Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

molim pomoć nova korisnica hitno

Radi se o ovome. Ova stranica je dosta nepregledna i nemam vremena sve to proučavati. Dobila sam upit za kupnju dva proizvoda sa svoje stranice, išla odgovarati preko laptopa jer mi je brze i ne radim tipfelere. Uglavnom, nisam ni sa laptopa, a ni odavde uspjela poslati odgovor doticnoj. Nisam mogla ni otvoriti njen profil, ali opet sam mislila kako kod mene nešto šteka. Ipak, druge profile otvaram normalno. Citiram samo sto je napisala:"Moj e-mail koji biste trebali poslati je... koliki je iznos za to. Nisam joj poslala mail, ali glupaca sam otvorila svoj. Nisam navela njen mail i nick da nekoga ne optužim bezveze, ali ponavljam da joj je nemoguće otvoriti profil, nema nista, a nemoguće joj je i putem krpice logicno) odgovoriti. Izgleda da je to prevara. Iskusniji korisnici, molim vas odgovor, a ako je očita varka, objavljujem njene podatke. Hvala puno.
2021 02 08
Prijevara. Ne odgovaraj.
2021 02 08
Hvala. Sada sam nekome normalno napisala odgovor. I mislila sam. Tog profila više nema (pa nisam ga mogla ni otvoriti) i zato ću navesti korisničko ime i mail koji je još važniji. Mariamy66 [email protected]
2021 02 08
Vec je ona pokusavala tu, evo pogledaj: https://mojekrpice.hr/forum/t/273555/sigurnost-suradnje
2021 02 08
Hvala puno. Moram je ići blokirati. Vidjela sam sad da je varalica. Dok sam joj pisala odgovor, pitala sam je zašto joj treba moj mail, ali kako rekoh, nisam joj uspijevala poslati odgovor.
2021 02 08
Ponovo mi se javila, ali sad je Maria23 i isti mail.
2021 02 08
Hvala Vam puno cure, skoro sam poslala robu..
2021 02 08
> Krpice4you: > Hvala Vam puno cure, skoro sam poslala robu.. Ovo je meni poslala: [email protected] Mariam Andrea, slala mi je poruke uvijek oko 2 u noci.
2021 02 08
> Krpice4you: > > Krpice4you: > > Hvala Vam puno cure, skoro sam poslala robu.. > Ovo je meni poslala: [email protected] Mariam Andrea, slala mi je poruke uvijek oko 2 u noci. Sada sam ja stavila još na jednu stranicu gdje se baš priča o njoj i pozvala sam admina da blokira tu adresu sto nije nikakav problem i trebao je to sam napraviti bez da ga se proziva, ali njemu je bilo važnije upozoriti da se ne uplaciva novim krpicarkama. Ok, u redu, ali ova varalica je puno veći problem.
2021 02 08
> Krpice4you: > > Krpice4you: > > Hvala Vam puno cure, skoro sam poslala robu.. > Ovo je meni poslala: [email protected] Mariam Andrea, slala mi je poruke uvijek oko 2 u noci. Čini mi se da ste i vi nova korisnica. Pa, ako je upozorio na nas kao opasnost, mogao je cijenjeni admin i nas upozoriti i to istaknuto, jer stranica je prokleto nepregledna.
2021 02 08
> RamonaZe: > > Krpice4you: > > > Krpice4you: > > > Hvala Vam puno cure, skoro sam poslala robu.. > > Ovo je meni poslala: [email protected] Mariam Andrea, slala mi je poruke uvijek oko 2 u noci. > Čini mi se da ste i vi nova korisnica. Pa, ako je upozorio na nas kao opasnost, mogao je cijenjeni admin i nas upozoriti i to istaknuto, jer stranica je prokleto nepregledna. Jesam nova sam, nisam nikad kupovala prek stranice, a ni prodavala. Mislila sam da je stvarno sigurna stranica, nazalost sad sam se na ovaj nacin upoznala sa tom crnom stranom, bit cu ubuduce opreznija. Hvala još jednom. 😊
2021 02 08
--> https://mojekrpice.hr/forum/t/257598/scam-poruke-u-inboxu
2021 02 08
> Krpice4you: > > RamonaZe: > > > Krpice4you: > > > > Krpice4you: > > > > Hvala Vam puno cure, skoro sam poslala robu.. > > > Ovo je meni poslala: [email protected] Mariam Andrea, slala mi je poruke uvijek oko 2 u noci. > > Čini mi se da ste i vi nova korisnica. Pa, ako je upozorio na nas kao opasnost, mogao je cijenjeni admin i nas upozoriti i to istaknuto, jer stranica je prokleto nepregledna. > Jesam nova sam, nisam nikad kupovala prek stranice, a ni prodavala. Mislila sam da je stvarno sigurna stranica, nazalost sad sam se na ovaj nacin upoznala sa tom crnom stranom, bit cu ubuduce opreznija. Hvala još jednom. 😊 Ja sad mislim da je totalno nesigurna pogotovo nakon procitanog posts ispod gdje je admin zbog spamova tražio da se mijenjaju lozinke, i to još 2019-e. Pa, tih spamova će stalno biti i sto ću ja svaki čas mijenjati lozinku. To stranica kao stranica mora riješiti, jer postoje načini i druge stranice same rješavaju sigurnost na vlastitim stranicama jer od tih stranica žive i važno im je da se korisnici sigurno osjećaju. Ma, uopće se više neću baviti ovom temom, znam koje su opasnosti i znam se zaštititi.
2021 02 08
> RamonaZe: > Hvala. Sada sam nekome normalno napisala odgovor. I mislila sam. Tog profila više nema (pa nisam ga mogla ni otvoriti) i zato ću navesti korisničko ime i mail koji je još važniji. > > Mariamy66 > [email protected] Ova mariamy66 vec 2 dana pokušava doći do moga broja računa. Iz e maila sam skužila da se radi o muškok osobi. Očito prijevara. Ne nasjedajte
2021 02 08
> MajaM9: > > RamonaZe: > > Hvala. Sada sam nekome normalno napisala odgovor. I mislila sam. Tog profila više nema (pa nisam ga mogla ni otvoriti) i zato ću navesti korisničko ime i mail koji je još važniji. > > > > Mariamy66 > > [email protected] > Ova mariamy66 vec 2 dana pokušava doći do moga broja računa. Iz e maila sam skužila da se radi o muškok osobi. Očito prijevara. > Ne nasjedajte Rekla sam da se više neću vraćati na ovu temu, ali eto. Svakako treba biti izrazito oprezan, ja sama sam vrlo sumnjicava i sklona psihoanalizama u stvarnom životu, ali meni se sada pocelo činiti da je to samo obični provokator kojemu je dosadno u životu i kojemu je valjda užitak da se o njemu raspravlja makar kao o anonimusu, pa time mali u stvarnosti, raste u virtualnosti. Čak mi je palo na pamet da tako traži ženu. 8-) Nebitno mi je.
2021 02 08
1 2 3 4