Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Oprez cure - Prevara

> Tanči14: > Samo sto tih maski nema ni za lijecnike?! Kad ste kupili?
2020 04 04
Bilo ih je prije mj dana na njuskalu masovno. Sad nema vise, da.
2020 04 04
Cula sam za savjet da se unutar one jednokratne kirurske maske stavi dnevni ulozak pa se samo njega mijenja! Tako se maska moze vise puta koristiti! Nisam probala jos al namjeravam 😁 Slucajno sam si nabavila par komada prije ove cijele price...ako ih potrosim ostat cu gola!
2020 04 05
> hisfishy: > Bilo ih je prije mj dana na njuskalu masovno. Sad nema vise, da. Hvala na odg. Ali pitam konkretno za Medikor i Kvantum.
2020 04 05
> sonja90: > > hisfishy: > > Bilo ih je prije mj dana na njuskalu masovno. Sad nema vise, da. > Hvala na odg. Ali pitam konkretno za Medikor i Kvantum. Sonja, ima. Ja svaki dan dobijem mail od njih. Kupovala nisam.
2020 04 05
Jel ima kirurskih ili FFp2/FFP3 za lijecnike?
2020 04 05
Imaju kirurške i P1 maske. Evo kontakt 01/3637 453 Ili [email protected] Ove FF maske su imali po dućanima zaštitne opreme za građevinare, vatrogasce i sl.
2020 04 05
> hisfishy: > Ffp3 Rd su oznake koje mora imati. Ffp3 oznacava stupanj zastite a rd da je visekratna. Mora imati ovaj filter te ju je potrebno dezinficirati nakon nosenja sa fenom. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d0ac1ad58ef817bdd8b9c09be7928.jpg) Ako vaša narudžba dođe koju očekujete nadam se da hoće, i da nije neki ipak prevarant ,molim da nam javite od koga ste naručili .Da li sa isto profila već spomenutog ili sa druge neke stranice? I sama bih naručila ovakve, jer mi nekako djeluju da stvarno štite više od drugih unaprijed hvala.
2020 04 05
> EMINNAD: > > hisfishy: > > Ffp3 Rd su oznake koje mora imati. Ffp3 oznacava stupanj zastite a rd da je visekratna. Mora imati ovaj filter te ju je potrebno dezinficirati nakon nosenja sa fenom. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d0ac1ad58ef817bdd8b9c09be7928.jpg) > Ako vaša narudžba dođe koju očekujete nadam se da hoće,molim da nam javite od koga ste naručili i sama bih naručila ovakve, jer mi nekako djeluju da stvarno štite više od drugih unaprijed hvala. Pozdrav, ovu nije narudzba koju ocekujem vec maska koju sam kupila prije mj dana. Narudzba je bila za prijatelje i odnosila se na ffp3 jednokratnu masku. Ovakvih nazalost vise nema nigdje, i sama bih kupila jos koju da ima jer mi je clan obitelji onkoloski bolesnik :(
2020 04 05
> hisfishy: > > EMINNAD: > > > hisfishy: > > > Ffp3 Rd su oznake koje mora imati. Ffp3 oznacava stupanj zastite a rd da je visekratna. Mora imati ovaj filter te ju je potrebno dezinficirati nakon nosenja sa fenom. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d0ac1ad58ef817bdd8b9c09be7928.jpg) > > Ako vaša narudžba dođe koju očekujete nadam se da hoće,molim da nam javite od koga ste naručili i sama bih naručila ovakve, jer mi nekako djeluju da stvarno štite više od drugih unaprijed hvala. > Pozdrav, ovu nije narudzba koju ocekujem vec maska koju sam kupila prije mj dana. Narudzba je bila za prijatelje i odnosila se na ffp3 jednokratnu masku. Ovakvih nazalost vise nema nigdje, i sama bih kupila jos koju da ima jer mi je clan obitelji onkoloski bolesnik :( Ok, mislila sam da ste ove ,nažalost da nema takvih više .Ja ću probati da mi sestra pošalje iz Njemačke možda uspijemo poslala sam joj sliku možda uspije tamo hvala.
2020 04 05
> EMINNAD: > > hisfishy: > > > EMINNAD: > > > > hisfishy: > > > > Ffp3 Rd su oznake koje mora imati. Ffp3 oznacava stupanj zastite a rd da je visekratna. Mora imati ovaj filter te ju je potrebno dezinficirati nakon nosenja sa fenom. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d0ac1ad58ef817bdd8b9c09be7928.jpg) > > > Ako vaša narudžba dođe koju očekujete nadam se da hoće,molim da nam javite od koga ste naručili i sama bih naručila ovakve, jer mi nekako djeluju da stvarno štite više od drugih unaprijed hvala. > > Pozdrav, ovu nije narudzba koju ocekujem vec maska koju sam kupila prije mj dana. Narudzba je bila za prijatelje i odnosila se na ffp3 jednokratnu masku. Ovakvih nazalost vise nema nigdje, i sama bih kupila jos koju da ima jer mi je clan obitelji onkoloski bolesnik :( > Ok, mislila sam da ste ove ,nažalost da nema takvih više .Ja ću probati da mi sestra pošalje iz Njemačke možda uspijemo poslala sam joj sliku možda uspije tamo hvala. Probajte, da. Ja sam gledala i preko interneta od pouzdanih sellera, ali nema. Ako ne nadete ovakvu, uzmite pamucnu da barem imate za kupovinu namirnica jer sam citala da je i ona bolja nego nista.
2020 04 05
Svakog dana u informativnim emisijama iz Stožera nas upozoravaju da se pamučne maske ne smiju prodavati (pa ni dijeliti) kao zaštitne, jer to nisu. SVAKOG DANA VIŠE PUTA. TIjekom cijelog trajanja vijesti ili Dnevnika dodatno u dnu ekrana teče ta ista obavijest, s drugima. Dobre su za to da vas spriječe da dodirujete lice, ali to je to. TO što se ljudi oglušuju o to upozorenje rezultira situacijom kao što je ona kojoj sam prekjučer svjedočila dok sam izvodila psa - 4 gospođe u poodmaklim godinama i dvije mlađe sjedne jedna do druge na zidiću s platnenim maskama i na moje pitanje zašto su izašle i druže se (to su mi susjede) kažu da imaju maske , te su zaštićene.
2020 04 05
> gitadevi: > Svakog dana u informativnim emisijama iz Stožera nas upozoravaju da se pamučne maske ne smiju prodavati (pa ni dijeliti) kao zaštitne, jer to nisu. SVAKOG DANA VIŠE PUTA. TIjekom cijelog trajanja vijesti ili Dnevnika dodatno u dnu ekrana teče ta ista obavijest, s drugima. Dobre su za to da vas spriječe da dodirujete lice, ali to je to. TO što se ljudi oglušuju o to upozorenje rezultira situacijom kao što je ona kojoj sam prekjučer svjedočila dok sam izvodila psa - 4 gospođe u poodmaklim godinama i dvije mlađe sjedne jedna do druge na zidiću s platnenim maskama i na moje pitanje zašto su izašle i druže se (to su mi susjede) kažu da imaju maske , te su zaštićene. Nitko ne tvrdi da su pamucne maske zastitne vec da u situaciji u kojoj neki jesu, a to je da nema ffp3 maski za kupiti, je bolje nositi i pamucnu masku koja ce u nekoj mjeri sprijeciti iskasljavanje, s cime se uostalom slazu i mnogi lijecnici. Takoder je vazna preventivna funkcija u vidu sprecavanja dodirivanja lica, usta pa i nemogucnosti pusenja cigareta dok se ne dode kuci. Ukoliko se koriste na nacin kako se preporuca, a to je da se stave prije izlaska i skinu nakon sto se dode doma i operu ruke, imaju barem neku ulogu i bolje su nego nista!!
2020 04 05
> EMINNAD: > > hisfishy: > > > EMINNAD: > > > > hisfishy: > > > > Ffp3 Rd su oznake koje mora imati. Ffp3 oznacava stupanj zastite a rd da je visekratna. Mora imati ovaj filter te ju je potrebno dezinficirati nakon nosenja sa fenom. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d0ac1ad58ef817bdd8b9c09be7928.jpg) > > > Ako vaša narudžba dođe koju očekujete nadam se da hoće,molim da nam javite od koga ste naručili i sama bih naručila ovakve, jer mi nekako djeluju da stvarno štite više od drugih unaprijed hvala. > > Pozdrav, ovu nije narudzba koju ocekujem vec maska koju sam kupila prije mj dana. Narudzba je bila za prijatelje i odnosila se na ffp3 jednokratnu masku. Ovakvih nazalost vise nema nigdje, i sama bih kupila jos koju da ima jer mi je clan obitelji onkoloski bolesnik :( > Ok, mislila sam da ste ove ,nažalost da nema takvih više .Ja ću probati da mi sestra pošalje iz Njemačke možda uspijemo poslala sam joj sliku možda uspije tamo hvala. U Njemačkoj je vrlo teško nabaviti, gotovo nemoguće, jer sam ja mojoj frendici poslala neposredno nakon što se koronavirus u Kini pojavio, a kod nas ih je bilo u svim ljekarnama. Nigdje ih nije mogla nabaviti, a ima veliki krug poznanika. Možda vaša sestra uspije. Sretno. :)
2020 04 05
Upravo sam razgovarala sa sestrom iz Njemačke jednokratne da, ali ove sa filterom ne nemoguće je nabaviti , katarinamartina u pravu ste ,znala sam da u Njemačkoj nije bajno ,ali sam mislila da imaju više možda nego mi ali nije tako nažalost ,☹️
2020 04 05