Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Uklanjanje kapilara na nogama

Pozdrav svima! Ukoliko je netko išao na uklanjanje sitnih, površinskih kapilara na nogama, zanima me preporuka za kliniku, cijena. Sisak, Zagreb i bliža okolica. Hvala!
prije 11 dana, 06:35
> harpo31: > Pozdrav svima! > Ukoliko je netko išao na uklanjanje sitnih, površinskih kapilara na nogama, zanima me preporuka za kliniku, cijena. Sisak, Zagreb i bliža okolica. > Hvala! Nemam preporuku ni iskustva sa kapilarima na nogama, ali imam kapilare sitne površinske na vratu i dekolteu. Dva puta sam išla na lasersko uklanjanje i oba puta se vratilo kroz par mjeseci. Neko trajno uklanjanje ne postoji jer kad ih spržite sa jednog mjesta oni se pojave na drugom. Znači bacanje para,osim ako nemate namjeru u nedogled svako par mjeseci skidati, što ne znam koliko je preporučljivo. Cijena za 10 točkica što me bocnula 600 kn
prije 8 dana, 21:30
Mislim da je sklerozacija, tj. ubrizgavanje tekućine injekcijom u venu bolja opcija uklanjanja kapilara od lasera...tako da najbolje potražite neku polikliniku u kojoj to rade po jeftinijim cijenama (najbolje je proučiti cijene na njihovim stranicama) :)
prije 6 dana, 12:19