Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarantica ili? Molim pomoć!

Pozdrav cure, imam pitanje da li je možda koja od vas kupila od osobe josipak3? Mene je očigledno prevarila, uplatila sam joj novac za haljinu, onda mi je javila da su svi u kući dobili koronu, da ne može izaći zbog izolacije. Sve sam to pričekala, prošlo je dva tjedna, onda se javila da će sada konačno poslati, da ima 10 paketa za poslati i nakon toga se više ne javlja, od zadnjeg javljanja je prošlo 14 dana. Ima tko ideju što da učinim?
2021 05 11
josipak3 Split, 1 artikl Zadnji login prije 14 dana, 19:09
2021 05 11
za početak ostavite negativnu ako vec niste, obicno se jave odmah po negativnoj. Možete kontaktirati neke od cura koje su s njom suradivale da vam daju kontakt telefon ako imaju pa joj se javite. Provjerite na crnoj listi da li je osoba.
2021 05 11
Trebate ostaviti negativnu. Ima 89 poz, pa se ic sramotit i skupljt negativne. Da sam ja bila u toj korona situaciji ponudila bih Vam odmah ako zelite povrat novca. To prvo. Teme se il izbrisu il zaborave, al cim profil ima negativne zaobilazi ga se.
2021 05 11
Hvala, pokušat ću na taj način
2021 05 11
Cure, trebam i ja pomoć. Naime , prodan mi je artikl u četvrtak, tada izvršena i uplata (sjelo u petak ujutro) , od tada nema poruke. U ponedjeljak šaljem jesu li sjeli novci, dotična kaže da jesu i da je poslala ujutro paket da će mi poslati šifru kad dođe s posla. Od tada uopće ne ulazi na portal, nema nikakve povratne informacije. Radi se o iznosu od 300,00 kn pa sam malo zabrinuta. Čudno mi je jer do sada ima sve pozitivne da bi me prevarila, ali ne znam nakon 5 dana šta da mislim.
2021 05 12
> Mamaaamiaaa: > Cure, trebam i ja pomoć. Naime , prodan mi je artikl u četvrtak, tada izvršena i uplata (sjelo u petak ujutro) , od tada nema poruke. U ponedjeljak šaljem jesu li sjeli novci, dotična kaže da jesu i da je poslala ujutro paket da će mi poslati šifru kad dođe s posla. Od tada uopće ne ulazi na portal, nema nikakve povratne informacije. Radi se o iznosu od 300,00 kn pa sam malo zabrinuta. Čudno mi je jer do sada ima sve pozitivne da bi me prevarila, ali ne znam nakon 5 dana šta da mislim. Otvorite svoju temu zasebno, ovako vam neće vidjeti nitko brijem šta ste napisali. Probajte doć do broja mobitela od nekog s kim je surađivala, naći ju na fejsu ako imate ime i prezime.
2021 05 12
> Mamaaamiaaa: > Cure, trebam i ja pomoć. Naime , prodan mi je artikl u četvrtak, tada izvršena i uplata (sjelo u petak ujutro) , od tada nema poruke. U ponedjeljak šaljem jesu li sjeli novci, dotična kaže da jesu i da je poslala ujutro paket da će mi poslati šifru kad dođe s posla. Od tada uopće ne ulazi na portal, nema nikakve povratne informacije. Radi se o iznosu od 300,00 kn pa sam malo zabrinuta. Čudno mi je jer do sada ima sve pozitivne da bi me prevarila, ali ne znam nakon 5 dana šta da mislim. otvori temu s imenom i prezimenom doticne u naslovu. opali negativnu. 5 dana proslo od uplate a ne javlja se. pametnom dosta.
2021 05 13
> Mamaaamiaaa: > Cure, trebam i ja pomoć. Naime , prodan mi je artikl u četvrtak, tada izvršena i uplata (sjelo u petak ujutro) , od tada nema poruke. U ponedjeljak šaljem jesu li sjeli novci, dotična kaže da jesu i da je poslala ujutro paket da će mi poslati šifru kad dođe s posla. Od tada uopće ne ulazi na portal, nema nikakve povratne informacije. Radi se o iznosu od 300,00 kn pa sam malo zabrinuta. Čudno mi je jer do sada ima sve pozitivne da bi me prevarila, ali ne znam nakon 5 dana šta da mislim. i ja imam isti slučaj s Tratinčica000
2021 05 17
Da li netko zna da li ima kakve koristi od prijave policiji. Naime imam broj računa na koji sam uplatila i njezino ime i prezime?
2021 06 03