Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako to...?

> jackrussel: > Prvobitni dogovor je bio da se nađu pored tog kafića Leggero i tamo je Kupilica i čekala. > No, prodavačica se predomišlja jer je tamo puno ljudi i ne želi da ju se "posmatra" kako broji novac te šalje sliku da ju Kupilica nađe i dođe do auta. > Na to Kupilica predlaže da ipak uđu u centar i primopredaju obave u WC-u ako joj već smeta izloženost pogledima.... > 😥🧐😎👻👽💣👀😯 Kupilca je s lažnog profila na temi NAPISALA da je tamo bio prvobitan dogovor. To nije bilo vidljivo iz njihove korespondencije, o tome ja pišem. Mi tu možemo diskutirati tko je što i zašto je to, a činjenice znaju samo njih dvije: jedna koja se na licu mjesta igrala skrivača i druga koja je to činila iza lažnog profila.
2020 08 17
> Boston: > > jackrussel: > > Šta je sad ovo... > > Sad se sjećam da je kupilici napisala da ju djeca čekaju u Koprivnici, a Valentina krpice je iz Kc... > Napisala je da je djeca čekaju u Križevcima, to se sjećam. Ups, onda nisam dobro zapamtila. Hvala na ispravku.
2020 08 17
> teehee: > > jackrussel: > > Prvobitni dogovor je bio da se nađu pored tog kafića Leggero i tamo je Kupilica i čekala. > > No, prodavačica se predomišlja jer je tamo puno ljudi i ne želi da ju se "posmatra" kako broji novac te šalje sliku da ju Kupilica nađe i dođe do auta. > > Na to Kupilica predlaže da ipak uđu u centar i primopredaju obave u WC-u ako joj već smeta izloženost pogledima.... > > 😥🧐😎👻👽💣👀😯 > Kupilca je s lažnog profila na temi NAPISALA da je tamo bio prvobitan dogovor. To nije bilo vidljivo iz njihove korespondencije, o tome ja pišem. > Mi tu možemo diskutirati tko je što i zašto je to, a činjenice znaju samo njih dvije: jedna koja se na licu mjesta igrala skrivača i druga koja je to činila iza lažnog profila. Istina.
2020 08 17
> jackrussel: > Nada se da ovo nitko ne čita ili da će tema biti obrisana kao i prošla. > Sve će nestati osim njenih upeterostručenih, neregularnih artikala. 🤦‍♀️ Drage dame, nisam obrisala duple artikle jer nisam kopala po tom profilu, pogledala sam samo povratne, a obrisat ću ih večeras kad određeni članovi familije odu na spavanje ako ne iskrsne još neki random problem Jutros sam brisala lolsurprise artikle, njih 600 i nešto, a još me čekaju i artikli na profilu kajzerice. Ponekad ostavim artikle loših članova kako bismo ih prepoznali u slučaju otvaranja novih profila. Summerbreeze profil je obrisan jer je opis promijenjen u to da sam jadna i maloumna. To si možete misliti privatno ili po inboxima, a gdje god vidim tako nešto ispisano, ide odmah blok i delete. Nadam se da je malo jasnija situacija.
2020 08 17
> adelinalisa: > Večer ! > Poštovane ! Što se tiče odgovora prodavačice i upita dali mogu stavi našu prepisku ovdje ! Ufff za početak , draga sanjaurban oprostite za greške u gramatici i naravno neću više koristiti !!! > Ali evo ako tema još aktualna .. može nema problema!!!!
2020 08 18
> adelinalisa: > Dalje još sledi , ne mogi kopirati Napravi screenshotove pa priloži kao fotografije.
2020 08 18
rije 1 dan, 14:27 ninalinda Ne mogu vjerovati da ljudi imaju toliko slobodnog vremena i volje baviti se ovakvim stvarima kad postoje puno bitnije i vece brige u zivotima svakog od nas. Dosad sam ostvarila preko 200 prekrasnih suradnji i zadovoljnih djevojaka i zena, a da ne pricam o drugim divnim kupilicima koje nisu ostavljale recenziju. Ovo je bila specificna situacija u kojoj se ja nisam osjecala ugodno i nisam htjela ostvariti suradnju i to je moje pravo. Nikoga nisam prevarila, dogovor sam ispostovala jer sam dosla na mjesto dogovora, medutim daljni razvoj situacije me odbio da svoj artikl prodam gospodi kojoj je bio problem doci do auta da u miru pregleda torbu bez znatizeljnih prolaznika, da prebrojimo novce ukoliko se odluci na kupnju, zato sam joj i rekla da ne uplacuje novac, nego da torbu prvo vidi uzivo jer je nosena. A da sam prevarantica pa vjerojatno bih bez problema prihvatila uplatu i torbu nikad ne bih ni poslala, jel tako? Gospoda mi se nije svidjela prijedlogom ulaska u wc gdje je puno ljudi, nehigijenski uvjeti, jos k tome ova nesretna korona. Tako su me jednom iznenadili i pokrali. Kad sam joj rekla da dode do auta, odgovorila je na meni bezobrazan nacin i kad sam uzela u obzir da je na romobilima i navodno sa djetetom, nije mi ulijevalo sigurnost. Jer kutiju od te konkretne torbe i vrecicu koja je uistinu velika, da ne kazem ogromma ne moze transportirati na romobilu sigurno i neometano nikako, a i da kazem da mi je sumnjivo da bi netko sa romobilom dolazio po louis vuitton artikl i tako ga nonsalantno transportirao do kuce( ja bih se prva bojala za svoju sigurnost pogotovo kad je gospoda navodno sa drugog kraja grada) prije 1 dan, 16:54
2020 08 18
> adelinalisa: > > sanjaurban: > > > adelinalisa: > > > > jackrussel: > > > > Osobno vjerujem da se događaj dogodio. > > > > Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. > > > > Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔 > > > Dobar dan ! > > > Dobila sam odgovor od ninalinda ! Upravo poslala poruku ninalinda s upitom dali mogu staviti ovdje njezin odgovor . > > U grob ćete me otjerat s ovim prazninama. Ide riječ pa zarez ili točka ili uskličnik kojeg volite. Nema praznine...i ne kličemo mi toliko, kličemo samo katkad, kad ima razloga... > Znate da nisam Hrvatica ali ipak pokušavate vrijeđati me za gramatiku . Ali čujem svaki dan da znam hrvatski bolje nego koja Hrvatica , ustvari nije čak i bitno gramatika to je može popraviti ali ako netko glup i infantilan to je već nažalost patologija :( gore smo već to otkomunicirali da nema problema, vidim da ste previdjeli, također vidim korisnim da to naučite, jer trebat će vam ako bilo što budete htjeli napisati, oprostite ako ste iščitali vrijeđanje
2020 08 18
> sanjaurban: > > adelinalisa: > > > sanjaurban: > > > > adelinalisa: > > > > > jackrussel: > > > > > Osobno vjerujem da se događaj dogodio. > > > > > Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. > > > > > Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔 > > > > Dobar dan ! > > > > Dobila sam odgovor od ninalinda ! Upravo poslala poruku ninalinda s upitom dali mogu staviti ovdje njezin odgovor . > > > U grob ćete me otjerat s ovim prazninama. Ide riječ pa zarez ili točka ili uskličnik kojeg volite. Nema praznine...i ne kličemo mi toliko, kličemo samo katkad, kad ima razloga... > > Znate da nisam Hrvatica ali ipak pokušavate vrijeđati me za gramatiku . Ali čujem svaki dan da znam hrvatski bolje nego koja Hrvatica , ustvari nije čak i bitno gramatika to je može popraviti ali ako netko glup i infantilan to je već nažalost patologija :( > gore smo već to otkomunicirali da nema problema, vidim da ste previdjeli, također vidim korisnim da to naučite, jer trebat će vam ako bilo što budete htjeli napisati, oprostite ako ste iščitali vrijeđanje Oprostite ali još jedan sličan osobni komentar i ću obrisati sve postove s moje strane . željeli ste istinu sa strane prodavačice , evo sam se potrudila i potrošila vrijemena da komuniciram s osobom , koji još jednom ponavljam nikad nisam znala prije . A sad vi svi pitajte same sebe zašto s vama nitko ne želi imati posla i sudjelovati na forumu ! Jer napravile ste od foruma kokošinjac jer stvarno čim sam prestala odgovarati na Vaši "poste " :-) izgubili ste opponenta i gotovo dosadno je Vam tračati . Žao mi je . Uživajte u tom
2020 08 18
> adelinalisa: > > sanjaurban: > > > adelinalisa: > > > > sanjaurban: > > > > > adelinalisa: > > > > > > jackrussel: > > > > > > Osobno vjerujem da se događaj dogodio. > > > > > > Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. > > > > > > Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔 > > > > > Dobar dan ! > > > > > Dobila sam odgovor od ninalinda ! Upravo poslala poruku ninalinda s upitom dali mogu staviti ovdje njezin odgovor . > > > > U grob ćete me otjerat s ovim prazninama. Ide riječ pa zarez ili točka ili uskličnik kojeg volite. Nema praznine...i ne kličemo mi toliko, kličemo samo katkad, kad ima razloga... > > > Znate da nisam Hrvatica ali ipak pokušavate vrijeđati me za gramatiku . Ali čujem svaki dan da znam hrvatski bolje nego koja Hrvatica , ustvari nije čak i bitno gramatika to je može popraviti ali ako netko glup i infantilan to je već nažalost patologija :( > > gore smo već to otkomunicirali da nema problema, vidim da ste previdjeli, također vidim korisnim da to naučite, jer trebat će vam ako bilo što budete htjeli napisati, oprostite ako ste iščitali vrijeđanje > Oprostite ali još jedan sličan osobni komentar i ću obrisati sve postove s moje strane . Gđa "sanjaurban" Vas nijednom riječju nije povrijedila, štoviše ispričala Vam se! Vi ste vrijeđali na obrisanoj temi mene, jackrussel i Tanči14 govoreći nam da smo kućanice i da samo tračamo po forumu. Na ovo se ne možete izvući da niste imali namjeru vrijeđati nepoznavanjem gramatike hrvatskog jezika. Svaka čast što ste ušli u privatni razgovor sa prodavačicom i što se na kraju otkrilo da je sa pravom odbila suradnju. Na kraju ipak kupac nije bio blokiran samo zbog muškog nicka iz mail-a.
2020 08 18
> adelinalisa: > > sanjaurban: > > > adelinalisa: > > > > sanjaurban: > > > > > adelinalisa: > > > > > > jackrussel: > > > > > > Osobno vjerujem da se događaj dogodio. > > > > > > Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. > > > > > > Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔 > > > > > Dobar dan ! > > > > > Dobila sam odgovor od ninalinda ! Upravo poslala poruku ninalinda s upitom dali mogu staviti ovdje njezin odgovor . > > > > U grob ćete me otjerat s ovim prazninama. Ide riječ pa zarez ili točka ili uskličnik kojeg volite. Nema praznine...i ne kličemo mi toliko, kličemo samo katkad, kad ima razloga... > > > Znate da nisam Hrvatica ali ipak pokušavate vrijeđati me za gramatiku . Ali čujem svaki dan da znam hrvatski bolje nego koja Hrvatica , ustvari nije čak i bitno gramatika to je može popraviti ali ako netko glup i infantilan to je već nažalost patologija :( > > gore smo već to otkomunicirali da nema problema, vidim da ste previdjeli, također vidim korisnim da to naučite, jer trebat će vam ako bilo što budete htjeli napisati, oprostite ako ste iščitali vrijeđanje > Oprostite ali još jedan sličan osobni komentar i ću obrisati sve postove s moje strane . Možda samo mislite da razumijete, ali vi ne razumijete hrvatski, brišite što god hoćete, ne znam što ste vi u ovoj temi, možda sudac? Ili posrednik između korisnice koja je blokirana i korisnice koja ne želi biti na forumu?
2020 08 18
> sanjaurban: > > adelinalisa: > > > sanjaurban: > > > > adelinalisa: > > > > > sanjaurban: > > > > > > adelinalisa: > > > > > > > jackrussel: > > > > > > > Osobno vjerujem da se događaj dogodio. > > > > > > > Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. > > > > > > > Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔 > > > > > > Dobar dan ! > > > > > > Dobila sam odgovor od ninalinda ! Upravo poslala poruku ninalinda s upitom dali mogu staviti ovdje njezin odgovor . > > > > > U grob ćete me otjerat s ovim prazninama. Ide riječ pa zarez ili točka ili uskličnik kojeg volite. Nema praznine...i ne kličemo mi toliko, kličemo samo katkad, kad ima razloga... > > > > Znate da nisam Hrvatica ali ipak pokušavate vrijeđati me za gramatiku . Ali čujem svaki dan da znam hrvatski bolje nego koja Hrvatica , ustvari nije čak i bitno gramatika to je može popraviti ali ako netko glup i infantilan to je već nažalost patologija :( > > > gore smo već to otkomunicirali da nema problema, vidim da ste previdjeli, također vidim korisnim da to naučite, jer trebat će vam ako bilo što budete htjeli napisati, oprostite ako ste iščitali vrijeđanje > > Oprostite ali još jedan sličan osobni komentar i ću obrisati sve postove s moje strane . > Možda samo mislite da razumijete, ali vi ne razumijete hrvatski, brišite što god hoćete, ne znam što ste vi u ovoj temi, možda sudac? Ili posrednik između korisnice koja je blokirana i korisnice koja ne želi biti na forumu? Stvarno mislite da ste napisali nešto pametno ? Možda bolje šutjeti nego pokazati da ne baš ste "in ":-), ok bole da ništa ne komentiram , jer opet će biti glupi napad
2020 08 18
@adelinalisa iiiiiiiiiiiiii ponovno uvreda ! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2950116c55438c53d8f1c07a85632690.jpg)
2020 08 18
Paljba se nastavlja... ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/22e880704f4579f20e740822d6b276c1.jpg)
2020 08 18
> adelinalisa: > Željeli ste odgovor od prodavačice , evo još jednom ponavljam predstavila sam Vam to , ponavljam ako još jedna poruka komentira moje ponašanje i nepismenost ( napravila to što nitko ne želio ) i brišem sve postove s ove teme i dalje opet uživajte u komuniciranju među sobom Koji je smisao ovdje Vašeg komentiranja ako se brišu objave ukoliko se ne slažu sa Vašim stajalištima? Bolje onda da niste napisali niti 1 riječ ako ne možete do kraja stajati iza nje.
2020 08 18