Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Oprez cure - Prevara

Drage curke samo da vas upozorim na profil https://mojekrpice.hr/prodajajukic-338385 s kojeg sam nepromišljeno naručila zaštitne maske za lice. Maske naravno nikad nisu stigle, prodavač se ne javlja i ne šalje tracking sifru Prodavatelj se služi revolut racunom- Petar Jukić. Kako nisam mogla uplatiti na taj račun uplata je išla na račun privredne banke- ime Petar Šimić. Slučaj prijavljujem policiji a kako mi frendica radi na Novoj TV i tema je trenutno aktualna najvjerojatnije će se i oni pozabaviti istom
2020 04 04
Užas ,a i povratna je od osobe koja ima 0,odmah mi je muka.Probajte na fejs i naravno izboriti se za povrat novaca.Prijavite profil adminu.
2020 04 04
Znam da će zazvucati čudno ali zapravo mi nije do novca trenutno koliko do toga da se osobe koje zarađuju na tuđoj, u ovom slučaju nevolji na razini čitavog svijeta javno prozovu i budu s time obilježene do kraja života. Hvala na savjetu, prijaviti ću i adminu
2020 04 04
Pozdrav ni nama nisu stigle maske. Takoder isto ime i uplata na revolut. Prodavac tvrdi da jos putuju, a sifru ne moze naci.
2020 04 04
Na zalost ništa ne putuje a šifri nema. Raspitala sam se i tužba će me koštati oko 750kn a spremna sam potrošiti i više.
2020 04 04
Jos dajem prostora da maske stignu pa cu pricekati. Nazalost nadam se da ne postoje ljudi koji se na necemu ovakvom bogate.
2020 04 04
Prijavite i stožeru civilne zaštite, ovakve situacije se ne smiju tolerirati
2020 04 04
> TinTina987: > Prijavite i stožeru civilne zaštite, ovakve situacije se ne smiju tolerirati Slažem se, obavezno prijavite.
2020 04 04
Medikor prodaje dvije pamučne, perive maske po 30 kn, a Kvantum tim ima jednokratne i višekratne perive po 5kn, odnosno 12 kn komad. Naglašavam da te pamučne, perive NISU zaštitne maske jer ne štite apsolutno ništa. Jednokratne, kirurške štite, ali ih treba mijenjati nakon maksimalnih tri sata korištenja. Krpice vrve prodavačima maski (ili preprodavačima) što je za svaku osudu. Obavezno prijaviti svaki takav slučaj nadležnima jer je to ratno profiterstvo i kažnjivo. Ne bi me čudilo da se preprodaju maske ukradene u bolnici jer znam da je i takvih slučajeva bilo.
2020 04 04
Varteks je objavio da prodaje maske šivane pamučne, ja isto mislim da maske ne pomažu.
2020 04 04
Ffp3 maske pomazu itekako i imaju 99% filtraciju. O ostalima bi se dalo raspravljati. Ako imate masku nosite ju i nedajte se uvjeriti u suprotno.
2020 04 04
> hisfishy: > Ffp3 maske pomazu itekako i imaju 99% filtraciju. O ostalima bi se dalo raspravljati. Ako imate masku nosite ju i nedajte se uvjeriti u suprotno. Kakve su to maske pitam zato da znam razliku da li su to one zelene medicinske jednokratne,ili? Vidim sad na TV ,svakakvih pa ne znam nazive ...
2020 04 04
Ffp3 Rd su oznake koje mora imati. Ffp3 oznacava stupanj zastite a rd da je visekratna. Mora imati ovaj filter te ju je potrebno dezinficirati nakon nosenja sa fenom. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d0ac1ad58ef817bdd8b9c09be7928.jpg)
2020 04 04
Ok hvala,kod nas u ljekarni 16 kn maska jednokratna ,meni je to katastrofa , a sad ići naručivati preko interneta bojim se ,ove pamučne sama sašijem ,samo što kod nas nemam gdje kupiti gumu jel je sve zatvoreno i prodano ,Kad si u manjem gradu ovisan si nažalost na dvije ljekarne.
2020 04 04
Ja bih kupila tu pamucnu pa ju prala na 90 stupnjeva. Bolje i to nego nista. Stitite i druge na taj nacin, a i sebe. Barem u nekoj mjeri.
2020 04 04
1 2 3