Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Spas za ispucale vrhove

Drage curke, inače imam problema s ispucalim vrhovima, no jedan proizvod mi se učinio dobar iz iskustva pa bih vam ga htjela preporučiti. Radi se o Afroditinom silikonskom eliksiru za kosu - crno pakovanje. Meni je puno pomoglo. Trošim već drugu bočicu. Voljela bih čuti je li i ostalima? https://www.google.com/search?q=afrodita+silikon+za+kosu&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivmn&sxsrf=ALeKk01UVhqel51pkeSV-Mc2ify-UPqW3Q:1595188350088&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjDkNPXi9rqAhWEw4sKHZ75DJ0Q_AUoAXoECA4QAQ&biw=360&bih=612&dpr=3#imgrc=ohAORKGKx0DLnM
2020 07 19
Koliko znam dosta se govori protiv silikona na kosi. On ti lijepi to što je ispucalo i daje dojam zdrave kose iako ona to zapravo nije. Kad dođe do puknuća vrha kose jedini način da se to riješi je šišanje bez obzira što govorili u reklamama :D Ja koristim ulje za vrhove od Glissa i zadovoljna sam, ali 2 puta godišnje obavezno ide šišanje. S obzirom da neke cure idu puno češće na šišanje zbog ispucalih vrhova rekla bi da dosta pomaže korištenje tog ulja.
2020 07 21
Silikoni su poželjni u maskama za kosu i leave in tretmanima jer oblože vlas kose i tako je zaglade i čine urednijom. U šamponima su uglavnom nepoželjni jer se mogu s vremenom nataložiti na tjemenu što znači da se kosa brže masti, postane teška, itd. U tom slučaju bi svako toliko trebalo oprati kosu s nekim šamponom za dubinsko pranje. Tako da, ako ti to ulje odgovara - go for it. :) Meni je isto zanimljivo, kad potrošim druga silikonska koja imam ću ga kupiti.
2020 07 21