Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prodajete li artikle onom tko se prvi javi ili onome tko prvi trazi podatke za uplatu.

Javila sam se curki za haljinu. Lijepo smo komunicirale, dogovorile cijenu i onda mi je u sljedecoj poruci javila da je haljina prodana jer nisam trazila odmah podatke za uplatu. Pa evo jedno pitanje za vas. Prodajete li artikle onome koji se prvi javi za dogovor ili onome tko prvi trazi podatke za uplatu, bez obzira na paralelni razgovor? Ja uvijek zamolim za strpljenje, jer mi se netko javio prije i kazem da cu se javiti cim dobijem odgovor od osobe s kojom sam vec zapocela razgovor, sto obicno bude vec sljedece jutro. Bas sam ostala razocarana, a ne znam kakvo je nepisano pravilo po tom pitanju. Trebam li rezervirati artikl dok trazim info o boji ili eventualnim mjerama, cijeni postarine itd. Hvala svima.
2020 04 14
Odgovaram po redu. Ako se 2 osobe jave za isti artikl prvo cekam odgovor prve curke pa onda odgovaram na drugi upit, ako prva nije zainteresirana. U slucaju da je korisnica trazila dodatne informacije, a aktivna je i ne želi odgovoriti prodajem dalje normalno.
2020 04 14
Ako ste dogovorile cijenu, malo glupo jer je prodala drugoj. Ocito je druga pristala na njenu cijenu sto je prodavacici bolje pa eto Meni se isto dogodilo za neke stvari da se javi vise cura al dogovorim sve s prvom pa makar malo i snizim cijenu, ako se druga javi i pristane na moju, bilo bi mi glupo rec prvoj ne uplacuj, prodano je🤷🏼‍♀️ Uglavnom po redu idem
2020 04 14
Pitala sam mozemo li prepoloviti postarinu, znaci za 10 kuna mi je snizila cijenu. Artikl 160 kuna, sve skupa 173 kune sa slanjem. A i te 3 kune su mi stvarno smijesne, ali eto..
2020 04 14
> xMneac: > Pitala sam mozemo li prepoloviti postarinu, znaci za 10 kuna mi je snizila cijenu. Artikl 160 kuna, sve skupa 173 kune sa slanjem. > A i te 3 kune su mi stvarno smijesne, ali eto.. A kakvo je to slanje od 23 kn, Tisak S paket 18, Pošta isto 18? Ne postoji pravilo, ali mislim da je bezobrazno usred razgovora s jednom osobom, pogotovo ako normalno teče komunikacija, prodati nekome drugome.
2020 04 14
> GOLD_FASHION: > Odgovaram po redu. Ako se 2 osobe jave za isti artikl prvo cekam odgovor prve curke pa onda odgovaram na drugi upit, ako prva nije zainteresirana. > U slucaju da je korisnica trazila dodatne informacije, a aktivna je i ne želi odgovoriti prodajem dalje normalno. Slažem se.
2020 04 14
Po redu odgovaram, ali uvijek naglasim da ima netko prije njih, pa u slucaju promjene ide toj iducoj. Ma zna se to cesto zakomplicirat, pogotovo kad odugovlace ili ne odgovaraju, onda ide onoj koja je azurnija.
2020 04 15
Upit uopce ne dozivljavam ozbiljno dok kupac ne zatrazi podatke za uplatu. A i takve pitam kada bi mislili uplatiti, jer prodajem dalje ako se ne jave ili ne uplate u dogovorenom roku. Da sam se oslanjala samo na ove sta su imale 100 pitanja i daj im slikaj i posalji, a nakon toga ni mu ni bu, dosad ne bi nista ni prodala.
2020 04 15
> nefertiti111: > Da sam se oslanjala samo na ove sta su imale 100 pitanja i daj im slikaj i posalji, a nakon toga ni mu ni bu, dosad ne bi nista ni prodala. Bas tako.tko prvi kupuje,njegovo Vecina davi,more pitanja.pa de izmjeri ovako pa onako Pa de probaj na sebi,ne vjeruju oni kako to stoji Pa kakav je materijal Trudim se sve bitno navesti u opisu artikla Sve mjere,materijal I opet glupih pitanja Jer su neki jednostavno nesposobni procitati opis Pa traze podatke.pa ni bu ni be kasnije Ili primjer prodajem nesto za 30 kn.a jel moze za 25 sa postarinom Tako da stvarno se zacudim kad se netko normalno javi i zavrsi komunikaciju kupio nesto ili ne
2020 04 15