Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vaša neugodna iskustva na krpicama

Pozdrav curke, kako ste danas prije svega? Ovako, na krpicama sam od 3 mj i u malo vremena sam ostvarila stvarno dosta prodaje. Kada šaljem robu pošaljem ju u savršenom stanju, čistu i mirisnu. Svu robu prije fotknja operem na ruke da bude već spremna te kada ju netko kupi da ju samo ubacim u paketić. Moja roba je jeftinija, no uvijek u top stanju. A sad, kupila jaknu za 150 kuna, kao bež boje. Mislim si skuplja je (za polovnu jaknu) no mora biti dobra. Došla mi jakna, cura je bila ljubazna, no kada mi je stigla, kaos. Jakna je bila umazana od trave sva zelena po rukavu. Bež boja se pretvorila u crnu boju. Toliko sam se naživcirala, te sam ju oprala odmah na ruke, a koliko je crnog izašlo, bože me sačuvaj. Znam da se može dogoditi da nemate vremena oprati stvari te samo pošaljete, no ovome se nisam nadala. I koliko ljudi jos zasigurno to i rade, a neki su čak lijeni oprati robu i pošalju znojnu, uflekanu, poderanu.. A najgore od svega je što to dobro ljudi naplate, te se ne isplati polovno kupovati vec bolje novo. Kao i guess majice, gledam na krpicama, izlizane majice guess za 200 kn, doslovno možeš pod brisati sa njima, za 200 kn možeš naručiti preko Glamija ili Biblaa novu novca tu. Kupila haljinu također, platila 50 kn, a ispod pazuha konci popucali, morala ju baciti. Kakvih vi imate (neugodnih/groznih) iskustava sa korisnicima? Moram napomenuti da mi je samo 17😊
2020 06 12
A jao pregrozno... Ne razumijem zasto prodaju nesto sto ni sami nikad ne bi kupili. Bilo bi fer da bar naglase ukoliko postoji neka greska na artiklu ili ako je ostecenje preveliko onda nema smisla ni prodavat. Ja zasad nisam imala baš neugodnih iskustava, ali tek mi je početak, tako da stignem još. Nije bilo ništa konkretno, ali ima par sitnica koje me živciraju. Ne volim kad mi se netko javi i ja odgovorim tipa nakon dvije min, a njih već nema i već ne odgovaraju na poruke. Još gore mi je kad mi se jave za artikl i ja im odgovorim, a oni samo nestanu.. ??? Te neke sitnice vezane uz komunikaciju su mi baš strava... Bolje mi je onda da mi se ni ne jave. Baš mi je ružno čitat sve ove neugodne situacije koje vama kupilicama određeni mentoli prirede, tj. uvale vam stvari koje niste naručile, grozno mi je to. To je većinom razlog i zašto ne kupujem ovdje, rađe ću otić u dućan tamo bar vidim šta kupujem. Tu se stvarno može nać lijepih stvarčica i po povoljnim cijenama, ali često ti artikli koji nam baš izgledaju primamljivo na fotkama, uživo budu katastrofa.
2020 06 13
Nakon ovakvih iskustava više ni ja ne kupujem na krpicama. Najgore je sto pitas prodavača da li ima ostecenja, kazu nema kao novo. A kad dode, mos mislit da je novo
2020 06 13
> AnamariyaS: > Nakon ovakvih iskustava više ni ja ne kupujem na krpicama. Najgore je sto pitas prodavača da li ima ostecenja, kazu nema kao novo. A kad dode, mos mislit da je novo Možda bolje da onda budete oprezniji ili da uopće više ne kupujete tu dok ne naletite na nekog povjerljivog.
2020 06 13
Online kupnja je u dosta slučaja čista lutrija. Ne podrazumijevamo npr. svi pod "novo" robu kao iz dućana. Niti su svi ovdje iskreni u opisima svojih stvari. Kad ste već pitali, sjećam se jednog slučaja, davno je bilo, prve ili druge godine kada sam se priključila... I nisam baš bila upoznata u startu sa funkcioniranjem stranice i kako neke prodavačice mogu prešutiti bitne informacije o artiklu. Naime, imala sam zamjenu za tenisice. Brendirane, prelijepe, opisane kao nove. Prodavale se za male novce, a ja prošla još sa zamjenom, presretna sam tada bila. Kad su došle, kao na slici iz oglasa, divota, kao iz dućana dok ih nisam obukla. I onda skužim da je na lijevoj tenisici spužva iznad pete stanjena, a na drugoj je bila ok. Nisam dizala frku, smatrala sam da je to tvornička greška. Ali svejedno, bile su nenosive, baš je smetalo pri hodu. Mislim da su završile u onom kontejneru od Caritasa. Od tada pitam svaku glupost oko artikla, kao kad bih došla na primopredaju i stvar prevrćala po rukama.
2020 06 13
Nikad bolje, hvala na pitanju! ☀️ Srećom, nisam imala loših iskustava, jedino mi je nedavno bilo to što sam dala podatke za uplatu, pa je žena odustala. Mislim, nije to tako strašno niti sam se uzrujala, ali jednostavno ne razumijem čemu traženje podataka ako nisi siguran u ono šta želiš. I još jedne stvari se sjećam koja mi se dogodila prije više od godinu dana. Bila je zamjena, ja sam dala dvije Zara haljine (jedna je bila s etiketom) za jednu čipkastu haljinu. Žena nije bila zadovoljna, te sam joj predložila da onda obavimo povrat. No, ona je rekla ma ne, nema veze i poslala mi upit za dva para Ray Ban original naočala. Ja sam joj te naočale poslala besplatno, jer sam htjela da bude zadovoljna. Dakle, makar sam imala iskustva na ovom portalu, nasamarila me je. Jer sam par mjeseci kasnije vidjela da je ta haljina sa Aliexpressa, a ne sa Asosa kako je tvrdila. A zbog toga jer sam htjela da bude sretna, nakon čega je i bila presretna sam dala Ray Ban Aviator i Ray Ban Wayfarer koje su koštale preko 2500 kn zajedno i od toga su ove druge bile kao nove. 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Doduše, ni to ne bih nazvala neugodnim iskustvom, pošto sam naučila da prestanem previše ugađati drugima na ovoj stranici. I dalje pokušavam biti dobra, usprkos tome što će ljudi biti loši ili pokušati zeznuti. Daleko više je onih prekrasnih suradnji, kao i ljudi s kojima se može super komunicirati i onih koji su iskreni u oglašavanju i koji imaju odlične artikle.
2020 06 13
Imala sam neugodna iskustva u zamjenama. Jednom dobila poderanu jaknu, drugi put umrljanu haljinu+kašnjenje slanja paketa. Imala sam zamjenu parfem za parfem i u paketić sam ubacila još novih proizvoda, lijepo zapakirala, a dobila u zamjenu parfem zamotan u novine i na njemu debeli sloj prašine. Zbog toga više nemam volje za zamjene. Što se tiče kupnje, bilo je suradnji u kojima su prodavačice naplatile više poštarinu. Ispočetka sam takve stvari prešutjela, ali sada to uredno prigovorim, jer živcira kad se ponavlja više puta. Neke su se ispričale, ali većina odmah zauzme obrambeni stav kako nisu ovdje nikakve prevarantice i da se neće obogatiti za 5 kn. Mogle su lako naplatiti Tisak kutiju, a zatim poslati u kuvertu i to prešutjeti. Ipak, bilo je tu puno više lijepih suradnji, kupilice koje su bile oduševljene kupljenim, moje kupnje, poklanjanja s moje strane, a i ja sam dobila na poklon neke stvarčice prilikom kupnje. Pamtim ovdje kada sam dobila na poklon sušenu lavandu i rokovnike koji su mi bili potrebni za posao <3 Nije sve tako negativno i zaista ovdje ima odličnih osoba, a sami ipak moramo dobro promisliti s kim ćemo surađivati nakon što vidimo povratne, ocjenimo kakva je komunikacija i sl. i nadati se najboljem.
2020 06 13
Već 7 godina sam ovdje imam toliko neugodnih iskustava da neznam odakle bih počela :) :)
2020 06 13
> Rose007: > Srećom, nisam imala loših iskustava, jedino mi je nedavno bilo to što sam dala podatke za uplatu, pa je žena odustala. Mislim, nije to tako strašno niti sam se uzrujala, ali jednostavno ne razumijem čemu traženje podataka ako nisi siguran u ono šta želiš. Ovo se meni dogodilo prije par dana, mislim naravno da nije problem ako netko odustane, ali nije mi baš drago samo tako bezveze dijeliti podatke okolo. Prvo pitaš sve što te zanima o artiklu pa tek onda tražiš podatke za uplatu, a ne obrnuto.
2020 06 13
Moje neugodno iskustvo vezano je uz poznatu preprodavačicu šminke kojoj je istekao rok uporabe. S obzirom da mi je bilo prvo takvo, nisam u potpunosti zadovoljna kako sam reagirala. Dugo nakon toga nisam uopće kupovala. Srećom, imam puno više pozitivnih iskustava. Nekako iz prvih poruka ili neodgovaranja na njih, već procjenjujem korisnice pa prema tom (instinktu) odlučujem o suradnji. Teško se nosim s bahatlukom i dociranjem od strane bilo koga pa izbjegavam suradnje i odnose s takvim osobama.
2020 06 13
> Jelena505: > Već 7 godina sam ovdje imam toliko neugodnih iskustava da neznam odakle bih počela :) :) Ajme mogu misliti Ja u 3 mj imam samo 3 negativna iskustva, a mogu misliti koliko Vi
2020 06 13
Znači meni je žena uvalila Tommy Hifiger majicu za 135 kn, mislila sam cijelo vrijeme da je original A kad ono stigla i na etiketi pise New fashion😂😂😂😂😂 da, da napomenem Kada sam kupila jaknu za 150 kn koja je bila sva izmazana (zena se ispricala te mi je vratila novce i vratila sam joj predmet) Bar netko tko zna da je zeznuo, a da hoce ispraviti Pohvaljujem svakako i ženi sam unatoč tome ostavila pozitivnu jer je bila spremna za povrat
2020 06 13
Svako malo nesto bude Najvise me zivciraju zicarosi Da na iznos od 20-30 kn ti platis postarinu A imam i one koji samo dave upitima.pa ni bu ni be kasnije Takve ignoriram I spasim se zivciranja
2020 06 13
> AnaDoll104: > https://mojekrpice.hr/forum/t/267495/problemi-sa-korisnicom > Moje prvo neugodno iskustvo je ovdje. 🙄🙄😭 Zašto je tema obrisana?
2020 06 13
bok cure, evo jedu se slatke trešnjice pa je nekako sve odmah bolje :) čitam puno o vašim neugodnim iskustvima a i na forumu je svaki dan nešto...žalosno zaista.....ja sam imala loša iskustva uglavnom sa kupcima...meni su bila loša iskustva da probaju ucjenom užicati nešto gratis (ucjenjuju da će dati lošu ocjenu ako .ne bude po njihovom..) sva sreća da se dosta toga uglavnom prevenira primopredajom ;) a i prijetnja adminom ih brzo odbije otkad sam izbacila slanje poštom/tiskom takvi mi se više ne javljaju, a cure koje dolaze na primopredaju su stvarno ok - sve se lijepo pregleda uživo i svi sretni....možda da pokušate sa primopredajom? Znam da nije svakome lako odvojiti vremena za dogovor, ali možda bi se smanjila količina prodaje oštećenih stvari (?) ne znam, nisam pametna....i iskreno ne razumijem takve osobe...osobno nisam tako odgojena...
2020 06 13
1 2 3