Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li se ovo događa i Vama?

Pozdrav Da li i Vas ljudi peglaju da im slikate iz svakakvih kuteva proizvode izmjerite ih uz duz i poprijeko 10x i jos se s Vama prepiru oko cijene da im je sukupo cijena +pt? Zanima me što Vi radite u takvim situacijama?
2020 05 07
Meni su se ovaj tjedan javile 3 takve osobe🤣 izmjerila sve kuteve, duzine sirine, poslala 10 slika, sve po njihovoj zelji, cak i spustila cijenu i nakraju ni traga ni glasa vise. Uvik se nakraju javim da provjerim zele li na kraju taj proizvod il ne.
2020 05 07
I da ako je neka skuplja stvar onda oprostin postarinu🤗
2020 05 07
Ja imam toliko ovdje strpljenja da sama sebe iznadim. Nema što ne znam izmjeriti, slikati i onda ni ne javi se više da hoće ili neće. Naživcira me to, ali Bože moj nitko ovdje nije dužan na kraju ništa, pa ni kulturan biti 🤭😂
2020 05 07
Ako je skuplja stvar uredu je oprostiti poštarinu ali što napraviti kada su jeftinije stvari u pitanju?
2020 05 07
Uvijek ima bisera Pa daj slikaj ovako.pa onako Pa daj obuci da vidi kak to stoji Jedna ne vjeruje slici s interneta,kako to stoji Pa joj je skupo Jel moze u pola cijene Zicarosa je uvijek bilo i biti ce Nije se problem dogovorit za vece iznose Evo kod mene situacija nedavno Prodajem stvar za 30 kn Javi se milostiva:jel moze za 25kn sa postarinom Sta reci na to
2020 05 07
> kozmetika88: > Uvijek ima bisera > Pa daj slikaj ovako.pa onako > Pa daj obuci da vidi kak to stoji > Jedna ne vjeruje slici s interneta,kako to stoji > Pa joj je skupo > Jel moze u pola cijene > Zicarosa je uvijek bilo i biti ce > Nije se problem dogovorit za vece iznose > Evo kod mene situacija nedavno > Prodajem stvar za 30 kn > Javi se milostiva:jel moze za 25kn sa postarinom > Sta reci na to Pa tu je i problem sto reci i napraviti kad se za jeftine stvari zicaju?
2020 05 07
> gossipgirl01: > Pozdrav > Da li i Vas ljudi peglaju da im slikate iz svakakvih kuteva proizvode izmjerite ih uz duz i poprijeko 10x i jos se s Vama prepiru oko cijene da im je sukupo cijena +pt? > Zanima me što Vi radite u takvim situacijama? Vecinom ponudim free pt ako pitaju je li cijena fiksna. A da gnjave sa mjerama, pa salji slike kako stoji, i na kraju, muk, tisina ni a ni b, to nije u redu. Napisi, hvala bok ne odgovara mi ali eto.
2020 05 07
Jedna je nedavno trazila isto tako slike kako stoji, pa na kraju uzet ce, uzela podatke, nakon par dana nema uplate, ja se javim, nema odgovora. Nakon jos nekoliko dana saljem joj poruku i pitam u cemu je prroblem, medjutim nema ni tu odgovora. Kultura na nivou.
2020 05 07
https://mojekrpice.hr/forum/t/266618/pomoc-misljenje po meni bi stvarno trebalo uvesti ocjenu za takve, mislim da bi trebalo ostaviti neutralnu kao upozorenje za takve, jer nisu u redu nimalo, izdvojiti vrijeme trud i sve na kraju ni a ni b od njih
2020 05 07
Uputite ih na stranice sharing is caring i to je to, što se živcirate bezveze?
2020 05 07
da li meni moze molim Vas netko objasniti STO ZNACI PRAZNA "hocu to" poruka?!?!?! Sto te zene ocekivao kao odgovor? Zasto ih salju i sto bi tu ja trebala odgovorit? Znaci nervira me do kraja. samo ih brisem.. ali ne kuzim sto im to znaci?? Zar ne kuzu da to nije LIKE gumb?!
2020 05 07
> ankicabanankica: > https://mojekrpice.hr/forum/t/266618/pomoc-misljenje po meni bi stvarno trebalo uvesti ocjenu za takve, mislim da bi trebalo ostaviti neutralnu kao upozorenje za takve, jer nisu u redu nimalo, izdvojiti vrijeme trud i sve na kraju ni a ni b od njih slazem se. ali onda bi trebali i neutralne prikazat na profilu, jer tesko da cu ici pogledat ocijene ako nema negativnih, misleci da mozda ima neutralnih
2020 05 07
To je problem kod admina ove strabice, trebala bi postojati ocjena za to jer je toga i previse , nije bilo suradnje pa zbilja ne mogu ostaviti negativnu , iako bi je zasluženo dobila
2020 05 07
> Marta10573: > da li meni moze molim Vas netko objasniti STO ZNACI PRAZNA "hocu to" poruka?!?!?! Sto te zene ocekivao kao odgovor? Zasto ih salju i sto bi tu ja trebala odgovorit? > Znaci nervira me do kraja. samo ih brisem.. ali ne kuzim sto im to znaci?? > Zar ne kuzu da to nije LIKE gumb?! Ja mislim da to rade oni koji su novi na stranici. Jednostavno mozda misle da je to kao neki Like button da stavis u omiljene. A definitivno bi za uzimanje podataka,a bez uplate trebalo prepravit pravila pa da bude negativna ili se nadodat opcija da se automatsku vide neutralne jer ovak realno nicem ne sluze osim ak ces kopat po ocjenama.
2020 05 07
1 2