Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zahtjevanje novaca

Cesto mi se dogodi da osoba ne posalje tocan iznos koliko kosta proizvod. Npr posalje za cijenu proizvoda ali ne za cijenu postarine (iako sam joj napomenula da postarina nije uklj u cijenu). I sad kad posalje taj ne dovoljni iznos ja ipak posaljem paket jer nekako vjerujem da ako je zamolim da posalje ostatak pa valjda ce poslati. Ili opet razmisljam a dobro ajde sto je to 20kn necu sad ispadat budala pa moliti zenu za 20kn. I sad mi se to opet desilo i gospoda vec 5 dana odgada da ce sutra uplatiti a meni je tako glupo moliti ju da uplati tih 20kn ali to mi se toliko puta desilo da mi je dosta vise. Je li ispadam uzasna osoba sto sam dosadna oko 20kn?
2021 03 17
Meni je uzasno da se tako neko(kupac) pravi glup radi 20kn.
2021 03 17
> Nelanela97: > Meni je uzasno da se tako neko(kupac) pravi glup radi 20kn. Upravo to
2021 03 17
> Nelanela97: > Meni je uzasno da se tako neko(kupac) pravi glup radi 20kn. slažem se
2021 03 17
Zašto ne bi molili i zašto mislite da bi vi ispali budala? Pa to su vaši novci, imate pravo tražiti svoj novac...
2021 03 17
Mislim da vam je naslov kriv. Trebalo bi biti "ono kad se kupci prave blesavi"
2021 03 17
Gle, Vi ste jasno rekli da pt nije u cijeni. I kupac je duzan uplatiti. Ako nije odmah nece ni naknadno. Drugi put recite niste uplatili pt, ili uplatite ili vam vracam novac. Zasto bi netko od Vas ili bilo koga radio budalu.
2021 03 17
Meni kad se kupac javi za kupnju artikla pitam ga kako bi želio slanje pa kad kaže onda mu napišem da je slanje toliko i toliko i napišem točan iznos koliko mi treba uplatiti (artikl+dostava). Nije mi se još dogodilo da mi netko ne uplati za poštarinu. Mislim da je ok što zahtijevate uplatu, niste dogovorili gratis slanje stoga zašto bi slali o svom trošku.
2021 03 17
> IrenaAR: > Meni kad se kupac javi za kupnju artikla pitam ga kako bi želio slanje pa kad kaže onda mu napišem da je slanje toliko i toliko i napišem točan iznos koliko mi treba uplatiti (artikl+dostava). Nije mi se još dogodilo da mi netko ne uplati za poštarinu. > Mislim da je ok što zahtijevate uplatu, niste dogovorili gratis slanje stoga zašto bi slali o svom trošku. Iz inata bih vratila novac! Ako je kupac pristao na slanje za koje je upozoren koliko košta i da ide na njegov račun, onda je ovo nepoštivanje dogovora! Drugo je ako se gđa dogovorila sa kupcem pa da poštarina ide pola-pola ili gratis, kako ste Vi rekli.
2021 03 17
> malllaaaa: > > IrenaAR: > > Meni kad se kupac javi za kupnju artikla pitam ga kako bi želio slanje pa kad kaže onda mu napišem da je slanje toliko i toliko i napišem točan iznos koliko mi treba uplatiti (artikl+dostava). Nije mi se još dogodilo da mi netko ne uplati za poštarinu. > > Mislim da je ok što zahtijevate uplatu, niste dogovorili gratis slanje stoga zašto bi slali o svom trošku. > Iz inata bih vratila novac! > Ako je kupac pristao na slanje za koje je upozoren koliko košta i da ide na njegov račun, onda je ovo nepoštivanje dogovora! > Drugo je ako se gđa dogovorila sa kupcem pa da poštarina ide pola-pola ili gratis, kako ste Vi rekli. Potpisujem!
2021 03 17
Ako vam u opisu proizvoda piše da je cijena bez troška slanja onda slobodno tražite novac za slanje, mene žene znaju pitati može li ovaj iznos sa troškom slanja (sve češće) ako tako dogovorimo naravno da neću uračunati slanje, ali ovakva situacija kod vas je jasna cijena plus trošak slanja zato ne vidim zašto bi vama bilo neugodno to naglasiti
2021 03 17
Pozdrav svima, to se i meni dešavalo, ali prije davanja podataka za uplatu sve dogovorim, i kažem ukupnu cijenu, osim ako se dogovorimo drugačije, dakle proizvod je toliko plus poštarina toliko i ukupan iznos za uplatu., i od tada nema nesporazuma. Osobno mislim da je i tako najbolje, jer ima nas puno brzopletih pa se ne pročita da kupac plaća poštarinu, TAKO DA PO MENI PRVO UTVRDITI SVE PA ONDA UPLATA. I NEMA ONDA PROBLEMA.
2021 03 17
Možda bi bilo zgodno odmah napisati cijenu s pt.,većinom se koristi Tisak, a za poštu ako je manje može se onda oduzeti tijekom dogovora, jer mislim da nitko neće uplatiti manje od istaknute cijene proizvoda, jedino se može evo dogoditi da ne nadoda tih +20kn... Ofc, protiv sam tog "pravim se budala" i podržavam da se u tom slučaju novci vrate i artikl ne pošalje, ali možda bi se ovako moglo prevenirati...
2021 03 17
Vratila bi novac i odbila suradnju. Ako se ona pravi grbava a postarina je navedena da se placa dodatno, onda je bezobrazno od nje uplatiti manje. Nemojte vise slati bez uplate potpunog iznosa i zao mi je ali ne vjerujem da ce vam uplatiti
2021 03 17
Također mi se događalo i bilo mi je glupo poslati poruku za 30 kn...
2021 03 17
1 2