Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Što se najbolje prodaje?

Levisice i sve markirano :D Što mi ima smisla jer se teško nađu originali po niskim cijenama :)
2021 08 02
Ja bih rekla da su to najfotogenicnije stvarcice 😅 Nesto zna bas lijepo ispasti na slici i samim time je nekako i vise upita, iako ima npr. Uzivo puno ljepsih artikala koji nisu toliko 'fotogenicni' (pogotovo tamnije boje koje se ne mogu bas dobro uslikati), a uzivo bi se vjerojatno odmah rasprodali 😂
2021 08 02
> Nelanela97: > Po fejsu mi se najvise odjeca prodaje a na mojim krpicama parfemi, kozmetika.. a njuskalo tehnologija😂 Slazem se, i kod mene se najbolje prodaje kozmetika i parfemi a ovo ostalo jako rijetko.
2021 08 02
> ProdajaOdjece7: > Ja bih rekla da su to najfotogenicnije stvarcice 😅 > Nesto zna bas lijepo ispasti na slici i samim time je nekako i vise upita, iako ima npr. Uzivo puno ljepsih artikala koji nisu toliko 'fotogenicni' (pogotovo tamnije boje koje se ne mogu bas dobro uslikati), a uzivo bi se vjerojatno odmah rasprodali 😂 Istina, koliko puta se meni dogodilo da sam kupila nesto sto mi je na slici bilo bas wow, a uzivo kad bi stiglo mi se i ne bi bas toliko svidalo haha
2021 08 02
> Desinićka: > Zarina roba s etiketom. Po mogucnosti cijena uvecana za 200% negoli kosta u ducanu. To je pod obavezno😅 i to mi je svaka zenska poslala s nekim ostecenjem a cijena ko da je od svile 😡
2021 08 02
Ja sam se riješila gotovo svih kupaćih i nenošenih laganih dugih haljina.
2021 08 02
Najbrže su mi uvijek otišle stvari koje koštaju stotinjak kuna (tipa guess sat, mk torbica) :D. A ove jeftine mi znaju stajati ajme dugo, stavim majčice za 10kn samo da ih se riješim jer ih ne nosim i valjda žene misle da se zezam x-)
2021 08 02
Dječja robica. I to lotovi, ali i pojedinačno.
2021 08 02
ja sam ovdje tek 3 mjeseca, ali prodajem još otprije preko njuškala i najbrže mi ide ono što je meni osobno najbezveznije, nešto što sam recimo kupila pa nikad ne nosila, a danas mi je grozno, ili nešto što mi je mama uvalila da prodam, a meni samo bezveze zakrčuje ormare. ono što je meni recimo super i što bi npr. nosila i dalje i ne bi nikad prodavala da mi nije premalo, e to ne ide nikako x-)
2021 08 02
Meni sto se prodalo odmah, doslovno odmah i inbox mi je gorio je zlato. Imala sam par zlatnih stvarcica koje su mi smetale i nisu mi se sviđale vise, a htjela sam si kupiti novi komad. Stavila sam u prodaju po trzisnoj cijeni zlata (koliko bi dobila i u zlatarni), planulo je odmah, u prvih 10 minuta od objave. A sto se tice ostalih stvari, slabo mi ide prodaja. Mislim da je stvar u markiranim stvarima kojima i nije bas mala cijena i ljudi si ih nazalost ne mogu priustiti. Ali primijetila sam i puno slabiju posjecenost stranice. Prije bi imala dosta barem pregleda artikala, a sada ako u tjedan dana skupim 20-ak, to je super.
2021 08 02
> Desinićka: > Zarina roba s etiketom. Po mogucnosti cijena uvecana za 200% negoli kosta u ducanu. :')
2021 08 03
Na krpicama mic po mic, al nekak ide, ali po grupama na fejsu sam prodala veliku količinu odjeće i dobro ispraznila ormare. Pogotovo u live prodajama, to mi je super. Ima nekoliko takvih grupa, neke stvarčice odu po lijepim cijenama, al puno sam tog prodala i po 10 kn...ja sretna i zadovoljna. :D
2021 08 03
Meni su se najbrže rasprodali parfemi i nešto sitno nakita što sam imala, a neke stvari ne idu čak ni s etiketom. :-(
2021 08 03
> Desinićka: > Zarina roba s etiketom. Po mogucnosti cijena uvecana za 200% negoli kosta u ducanu. Ovo ste dobro rekli 😂😂👍👍
2021 08 03
Zastoj je već duže vrijeme 😂
2021 08 03