Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Vjenčanice Alduk, Envy room, Ivica Skoko, Matija Vuica

Zanima me da li je koja od vas isprobavala/kupila vjenčanicu u navedenim trgovinama? Kako se kreću cijene, kvaliteta itd?
2020 10 02
Kupila vjencanicu u envy room prije 2 godine. Decki su bili super. Ne moras placati probavanje kao u Sposi itd.. mozes fotkati probavanje, imas i cipele u ponudi za probu (ako nemas svoje) Jedino sto ne znam kakve su sad mjere zbog covid-a. Ako se odlucis za vjencanicu ..platis 1000kn kapare. Sivaju po tvojim mjerama. Cijene ko cijene. Svaka roba ima svog kupca. :) Ja sam svoju platila 8000kn i bila sam zadovoljna. Savjet - sve probaj. Tako su i meni decki savjetovali i na kraju sam uzela vjencanicu kraj koje sam prosla kao pored turskog groblja. Alduk Bila na probi. Mislim da je tad proba trajala oko 45min- 1h. Tj, to je taj neki vremenski period koji rezerviras. Decko je simpatican, nije nametljiv.. manja ponuda vjencanica nego u envy room, ali to je nekima cak + stvar. Ne sjecam se da li je povoljniji od envy room ili su cijene tu negdje. Ne moras placati probu i mozes fotkati vjencanice. Naglasavam da je tako bilo prije 2 godine. Sretno u potrazi i daj si vremena. Probaj sve.. 😃
2020 10 03
Super tema! Nadam se da ce se jos netko ukljuciti i dati nam savjete :)
2020 10 03
@ElaNekic Poznanica je nedavno kupila vjenčanicu u Envy roomu i kaže da je proba 200kn s tim da onda taj iznos oduzmu od cijene vjenčanice, ako se za nju odlučim. Ako sam dobro shvatila, imaju primjerke vjenčanica pa onda kada se odlučiš za neku tebi šiju novu? Što se Alduka tiče, baš sam danas dogovorila termin i kod njih se plaća 100kn, kojih također oduzmu od cijene vjenčanice. Za Sposu sam čula dosta negativnih komentara... od toga da su curama prije vjenčanja vjenčanice bile prljave, poderane, da ne naglase ako nešto posebno naplaćuju itd., tako da sam ih odlučila obići u širokom luku.
2020 10 03
Ups! 🙃 Mozda sam zaboravila na to placanje, ali iskreno ne sjecam se da sam davala lovu za probu. Svadbeni stres😂 Lako moguce da se placa.. Tako je! Odlucis se za model i sivaju po tebi. Ja sam cak neke sitne preinake dodala oko rukava u dogovoru sa sveljom, ali to je bila sitna izmjena. Bilo bi dobro da si za prvi susret kod svelje vec imas cipele i donje rublje. Meni je sivanje trajalo oko 2 tjedna, 2 puta sam isla na probu kod zene koja sije. One su na drugoj lokaciji.. oko Marticeve. Bar su tad bile. U Sposi sam probavanje platila 80kn, eto .. to sam zapamtila.😂 Ne smije se fotografirati, sve se nesto ne smije .. Imala sam srecu da sam na probi imala super curku, ali tamo sam i tako usla reda radi. Nista mi se nije svidjelo jer su im vecina vjencanica TESKE, PIKAVE ITD.. Ali to je moje iskustvo. Znam neke cure koje su bile zadovoljne. Salon vjencanica ARTAJAN (Palmoticeva) mi je ostao u losem sjecanju. Na webu je izgledalo glamuroznije.. u salonu - KICERAJ! Zena je stalno naglasavala da su njihove vjencanice najprekokrasnije i dosta je bila nametljiva. Meni se taj jeftini cindarela look uopce nije svidio. Izletila sam u roku od 10 min i ajd.. zena mi nije naplatila probu. I to je bilo onak reda radi da obidjem salon, a u srcu sam znala da ce to biti envy ili alduk. ROYAL BRIDE sam zaobisla u sirokom luku jer su mi jednu poznanicu rasplakali dan prije svadbe . Jako losa organizacija, cini mi se. :) Znam da niste pitali ta te salone, ali eto .. cisto usput. :)
2020 10 04
Nema veze što si spomenula druge salone, mislim da je svaka informacija dobrodošla pa si svako za sebe može odlučiti gdje želi ići. Ja sam prošli tjedan bila u salonu vjenčanica Nikolina u Palmotićevoj i pohvalila bih žene koje tamo rade... stvarno su super i nenametljive, daju puno savjeta i našla sam si jednu vjenčanicu koja mi je odlična, ali htjela bih još pogledati. + ne naplaćuju isprobavanje, termin je sat i pol s tim da sam ja bila i duže jer taj dan nisu imali nikoga poslije mene. Navodno je u Sposi probavanje 70kn sat vremena što se tiče starije kolekcije, Berta kolekciju naplaćuju 100kn po haljini. ,:) i da, ne smije se slikati.
2020 10 04
Ja sam pred 2 godine isto bila u envy roomu,uzela vjencanicu koja je bila zapravo kombinacija 2 vjencanice.Decki su iznimno dragi i susretljivi,pomogli su mi u izboru i na kraju isto uzela vjencanicu kraj koje bih inace prosla.Nisam placala probu.Kapara je bila 10% od cijene. To je jedini salon u koji sam usla,da se opet udajem...opet bi isla samo tamo.Cijene su za kupnju od kakvih 5000-11 000 kuna. Moje tople preporuke za njih. Sretno u potrazi.😊
2020 10 06
@sokolica25 Baš sam im poslala upit za termin. Sada se proba plaća 200kn, piše im i na stranici. Čula sam da su dečki super i to me baš veseli, nadam se da ću naći neku koja će me oduševiti :") Hvalaaa! Jučer sam bila u Alduku i dečko koji tamo radi je odličan. Predložio mi je jednu haljinu pored koje bi prošla, a na kraju od svih koje sam probala ta mi je bila najbolja. :") vjerojatno će mi biti jako teško odlučiti koju ću na kraju uzeti.
2020 10 07
To je to. SVE PROBATI. 🥰
2020 10 08
Bas mi je drago da si na dobrom putu.🥰
2020 10 09
Iskreno, nakon salona vjenčanica i Alduka, Envy rooma I sl., mislim da se svima više isplati kupiti vjenčanicu kod naših dizajnera jer su jeftiniji od najma haljina u salonima. Stvarno ne znam kako se nekome više isplati iznajmiti vjenčanicu za 7,8,9 tisuća, a npr. u Alduku šivanje većine vjenčanica je 7800kn... Dakle, šivanje nove, po tvojim mjerama... Kasnije ju možeš i prodati pa si vratiti dio novca... Evo to je neko moje mišljenje, mislim da ću definitivno odabrati ili Alduk ili Envy room, ali pošto je vjenčanje tek 01.10. pričekat ću novu kolekciju 🤭 BTW. Da li neka od vas zna gdje se mogu kupiti kuverte i papir za pozivnice u raznim bojama? Čovjek koji će nam raditi je rekao da će nam tako biti jeftinije nego da on nabavlja papir pa ne znam gdje da to gledam 🤔
2020 10 09