Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pohvaljujem korisnicu SERIOUSLY za odličnu ideju...

Drage Krpičarke, Upravo sam naišla na ovaj oglas i oduševio me, pa nasuprot mnoštvu kritika na ovom forumu stavljam jednu pohvalu! :) 8-) Ideja za napraviti blazinice od stare piđame ... Brend: Reused :) :') :) https://mojekrpice.hr/items/kozmetika/10540020/14-upcycled-blazinica
2020 07 06
Odlično! Šivala sam nedavno ljetnu haljinu od flanela i sad znam što ću sa ostacima materijala :-) Pohvala krpičarki čija je ideja, i vama što ste je podijelili
2020 07 07
Wow, pohvale za korisnicu! 🥰
2020 07 07
I ja se pridružujem pohvalama! <3 I sama sam za zero waste i prenamjenu stvari i često od robice s flekama i mucicama napravim jednokratne krpe za pod ili kuhinjske krpe, koristim plastične posude od sladoleda kao posude za cvijeće, od spajalica za papir kvačice za objesiti zavjese. Šteta je baciti, a ponekad vam stvarno dobro dođe. Na internetu ima puno dobrih ideja kako iskoristiti stare boce, kutije i robicu, a toga vjerujem da svi imamo. Dosta cura izrađuje torbe ili ogrlice od stare odjeće i to mi je isto super! :-)
2020 07 07
Super! I kod mene doma u smeće ide baš smeće koje više ničemu ne koristi. Pogotovo razne vrste tekstila iskoristimo za krpe raznih vrsta, imamo kućne ljubimce pa sašijemo i kao jastuke za njih koje ispunimo ostacima tkanine itd. Istina, nije savršeno, ali posluži. :)
2020 07 07
> ivana985: > Super! I kod mene doma u smeće ide baš smeće koje više ničemu ne koristi. Pogotovo razne vrste tekstila iskoristimo za krpe raznih vrsta, imamo kućne ljubimce pa sašijemo i kao jastuke za njih koje ispunimo ostacima tkanine itd. Istina, nije savršeno, ali posluži. :) Potpisujem, također i ja sašijem svom , kućnom ljubimcu.
2020 07 08