Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Proizvodi koji su vas razočarali

Nisam vidjela postoji li ovakva tema, a smatram da većina vas voli isprobavati proizvode i nije uvijek zadovoljna. Možda bi bili voljni podijeliti svoje mišljenje na jednoj ovakvoj temi. Ako ne bude zainteresiranih ili vam ne paše tema ili se ovo ne smije - slobodno napišite, obrisat ću onda temu. Nedavno sam isprobala Revove touch pen i ostala razočarana. Naravno, ovo je samo moje mišljenje i možda će nekome drugome biti super. Kupila sam proizvod nakon što sam pročitala neke recenzije koje su ga nahvalile. Proizvod se može kupiti za oko 40 kn. U olovci se nalazi vosak koji prethodno ne morate zagrijavati, količinu koju želite koristiti regulirate sami. Pakiranje sadrži 20 papirića za skidanje voska i dvije maramice koje nisu dovoljne. Nakon što ih potrošite, ako nemate nekih drugih maramica i ulja s kojima bi skinuli ostatak voska, ostat će vam sve ljepljivo na koži. Kupila sam ovo iz znatiželje i isprobala za obrve. Ne uklanja sve dlačice kako bi trebao i nije nešto za osjetljivu kožu. Meni je na jednom dijelu kod obrva koža bila crvena i drugi dan. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8f8a3fe2891cdbbddabb7441de25352a.jpg)
2020 05 28
Ja sam razočarana svim flasterima za skidanje mitesera koje sam kupila u dma ili naručila s Notina, ima li tko kakvu preporuku?
2020 05 28
> sedmaoddevett: > Ja sam razočarana svim flasterima za skidanje mitesera koje sam kupila u dma ili naručila s Notina, ima li tko kakvu preporuku? Taman sam ovo htjela napisati. Pogotovo maske s aktivnim ugljenom.
2020 05 28
Flasteri za mitesere ciste samo povrsinu koze tj. ukloniti ce samo dio mitesera koji se nalazi na povrsini koze a ne cijeli koji se nalazi duboko u pori. Za mitesere tj. vrlo vjerojatno pricate o sebacealnim nakupinama je odlicna salicilna kiselina koja dubinski cisti pore i time sprjecava njihovo zacepljene, takoder vrlo djelotvorna je i glikolna kiselina te maske s glinom koje mozete napraviti i sami (kupite glinu i pomjesate je sa malo destilirane vode). Ako se odlucite koristiti kiseline obavezno koristite spf tijekom dana.
2020 05 28
> sedmaoddevett: > Ja sam razočarana svim flasterima za skidanje mitesera koje sam kupila u dma ili naručila s Notina, ima li tko kakvu preporuku? Nije maska, ali provjereno radi. Salicilna kiselina od The Ordinarya, ima za kupiti u Douglasu ili online. Godinama sam tražila proizvod koji će mi biti dobar. Također sam čula da Atomic od Skintegre radi.
2020 05 28
> sedmaoddevett: > Ja sam razočarana svim flasterima za skidanje mitesera koje sam kupila u dma ili naručila s Notina, ima li tko kakvu preporuku? Kupite u Bipi Victoria Beauty, nije samo za nos već za cijelo lice, dođe oko 9 kn. Samo pazite da uzmete baš crnu običnu, jer imaju i sa šljokicama i sive, a to ništa ne valja. Odlična je, jedina maska u hrpi njih koja zapravo uhvati miteser i iščupa ga. Samo prije toga parite lice, da Vam se malo otvore pore.
2020 05 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f2e825de3245c93d567c697a51667326.jpg)
2020 05 28
Chanel tekuci mat puderi. Nakon stare verzije Perfection Lumiere-a, svi slijedeci pokusaji su im grozni i ne vrijede niti kune! Ne razumijem zasto proizvodi koji nesto vrijede ne ostaju na trzistu.
2020 05 28
Hvala puno na savjetima :)
2020 05 29
Ovo dvoje me užasno razočaralo. I moja kombinacija za eurojackpot, ali to sad nije tema ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6911f44632ec0511da07ed6fb88dacad.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/619085a32b2814843370d91de54d1bb1.jpg)
2020 05 29
Ovo je toliko loše da uopće ne znam kako bih to opisala. A ni šamponi za suho pranje u spreju im nisu dobri. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b037e25bf73c57bd268f0b9577fdd0df.jpg)
2020 05 30
> Lunass: > Nisam vidjela postoji li ovakva tema, a smatram da većina vas voli isprobavati proizvode i nije uvijek zadovoljna. Možda bi bili voljni podijeliti svoje mišljenje na jednoj ovakvoj temi. Ako ne bude zainteresiranih ili vam ne paše tema ili se ovo ne smije - slobodno napišite, obrisat ću onda temu. > Nedavno sam isprobala Revove touch pen i ostala razočarana. Naravno, ovo je samo moje mišljenje i možda će nekome drugome biti super. Kupila sam proizvod nakon što sam pročitala neke recenzije koje su ga nahvalile. > Proizvod se može kupiti za oko 40 kn. U olovci se nalazi vosak koji prethodno ne morate zagrijavati, količinu koju želite koristiti regulirate sami. Pakiranje sadrži 20 papirića za skidanje voska i dvije maramice koje nisu dovoljne. Nakon što ih potrošite, ako nemate nekih drugih maramica i ulja s kojima bi skinuli ostatak voska, ostat će vam sve ljepljivo na koži. Kupila sam ovo iz znatiželje i isprobala za obrve. Ne uklanja sve dlačice kako bi trebao i nije nešto za osjetljivu kožu. Meni je na jednom dijelu kod obrva koža bila crvena i drugi dan. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8f8a3fe2891cdbbddabb7441de25352a.jpg) Slažem se u vezi ovog, isto kupila neki dan, ne valja.
2020 05 30
> Beatriss: > > Lunass: > > Nisam vidjela postoji li ovakva tema, a smatram da većina vas voli isprobavati proizvode i nije uvijek zadovoljna. Možda bi bili voljni podijeliti svoje mišljenje na jednoj ovakvoj temi. Ako ne bude zainteresiranih ili vam ne paše tema ili se ovo ne smije - slobodno napišite, obrisat ću onda temu. > > Nedavno sam isprobala Revove touch pen i ostala razočarana. Naravno, ovo je samo moje mišljenje i možda će nekome drugome biti super. Kupila sam proizvod nakon što sam pročitala neke recenzije koje su ga nahvalile. > > Proizvod se može kupiti za oko 40 kn. U olovci se nalazi vosak koji prethodno ne morate zagrijavati, količinu koju želite koristiti regulirate sami. Pakiranje sadrži 20 papirića za skidanje voska i dvije maramice koje nisu dovoljne. Nakon što ih potrošite, ako nemate nekih drugih maramica i ulja s kojima bi skinuli ostatak voska, ostat će vam sve ljepljivo na koži. Kupila sam ovo iz znatiželje i isprobala za obrve. Ne uklanja sve dlačice kako bi trebao i nije nešto za osjetljivu kožu. Meni je na jednom dijelu kod obrva koža bila crvena i drugi dan. > > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8f8a3fe2891cdbbddabb7441de25352a.jpg) > Slažem se u vezi ovog, isto kupila neki dan, ne valja. Taman da cu kupit, hvala na upozorenju ,:(
2020 06 01
> petrajelicic: > > Beatriss: > > > Lunass: > > > Nisam vidjela postoji li ovakva tema, a smatram da većina vas voli isprobavati proizvode i nije uvijek zadovoljna. Možda bi bili voljni podijeliti svoje mišljenje na jednoj ovakvoj temi. Ako ne bude zainteresiranih ili vam ne paše tema ili se ovo ne smije - slobodno napišite, obrisat ću onda temu. > > > Nedavno sam isprobala Revove touch pen i ostala razočarana. Naravno, ovo je samo moje mišljenje i možda će nekome drugome biti super. Kupila sam proizvod nakon što sam pročitala neke recenzije koje su ga nahvalile. > > > Proizvod se može kupiti za oko 40 kn. U olovci se nalazi vosak koji prethodno ne morate zagrijavati, količinu koju želite koristiti regulirate sami. Pakiranje sadrži 20 papirića za skidanje voska i dvije maramice koje nisu dovoljne. Nakon što ih potrošite, ako nemate nekih drugih maramica i ulja s kojima bi skinuli ostatak voska, ostat će vam sve ljepljivo na koži. Kupila sam ovo iz znatiželje i isprobala za obrve. Ne uklanja sve dlačice kako bi trebao i nije nešto za osjetljivu kožu. Meni je na jednom dijelu kod obrva koža bila crvena i drugi dan. > > > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8f8a3fe2891cdbbddabb7441de25352a.jpg) > > Slažem se u vezi ovog, isto kupila neki dan, ne valja. > Taman da cu kupit, hvala na upozorenju ,:( Drago mi je da sam pomogla pri odabiru. Da je 20 kn, još nekako bi i shvatila (iako ni taj iznos nije za baciti), ali dati 40 kn je ipak previše, jer sam se stvarno razočarala. Ja sam još tražila i recenzije na internetu i od onih par što sam našla, svi hvale, ali moguće da je to bila i plaćena reklama.
2020 06 01
> Beatriss: > Ovo je toliko loše da uopće ne znam kako bih to opisala. > A ni šamponi za suho pranje u spreju im nisu dobri. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b037e25bf73c57bd268f0b9577fdd0df.jpg) Kad smo već kod šampona za suho pranje, mene su razočarali Balea i Dove. Syoss nisam isprobala, ali ni neću nakon što sam upravo ovo pročitala. Zasad su mi Batiste jedini ok što se tiče suhog pranja.
2020 06 01
1 2 3