Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pandora rose - privjesci

Pozdrav! 💓 Zanima me kakva su vam iskustva sa rose kolekcijom, to je predpostavljam samo pozlata? Namjeravam ukombinirati u narukvicu, no poznanica kaže da se njoj privjesak ogulio (?). Voljela bih čuti druga mišljenja, za sada imam samo srebrene i unutra su malo pocrnili sto je sasvim normalno... Hvala ❤️
2021 04 12
Imam rose srce privjesak 4.5 mj na narukvici koju nosim 0-24 i kod tuširanja i pranja suđa...za sada je isto kao kad je kupljeno ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8fc3f8a18fb1226c2620ff9277c0ac93.jpg)
2021 04 12
Hvala Vam puno na odgovoru! Jako su vam lijepi. 💓 Od ispod je privjesak isto ok?
2021 04 13
Da isti je sa svih strana, ali napominjem imam ga 4,5 mjeseca kakav će biti za godinu dvije vidjet ćemo :")
2021 04 13
Ja imam jedan na narukvici dvije godine, isto je isti kao i kada je kupljen :") (ali ja skidam narukvicu stalno, ne močim je, ne spavam s njom)
2021 04 13
@marija242 Ma nisu ni moji ništa stariji, ja sam narukvicu kupila za novu godinu i od tada nakacila 8 privjesaka, no svi su brzo pocrnili iznutra. Mada se to ne vidi, a i ja se isto kupam i čistim s njom. 😅 @biggieS hvala na odgovoru! 😁
2021 04 13
Ja imam 3 Pandora rose privjeska (nemam sad sliku). Imam ih oko 4 godine, isti su kao i prvog dana. Ali ja skidam narukvicu stalno, odnosno stavim je na ruku samo kad idem van iz kuće.
2021 04 14