Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Preporuka za kvalitetan (trajni ili običan) lak za nokte

Pozdrav cure. Vidim da ima puno cura ovdije koje rade nokte/lakiraju nokte itd. pa molim za jedan savjet. Jako volim lakove, imati nalakirane nokte i nekako mi je veliko zadovoljstvo kad si pogledam ruke i uredno su namazale. Većinu života sam imala skoro uvijek nalakirane nokte, imala bih doma 20-30 lakova koje bih stalno izmjenjivala. Međutim, došao je život, beba, obveze, više nemam baš vremena za sebe. Ne da mi se svaka 2-3 dana skidati i ponovno mazati lak (pogotovo jer sam nesposobna išta raditi dok se suši), tako da zadnjih godinu-dvije skoro uopće ne lakiram nokte. Sad kad znate moju tužnu priču krenimo na stvar - trebam preporuku za neki zaista kvalitetan lak, koji se neće uništiti za par dana nego trajati tjedan+. Stavljam suđe u mašinu, kuham, stalno perem ruke, ovi DM-kvaliteta lakovi mi ne traju dulje od par dana, a jako mi je ružno vidjeti (na sebi i na drugima) napola izgreban lak, pogotovo kad je tamnija boja. Stoga bih si htjela kupiti jedan dobar lak pa ga mazat dok ne istrošim. Zoya mi je bio dobar ali se nakon 6 mjeseci nekako jako zgusnuo i dugo sušio. OPI mi se nisu pretjerano iskazali u odnosu na jeftine (možda jer nisam imala njihov top coat). Imam neku jadnu lampu za nokte (koristim za sušenje epoxyja), pa može bit i trajni lak. Pozz
2020 02 07
Pozdrav, Upoznata sam sa trajnim lakovima, to mogu preporuciti, a obicne ne mogu jer se nijedan nije pokazao kao odlican. Crystal nails one step crystalac je odlican, traje i do 3tjedna, ovisno koliko brzo rastu nokti, dakle on sam stoji 3 ali zbog izrasta ih radim svakih 10-14dana. Lak se stavi u 2 sloja i top coat u jednom. Trebate osim toga jos odmascivac (tak se kaze mislim) odnosno Spray prepare (nadjete podCrystal nails pa Crystalac trajni lakovi pa Tekucine) i No buffer scrub te kao gazicu.. I lampu naravno. Proces izrade traje cca 40min, moze i brze, ovisno koliko ste spretni, a jeste vjerujem kad cijeli zivot lakirate nokte, isto je.
2020 02 07
Sonja, kako skidate trajni lak? Je li potrebna brusilica?
2020 02 07
> Ivana6720: > Sonja, kako skidate trajni lak? Je li potrebna brusilica? Ovisi... Moji nokti su takvi da se trajni lak nakon tjedan dana počeo nadizati i morala sam ga skinuti, samo se fino odlijepi. Skidanje u salonu Vam je maksimalno 50 kn. Nije dovoljno da imate trajni lak i lampu, morate imati pribor za manikuru, pogotovo pogurivač i neke škarice, bazu i top coat.
2020 02 07
> sonja90: > > Trebate osim toga jos odmascivac (tak se kaze mislim) odnosno Spray prepare (nadjete podCrystal nails pa Crystalac trajni lakovi pa Tekucine) i No buffer scrub te kao gazicu.. I lampu naravno. > Proces izrade traje cca 40min, moze i brze, ovisno koliko ste spretni, a jeste vjerujem kad cijeli zivot lakirate nokte, isto je. Ohoho, to bi mi bilo super. 40 min mi je ok, odjednom napravim i onda sam mirna 10 dana do 2 tjedna. Čim idem u salon, moram bit u određeno vrijeme tamo, pa doći malo ranije itd., a nemam niti jedan baš u kvartu da sam čula da je dobar. Brusilicu isto imam (jel, za nakit/svašta raditi) pa samo stavim svježi nastavak, i set za manikuru imam, ali je dosta star, valjda će poslužit. Pogledat ću videa na youbuteu, ako neću znati nešto. Za materijale je teško saznati koji su dobri jer su svi na netu sponzorirani svime i svačime. Spretna ajmo reć jesam. Cijeli život izrađujem sve i svašta sitno i pimplavo, imala sam faze crtanja po noktima kad sam bila na faksu, isebi i drugima XD. Sad me sram toga, ali šta ćeš kad je bilo in imat nacrtane pande na noktima 2014. Hvala ti puno!
2020 02 07
@Ema Mozda ovisi i od noktiju, ali puno znaci i dobar lak. Mami je prosle godine trajni lak izdrzao ljetovanje od 20dana, naravno izrasli su, nije bilo lijepo ali nisu popucali niti se oljustio.. I ne, ne znam kojim lakom je radjeno jer nisam radila ja. Ja koristim CN i jako sam zadovoljna, naravno da ne garantiram da jedna osoba u 100 nece biti zadovoljna. A za ovaj postupak sa CN One step (s razlogom 1 step) ne treba base coat. Ponovit cu..Ok, raspa i pogurivac.. Spray prepare, no buffer scrub i gazica, zatim ide lak u boji u 2 sloja i jos jedan Top coat sloj. Skidanje - folija i remover. To je to. Vec kod 3step trajnog laka ima dodatnih troskova.. Ja se drzim ovog jer je lako i povoljno ako uzmem u obzir koliko puta mogu napraviti nokte od jednog laka, a koliko puta cu platiti u salonu 100 ili vise kuna.
2020 02 07
Vec treci put mi brise komentar pa ukratko ponavljam :) skidam obicnom raspicom, mada je bolje folijom i removerom, manje ostecuje nokte.. Nisam probala mada imam, al navika.. Pogledajte snimke na CN stranici, ima bas stavljanje 1 step trajnog i uklanjanje, po tom vidite sto vam je neophodno.
2020 02 07
Jorki, ja nemam bas nista od reklame CN-a. Osobno sam probala 5stars, Franela i CN. Sa CN sam jako zadovoljna sto ne znaci da su ostali puno losiji, dalo bi se diskutirati.. Primjetila sam da mi se unisti sjaj nakon mozda 15 dana, krene postupno polako tad.. ali to je vec too much, treba ih raditi svakih 10-14dana, to mi je optimalno jer su vec izrasli.. Nije predvidjeno trajni lak imati mjesec dana.
2020 02 07
https://crystalnailshr.com/kategorija-proizvoda/crystalnails/crystalac/ gore pise kako se skida, al nisam probala biser ,:(
2020 02 07
https://crystalnailshr.com/kategorija-proizvoda/crystalnails/crystalac/one-step-crystalac/ I snimci skidanja i lakiranja.
2020 02 07
Hjoj sad ste me zainteresirale da si kupim svu opremu i sama radim.. ja sam hodala na trajni lak prije poroda, 90 kn i super mi je bilo.. 3 tjedna mirna, zbog izrasta, lak bi drzao jos. Sad se sve promijenilo, manjak vremena najvise i sama bi radila. Koliko cca bi me kostala osnovna oprema? Lampa neka za preporuku?
2020 02 07