Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Maderoterapija - iskustva

Netko bio - iskustva, opasnosti i slično? Hvala
2020 02 24
Nema opasnosti. Ne smije se masirati ako imaš izražene vene Nestručna masaža = masnice Potrebna je suradnja maderoterapeuta i klijentice. Dobro pazi kod koga ćeš ići, jeftina cijena je često znak da je cura naučila madero negdje usput po ko zna kakvim sumnjivim edukacijama. Takve nestručne maserke ti mogu napraviti više štete nego koristi, može doći do oštećenja mekog tkiva. Celulitu je potrebno minimalno 6 masaža da izađe na površinu. Onda se krene sa peglanjem. Masaža JE BOLNA prva 3x, mora biti jer se razbijaju masne naslage. Nije bolna neizdrživo, više kao lagani muskulfiber. Na 4.masaži svi spavaju :) Danas svi mlate sa tim oklagijama bez reda i iskustva Radim to već 3 godine, učila od Sneki; rezultati su fantastični ako se i ti pridržavaš uputa. Nema žderanja, slanog, čipsa.. Izbjegavati hranu koja ti drži vodu u organizmu Piti puno vode, i samo vode Ja dajem svojim klijenticama i dren napitak koji im pospješuje izbacivanje tekućine i radim im masažu u kombinaciji sa vacuslim tretmanom U principu se počinje sa 10 masaža ali svima treba BAREM 15-20 masaža a nekima i više. Bitan je kontinuitet. Pitaj što te zanima
2020 02 27
Ja sam bila i zaista nisam mogla vjerovati da je moguže napraviti toliku razliku u 10 tretmana... I ovim putem tražim ak neka curka radi doma u Splitu istu, da mi se javi...ja sam svoje bila radila u Zg :)
2020 03 01
Hvala puno x-)
2020 03 01
Eh da, još jedno pitanje; ova žena kod koje ću možda ići kaže da se mora raditi dan za danom (madero), maksimum jedna dan pauze (tipa nedjelja) - je li to točno= Hvala
2020 03 04
ja sam isla svaka 2, 3 dana i super su mi bili rezultati, tako da moguce da to govori samo da ''ispucate'' termine sto prije, jer kako ide ljeto sigurno ce imati vise posla :)
2020 03 04
A gledajte, to je individualno. Neke žene bolje reagiraju na masažu, brže se 'odčepi' limfa i sve krene..Nekima treba 10 masaža i tek onda krene.. Ja sam imala iskustvo da je jednoj klijentici (mlada cura) celulit počeo izlaziti na površinu tek na 9. masaži. Neko 'pravilo' je da prve 4 masaže bole, u smislu lagani muskulfiber, dok se ne odvoji masno tkivo i celulit od mišića. Na 4. masaži svi spavaju, vjerujte. Postane jedna jako ugodna masaža. Ja radim pon-pet, vikend preskačem pa opet pon-pet, tu završavam ciklus. Između ciklusa (ako nastavljate) je potrebno napraviti pauzu 5-7 dana. Ovo je slučaj kada imamo tvrdokorni celulit i trudimo se u preporučenom roku odraditi masaže - naravno ako je klijentica u mogućnosti dolaziti svaki dan. Može se raditi i svaki drugi dan.. Nekima radim i 3x tjedno no rjeđe od toga se NE RADI jer nema rezultata i nema svrhe, praktički. Limfa se mora potaknuti da radi kao urica. To ne možeš postići masažom jednom tjedno. Isto tako, neke žene su osjetljivije na pritisak i sklone su masnicama. Kod njih isto radim sa pauzom od 1 dan jer je koži i tkivu potrebno vrijeme da se 'oporavi'.
2020 03 09
Opet, žene dolaze iz raznih razloga na masažu, nije svima imperativ celulit, jer ga sve imamo :) Nekima ottiču noge od visokih peta, neke imaju lošu cirkulaciju, neke se jednostavno žele osjećati bolje. Skidanje celulita i peglanje je samo posljedica. A svaka masaža je zdravlje :) Na kraju moram napomenuti da se TEHNIKE MASAŽE RAZLIKUJU od osobe do osobe - ovisi gdje i ko ju je educirao i kako se naučila. Neke rade sa 10 vrsta oklagija, neke koriste i ona drvena zvona za vakuum.. Dakle neke će vam reći da 'morate' dolaziti svaki dan, no po meni je to maltretiranje tkiva i neće vam rezultati biti ništa brži, možete samo napraviti štetu... IZIMNO, može se masirati 2x dnevno (ujutro i navečer) ali to su RIJETKI slučajevi kada npr. mladenka se sjeti 7 dana prije vjenčanja da bi malo 'popeglala noge i guzu' ,:) Ja osobno sam učila od Sneki ubice celulita, radim sa njenim oklagijama po njenoj metodi masaže i imam izvrsne rezultate. Za ostale maserke ne mogu reći jer ne znam, a iza svog rada stojim.
2020 03 09
> GlowFat: > Opet, žene dolaze iz raznih razloga na masažu, nije svima imperativ celulit, jer ga sve imamo :) Nekima ottiču noge od visokih peta, neke imaju lošu cirkulaciju, neke se jednostavno žele osjećati bolje. Skidanje celulita i peglanje je samo posljedica. > A svaka masaža je zdravlje :) > Na kraju moram napomenuti da se TEHNIKE MASAŽE RAZLIKUJU od osobe do osobe - ovisi gdje i ko ju je educirao i kako se naučila. > Neke rade sa 10 vrsta oklagija, neke koriste i ona drvena zvona za vakuum.. > Dakle neke će vam reći da 'morate' dolaziti svaki dan, no po meni je to maltretiranje tkiva i neće vam rezultati biti ništa brži, možete samo napraviti štetu... > IZIMNO, može se masirati 2x dnevno (ujutro i navečer) ali to su RIJETKI slučajevi kada npr. mladenka se sjeti 7 dana prije vjenčanja da bi malo 'popeglala noge i guzu' ,:) > Ja osobno sam učila od Sneki ubice celulita, radim sa njenim oklagijama po njenoj metodi masaže i imam izvrsne rezultate. > Za ostale maserke ne mogu reći jer ne znam, a iza svog rada stojim. Kako se zove Vaš salon i gdje se nalazi?
2020 03 12
> Fenriz: > > GlowFat: > > Opet, žene dolaze iz raznih razloga na masažu, nije svima imperativ celulit, jer ga sve imamo :) Nekima ottiču noge od visokih peta, neke imaju lošu cirkulaciju, neke se jednostavno žele osjećati bolje. Skidanje celulita i peglanje je samo posljedica. > > A svaka masaža je zdravlje :) > > Na kraju moram napomenuti da se TEHNIKE MASAŽE RAZLIKUJU od osobe do osobe - ovisi gdje i ko ju je educirao i kako se naučila. > > Neke rade sa 10 vrsta oklagija, neke koriste i ona drvena zvona za vakuum.. > > Dakle neke će vam reći da 'morate' dolaziti svaki dan, no po meni je to maltretiranje tkiva i neće vam rezultati biti ništa brži, možete samo napraviti štetu... > > IZIMNO, može se masirati 2x dnevno (ujutro i navečer) ali to su RIJETKI slučajevi kada npr. mladenka se sjeti 7 dana prije vjenčanja da bi malo 'popeglala noge i guzu' ,:) > > Ja osobno sam učila od Sneki ubice celulita, radim sa njenim oklagijama po njenoj metodi masaže i imam izvrsne rezultate. > > Za ostale maserke ne mogu reći jer ne znam, a iza svog rada stojim. > Kako se zove Vaš salon i gdje se nalazi? Možete me kontaktirati za daljnje informacije. Hvala
2020 04 29
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj