Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Poslan posljednji mail za potvrdu profila

Pozdrav potvrđenim i nepotvrđenim krpičarkama :) Poslan je posljednji mail za potvrdu profila koji sadrži link na koji treba kliknuti. Bez tog klika se nije moguće ulogirati na portal, a svi nepotvrđeni profili stariji od 60 dana će biti označeni za brisanje i to je to od njih. Mailovi će stizati od danas do nedjelje. Ako niste promijenili mail adresu na vrijeme, teško ćemo vam pomoći, ali javite nam ako link nije ispravan ili nije stigao na adresu koja je navedena na portalu. Ako se možete ulogirati, profil je potvrđen te slobodno krpičarite dalje.
prije 14 dana, 20:48
> Admin2nd: > Pozdrav potvrđenim i nepotvrđenim krpičarkama :) > Poslan je posljednji mail za potvrdu profila koji sadrži link na koji treba kliknuti. Bez tog klika se nije moguće ulogirati na portal, a svi nepotvrđeni profili stariji od 60 dana će biti označeni za brisanje i to je to od njih. > Mailovi će stizati od danas do nedjelje. Ako niste promijenili mail adresu na vrijeme, teško ćemo vam pomoći, ali javite nam ako link nije ispravan ili nije stigao na adresu koja je navedena na portalu. > Ako se možete ulogirati, profil je potvrđen te slobodno krpičarite dalje. Pozdrav ja koristim drugi meil. [email protected]
prije 14 dana, 22:41
Adresu možete promijeniti u postavkama profila.
prije 14 dana, 00:51
Ja nisam dobila nikakav mail još uvijek
prije 13 dana, 11:42
> Rina_07: > Ja nisam dobila nikakav mail još uvijek Piše li vam da vam je profil nepotvrđen?
prije 13 dana, 11:47
Pozdrav! Sestra mi ima nepotvrden profil i ne moze se vise prijaviti. Moze li se nesto tu uciniti ili ne?
prije 13 dana, 12:02
Osobno nisam jos dobila mail od Krpica sa linkom. Da cekamo do nedjelje pa da se javimo ili kako? A mogu normalno ući u profil?
prije 13 dana, 13:21
> PigmyPuff: > > Rina_07: > > Ja nisam dobila nikakav mail još uvijek > Piše li vam da vam je profil nepotvrđen? Ne piše ništa. Normalno se prijavljujem svaki dan
prije 13 dana, 15:09
https://mojekrpice.hr/forum/t/274489/registracija-u-dva-koraka Onda je sve okej i potvrđen je
prije 13 dana, 15:26
Kome god ne pise da profil nije potvrden nece ni dobiti mail.
prije 13 dana, 15:29
Cure, ako se možete ulogirati profili su potvrđeni. Ta je registracija uključena ovaj tjedan i od tad nepotvrđeni profili ne mogu na sajt. Email adrese vam nećemo mijenjati, a svi koji bi trebali dobiti link za potvrdu neka se jave na naš help mail. Provjerit ćemo adresu s koje je profil registriran i taj mail onda potražite na toj adresi. Ako ne možete pristupiti toj adresi, ne možemo vam pomoći, mijenjati ih nećemo i profili će biti obrisani. Javite i ako link ne radi!
prije 13 dana, 16:48
> MihIva: > Pozdrav! > Sestra mi ima nepotvrden profil i ne moze se vise prijaviti. Moze li se nesto tu uciniti ili ne? Koji je profil, provjerit ću joj mail adresu pa neka link potraži tamo, ali ako mailu ne može pristupiti, ništa od toga.
prije 13 dana, 16:51
Mi koji možemo na krpice, a nismo dobili mail za potvrdu...znači da je nama već potvrđeno ?
prije 13 dana, 20:24
> Vikili: > Mi koji možemo na krpice, a nismo dobili mail za potvrdu...znači da je nama već potvrđeno ? da
prije 13 dana, 22:04
Korisničko ime profila je AndMih > Admin2nd: > > MihIva: > > Pozdrav! > > Sestra mi ima nepotvrden profil i ne moze se vise prijaviti. Moze li se nesto tu uciniti ili ne? > Koji je profil, provjerit ću joj mail adresu pa neka link potraži tamo, ali ako mailu ne može pristupiti, ništa od toga.
prije 12 dana, 12:27
1 2 3 Sljedeći