila uzimala je bio kupaći kostim i bila sam prezadovoljna.
2019 11 14
aliexpress 70 kn - https://s.click.aliexpress.com/e/4lFPEhX2 nadam se da link valja. Skroz fora košuljica, kvaliteta meh ali lijepo izgleda pa ok. Preškrta sam za dati više od toga za komad prozirne tkanine. 😄 Inače svašta uzimam na aliexpressu, maskice za mob uvijek odlične, uzimam silikonske, plastične su loše. Nailazila sam i na super odjeću, to su vise lepršave ljetne haljinice i slično, ne neka ‘ozbiljna’ odjeća. Sto se tiče nakita, nisam puno naručivala ali sva bižuterija (naušnice i prstenje) koju sam naručivala je bila bas dobra, zapakirano i izgledom kao nakit iz Bershke, Stradivariusa..
2019 11 14
Evo jos nekih linkova cak i za druge ako ih zanima 😄 ono sto je uživo kao na slikama. https://s.click.aliexpress.com/e/NpHoxAza https://s.click.aliexpress.com/e/LudOBLMk https://s.click.aliexpress.com/e/mAURK3RK (toplo preporučam za žene koje, poput mene, nisu prosperitetne u predjelu grudi haha, grudnjak čuda radi). Ima jos svašta, ovo su neke zadnje kupnje od ljeta, uz maskice za mob.
2019 11 14
Bila naručila dvije torbe, došle očajne torbe koje nisu bile ni sjene ovih sa slika. Otad naručujemo maskice za mobitel, razne dijelove za bicikl, tehniku katkad, a sad smo naručili crijevo za usisivač. Dakle razne sitnice koje nisu odjeća i obuća. Nekako još uvijek imam volje za šetnju po gradu i isprobavanje. Obuća treba sjediti na nozi tako da ne žulja tako da nema šanse da ju naručim s interneta.
2019 11 15
Slazem se. I elektroniku kupujem od privatnih sellera. Do sada nije bilo problema. Zadnje sto sam kupila je bio jedan H&M kaput koji je bio rasprodan, a nisam ga mogla naci u odgovarajucoj velicini ovdje na Krpicama. Bila sam odusevljena jer mi je stigao kao nov, vrlo uredan.. iz UK. > nefertiti111: > A cujte, sve ovisi od koga kupujete. Vecina prodavaca sa ali expressa i wisha prodaje isto kinesko smece i na ebayu. > A ako npr. trazite neke vitage ili dizajnerske komade od privatnih prodavaca, tu se da naci dosta dobre i ocuvane artikle.
2019 11 15
I ja sam više za aliexpres, preko toga sam uzela hoverboard, mobitel, tablet, maskice za mobitele, punjace, memorijske kartice, elektricnu cigaru, torbe i sa svim sam prezadovoljna.
2019 11 15
1 2