Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Maderoterapija - iskustva

Netko bio - iskustva, opasnosti i slično? Hvala
2020 02 24
Ja sam bila i zaista nisam mogla vjerovati da je moguže napraviti toliku razliku u 10 tretmana... I ovim putem tražim ak neka curka radi doma u Splitu istu, da mi se javi...ja sam svoje bila radila u Zg :)
2020 03 01
Hvala puno x-)
2020 03 01
Eh da, još jedno pitanje; ova žena kod koje ću možda ići kaže da se mora raditi dan za danom (madero), maksimum jedna dan pauze (tipa nedjelja) - je li to točno= Hvala
2020 03 04
ja sam isla svaka 2, 3 dana i super su mi bili rezultati, tako da moguce da to govori samo da ''ispucate'' termine sto prije, jer kako ide ljeto sigurno ce imati vise posla :)
2020 03 04
> GlowFat: > Opet, žene dolaze iz raznih razloga na masažu, nije svima imperativ celulit, jer ga sve imamo :) Nekima ottiču noge od visokih peta, neke imaju lošu cirkulaciju, neke se jednostavno žele osjećati bolje. Skidanje celulita i peglanje je samo posljedica. > A svaka masaža je zdravlje :) > Na kraju moram napomenuti da se TEHNIKE MASAŽE RAZLIKUJU od osobe do osobe - ovisi gdje i ko ju je educirao i kako se naučila. > Neke rade sa 10 vrsta oklagija, neke koriste i ona drvena zvona za vakuum.. > Dakle neke će vam reći da 'morate' dolaziti svaki dan, no po meni je to maltretiranje tkiva i neće vam rezultati biti ništa brži, možete samo napraviti štetu... > IZIMNO, može se masirati 2x dnevno (ujutro i navečer) ali to su RIJETKI slučajevi kada npr. mladenka se sjeti 7 dana prije vjenčanja da bi malo 'popeglala noge i guzu' ,:) > Ja osobno sam učila od Sneki ubice celulita, radim sa njenim oklagijama po njenoj metodi masaže i imam izvrsne rezultate. > Za ostale maserke ne mogu reći jer ne znam, a iza svog rada stojim. Kako se zove Vaš salon i gdje se nalazi?
2020 03 12
Sredstvo protiv celulita - http://hespac.com/celulithr.htm
2021 02 22
Pozdrav, ja vam tadim u Splitu. > trouhgmyeyes: > Ja sam bila i zaista nisam mogla vjerovati da je moguže napraviti toliku razliku u 10 tretmana... > I ovim putem tražim ak neka curka radi doma u Splitu istu, da mi se javi...ja sam svoje bila radila u Zg :)
2022 10 18