Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Dezinfekcijski gel za ruke - Sapunoteka

> Lunass: > Je li koja od vas razmišljala o parfemu kao dezinfekcijskom sredstvu? Poznato je da neki parfemi imaju velik udio alkohola, a nedavno sam pročitala jedan članak kako je jedna tvrtka parfema preusmjerila svoju proizvodnju na dezinfekcijska sredstva. Sigurno svaka od nas ima neki parfem koji joj nije baš po volji i za ovu situaciju ga može žrtvovati ako išta vrijedi? Barem za pošpricati kvake, ključeve, kartice i dr. stvari koje izložimo okolini. Nećemo se zaštiti od virusa, ali ćemo barem mirisati x-)
2020 03 26
Ako hocete nesto djelotvorno za borbu protiv virusa, kupite sebi i ukucanima nesto za imunitet. Ne vidim da se to razgrabilo sa polica, kao dezinfekcijski gel. Ja imam naviku vec godinama par puta godisnje popiti solgarov betaglukan, ne pamtim kada sam temperaturu imala.. Jer sve krece od imuniteta.
2020 03 26
Pozdrav! Naručila sam u utorak navečer, paket stigao u četvrtak ujutro! Uzela sam dva dezinfekcijska gela u tubi, sapun mandarina- limunska trava te kremu za ruke. Oduševljena sam! Krema me podsjetila na moju pokojnu baku koja je inače skupljala bilje. Baš su intenzivni mirisi. Dosta stvari mi se svidjelo, jedva sam suzdržala 'buy' prstić. S obzirom na ponudu, način dostave i brzinu, definitivno ponovno naručujem. Onak mi se čine proizvodi zgodni kao pokloni za nas starije (nije običan sapun već mirisno srčeko u lijepoj ambalaži). Sve super! Zahvaljujem na otvaranju ove teme!
2020 03 27
1 2