Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Sigurno plaćanje (Keks pay i sl)

Pozdrav svima! Kako mučimo muku s osobnim podacima za uplatu koje šaljemo kroz Krpice, molim da razmislite o plaćanju putem aplikacija za plaćanje raznih banaka. Najpopularnija je Keks pay Erste banke, ali imaju ih i ostale banke. Ja trenutno koristim Keks Erste i IziPay Zaba,iako nisam klijent. Kako radi Keks: 1. S app storea skinuti Keks, instalirati i registrirati se - sve besplatno. 2.putem broja mobitela Registrirati neki račun koji koristim , iz bilo koje banke Ili Za Keks Otvoriti putem iste aplikacije doživotno besplatnu prepaid elektroničku karticu - sve besplatno 3. Za slanje i primanje novca- bez provizije- potreban je samo u imenik upisan broj mobitela osobe kojoj se salje Vrlo jednostavno slanje i primanje, odmah stiže obavijest da je novac na računu ili da je zadan nalog za plaćanje . I ne razmišljam o tome kome sam dala IBAN i adresu. S druge strane, teško da će netko.imati mnogo različitih profila za uplatu jer je za otvaranje svakoga potrebna kombinacija osobnih podataka- racuna- mobitela.
2020 08 24
Slazem se. I ja koristim keks pay i potpisujem sve gore navedeno.😉
2020 08 25
Također koristim keks pay kad god mogu, i sto je jos bitno ne uzimaju naknadu za prebacivanje novca 😊 Ako mi osoba uplati npr. ujutro, odmah je vidljivo da su sjeli novci i odmah šaljem isti dan uglavnom.
2020 08 26
> PuppySmile: > Također koristim keks pay kad god mogu, i sto je jos bitno ne uzimaju naknadu za prebacivanje novca 😊 > Ako mi osoba uplati npr. ujutro, odmah je vidljivo da su sjeli novci i odmah šaljem isti dan uglavnom. Potpisujem :)
2020 08 30