Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Za povrat novca il ne?

a zara nije baš poznata po visokoj kvaliteti :s
2021 06 18
Jesam taman sam javila adminu, uplatu sam izvrsila na racun njenog decka tako da neman njene podatke.. Zato ja uvijek narucujem i kupujem direktno sa zara stranice a ne u ducanu jer u ducanu uvijek nadem neke mane.. ocito kako milion cura isprobava odjecu, samo eto ova haljina je bila sold out i trazila san je 2 mjeseca i eto 🤦🏻‍♀️
2021 06 18
> Nelanela97: > Jesam taman sam javila adminu, uplatu sam izvrsila na racun njenog decka tako da neman njene podatke.. > Zato ja uvijek narucujem i kupujem direktno sa zara stranice a ne u ducanu jer u ducanu uvijek nadem neke mane.. ocito kako milion cura isprobava odjecu, samo eto ova haljina je bila sold out i trazila san je 2 mjeseca i eto 🤦🏻‍♀️ ni zara trgovina nije neko veselje...meni došla majica sa rupom veličine šake i tragovima antipersiranta ispod pazuha :s :s
2021 06 18
“Zara” je poznata po tome da cure kupe nose vikend (sakriju etiketu)i nedjelju vrate …jer naravno Zara radi svetkom i petkom
2021 06 18
> Sanja8888: > “Zara” je poznata po tome da cure kupe nose vikend (sakriju etiketu)i nedjelju vrate …jer naravno Zara radi svetkom i petkom To ozbiljno cure rade??🥴🥴
2021 06 18
> Nelanela97: > > Sanja8888: > > “Zara” je poznata po tome da cure kupe nose vikend (sakriju etiketu)i nedjelju vrate …jer naravno Zara radi svetkom i petkom > To ozbiljno cure rade??🥴🥴 Da...stanje u kojem su mi neki predmeti znali dolaziti je bilo odvratno - i to bez pretjerivanja....i onda kada želiš vratiti takav predmet jer dođe u užasnom stanju ne možeš dokazati da si ga primio takvoga i kreće natezanje sa službom za korisnike :s tako da, recimo samo da je ZARA jedna od rijetkih trgovina kod kojih ne želim koristiti usluge on-line trgovine baš zbog toga što ne mogu pregledati stanje predmeta...
2021 06 18
Ja neznam u kakvim Zarama vi kupujete. Sto god sam reklamirala ili vratila, doslovno bi uzeli bez riječi i izvršili povrat. Pogotovo ako je reklamacija, po zakonu imate 6 mj od kupnje, a ne da vama proucavaju haljinu na blagajni i kazu da je rok za istek prosao jer je kupljena prije vise od mjesec dana Ja ne kuzim evo.
2021 06 18
> PretrpaniOrmar: > > Nelanela97: > > > Sanja8888: > > > “Zara” je poznata po tome da cure kupe nose vikend (sakriju etiketu)i nedjelju vrate …jer naravno Zara radi svetkom i petkom > > To ozbiljno cure rade??🥴🥴 > Da...stanje u kojem su mi neki predmeti znali dolaziti je bilo odvratno - i to bez pretjerivanja....i onda kada želiš vratiti takav predmet jer dođe u užasnom stanju ne možeš dokazati da si ga primio takvoga i kreće natezanje sa službom za korisnike :s > tako da, recimo samo da je ZARA jedna od rijetkih trgovina kod kojih ne želim koristiti usluge on-line trgovine baš zbog toga što ne mogu pregledati stanje predmeta... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Samo mi je cudno sta cura uopce nije pregledala haljinu ni u ducanu, ni kuci, a ni kad ju je slikavala za prodaju.. al ok ja sam joj ostavila negativnu
2021 06 18
> piccola1208: > Ja neznam u kakvim Zarama vi kupujete. > Sto god sam reklamirala ili vratila, doslovno bi uzeli bez riječi i izvršili povrat. > Pogotovo ako je reklamacija, po zakonu imate 6 mj od kupnje, a ne da vama proucavaju haljinu na blagajni i kazu da je rok za istek prosao jer je kupljena prije vise od mjesec dana > Ja ne kuzim evo. Za povrat je mjesec dana kao, a reklamacije 6 mjeseci, bar mi je tako rekla ova cura od koje sam kupila haljinu. Ja iskreno nikad do sad nisam nista reklamirala ni vracala u Zare tako da nisan znala kako ide to sve.
2021 06 18
> piccola1208: > Ja neznam u kakvim Zarama vi kupujete. > Sto god sam reklamirala ili vratila, doslovno bi uzeli bez riječi i izvršili povrat. > Pogotovo ako je reklamacija, po zakonu imate 6 mj od kupnje, a ne da vama proucavaju haljinu na blagajni i kazu da je rok za istek prosao jer je kupljena prije vise od mjesec dana > Ja ne kuzim evo. Kupovala sam preko Zare on-line a vraćala u poslovnicu City u ZG, gdje sam morala podnositi okretanje očima prodavačica uz komentare "da ne mogu vjerovati kako ljudi unište odjeću i onda pokušavaju iskamčiti povrat" :@ nakon čega su me čule ;) uglavnom, izrazito neugodno iskustvo gdje su me, nakon što su mi poslali nošen i/ili oštećen predmet, praktički javno prozivali da sam ja isti uništila....krajnje neugodno, nepotrebno i tnx ali nikad više...maknimo na stranu lošu kvalitetu odjeće, u Zari sam kupovali jer su imali fora modele odjeće, ali iskreno - nije vrijedno sekiracije ,:)
2021 06 18
> Nelanela97: > > Sanja8888: > > “Zara” je poznata po tome da cure kupe nose vikend (sakriju etiketu)i nedjelju vrate …jer naravno Zara radi svetkom i petkom > To ozbiljno cure rade??🥴🥴 Dok sam išla u srednju školu jedna frendica je to radila svaki vikend. Al doslovno. Svaki. Uvijek je bila najbolje obučena, u novoj kolekciji, i nikad je nisu odbili za povrat. Mi ostale nismo bile dovoljno hrabre. A frendica radi u dućanu s rubljem i kaže da žene kupe online i vrate isto tako kurirskom službom prljave gaće, znojave grudnjake itd..........
2021 06 19
Trebaju onda u te Zare uvesti kao i u recimo Amadeusu da možeš mijenjati samo za drugu robu iz njihovog asortimana u tom cjenovnom rangu koliki je povrat.
2021 06 19
> malllaaaa: > Trebaju onda u te Zare uvesti kao i u recimo Amadeusu da možeš mijenjati samo za drugu robu iz njihovog asortimana u tom cjenovnom rangu koliki je povrat. To bi bilo protuzakonito ukoliko se radi o online kupovini. Tintina987, vi ostale "niste bile dovoljno hrabre"? Šteta, znači za poseljančiti se zapravo treba hrabrost? Zanimljivo. Koje izvrnute vrijednosti! I pliz ne repliciraj "nisam tak mislila"...
2021 06 19
> teehee: > > malllaaaa: > > Trebaju onda u te Zare uvesti kao i u recimo Amadeusu da možeš mijenjati samo za drugu robu iz njihovog asortimana u tom cjenovnom rangu koliki je povrat. > To bi bilo protuzakonito ukoliko se radi o online kupovini. > Tintina987, vi ostale "niste bile dovoljno hrabre"? Šteta, znači za poseljančiti se zapravo treba hrabrost? Zanimljivo. Koje izvrnute vrijednosti! I pliz ne repliciraj "nisam tak mislila"... Hahahahaha Mislila sam točno tak, kad me se već vuče za jezik. Tad mi je bilo žao da nisam i ja nekad probala. Jer je to bilo pred 10 godina, kad sam imala 16 godina, i bilo mi je bitno jedino dobro izgledati vikendom u klubu. Svatko se snalazio kako je znao, ta frendica posuđivanjem iz Zare, neke su krale, neke kupovale na Krpicama, druge posudile od frendice. To je trebala biti forica, kao, nije da bismo razmišljale o tome, al ipak nismo napravile. Mene bi pojeo blam da me na kasi pitaju zašto haljina smrdi na cigarete i znoj, a kao nije nošeno. Ali njoj dok je išlo... To je i bila poanta, dok oni takve stvari dopuštaju bit će ljudi koji nemaju srama i iskorištavat će. Tako i ova prodavačica koja kao nije vidjela oštećenja. Možda bi kod neke druge cure prošlo.
2021 06 19
Evo cura je rekla da ce vratiti novac 🙈
2021 06 19