Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim savjet

> Tanči14: > I još nešto: > @miabella- uredite si profil prema pravilima stranice, a to je da slika s neta ne smije biti prva u oglasu, nego mora biti slika koju ste vi slikali. > Svi oglasi su vam sa slikama s neta što je zabranjeno. > Poštujte pravila! Hvala Vam, hocu!
2020 08 24
> lanalanami: Naocale su poslikane takve kakve su mi stigle. Prljave, rasirene i ostecne. Vasa pomisao da bi ih isla unistiti sama mi je jedino smijesna.
2020 08 24
@lanalanami, Dala sam si truda jer putujem pa kratim vrijeme i pročitala vaše povratne i vidi vraga, otkrila sam da i vi imate dvije neutralne i to u jednoj lijepo piše da niste prodali ono što je kupac očekivao. Što to znači? Možda isto kao i ovdje? Vaš stav- što očekujete za 35 kn- je smiješan. Niste ni prva, a ni zadnja koja se brani tako prozirnim forama. Činjenica je da ono što ste poslali ne izgleda kao ono što ste oglasili pa da je i jednu lipu koštalo, mora izgledati točno onako kao na slikama. Dužni ste vratiti 35 kn plus troškovi slanja.’ Od kupca se očekuje da ne briše negativnu ocjenu i ovu temu ukoliko dobije povrat jer je cilj ocjena da budu iskrene i da informiraju buduće kupce.
2020 08 24
1 2