Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Što se najbolje prodaje?

> Winxica: > Na krpicama mic po mic, al nekak ide, ali po grupama na fejsu sam prodala veliku količinu odjeće i dobro ispraznila ormare. > Pogotovo u live prodajama, to mi je super. > Ima nekoliko takvih grupa, neke stvarčice odu po lijepim cijenama, al puno sam tog prodala i po 10 kn...ja sretna i zadovoljna. > :D koje su to grupe? baš sam otvorila temu vezano za FB prodaju, ja na FB nisam nikad ništa prodala od robe :o
2021 08 03
Ove god 99%nakit 🙂
2021 08 03
torbe krenule u zadnjih mjesec dana :') i nešto sitno cipelice...
2021 08 03
Haljine, tenisice... prvenstveno novo i s etiketama.
2021 08 04
> Desinićka: > Zarina roba s etiketom. Po mogucnosti cijena uvecana za 200% negoli kosta u ducanu. x-) x-)
2021 08 04
> IvonaKarasov: > Meni sto se prodalo odmah, doslovno odmah i inbox mi je gorio je zlato. Imala sam par zlatnih stvarcica koje su mi smetale i nisu mi se sviđale vise, a htjela sam si kupiti novi komad. Stavila sam u prodaju po trzisnoj cijeni zlata (koliko bi dobila i u zlatarni), planulo je odmah, u prvih 10 minuta od objave. A sto se tice ostalih stvari, slabo mi ide prodaja. Mislim da je stvar u markiranim stvarima kojima i nije bas mala cijena i ljudi si ih nazalost ne mogu priustiti. Ali primijetila sam i puno slabiju posjecenost stranice. Prije bi imala dosta barem pregleda artikala, a sada ako u tjedan dana skupim 20-ak, to je super. Gdje se to vidi na profilu?
2021 08 04
> Laninkutak: > > IvonaKarasov: > > Meni sto se prodalo odmah, doslovno odmah i inbox mi je gorio je zlato. Imala sam par zlatnih stvarcica koje su mi smetale i nisu mi se sviđale vise, a htjela sam si kupiti novi komad. Stavila sam u prodaju po trzisnoj cijeni zlata (koliko bi dobila i u zlatarni), planulo je odmah, u prvih 10 minuta od objave. A sto se tice ostalih stvari, slabo mi ide prodaja. Mislim da je stvar u markiranim stvarima kojima i nije bas mala cijena i ljudi si ih nazalost ne mogu priustiti. Ali primijetila sam i puno slabiju posjecenost stranice. Prije bi imala dosta barem pregleda artikala, a sada ako u tjedan dana skupim 20-ak, to je super. > Gdje se to vidi na profilu? Kad otvorite svaki pojedinačni oglas vidite broj pregleda tamo gdje su sve informacije o artiklu, ispod datuma kada je dodan.
2021 08 05
Ako je suditi po zadnjih mjesec dana, najbolje idu košulje tanjih materijala koje se mogu nositi i ljeti i u nekom prijelaznom vrememu i po gradu i na posao. Mislim da sam ih desetak prodala. Čak bih rekla da je veći interes za one nošene i očuvane stvari nego nove sa etiketom ili bez. Osim njih, majice kratkih rukava u istom stanju i ako su povoljne. Prodala sam recimo i ogrlicu i parfemski set drugi dan od stavljanja oglasa, no to je bilo novo. Frendica mi pak kaže da proda samo te neke đinđe, nakit i naočale, ostalo ne pa je tak nedavno doslovno ostavila 6 vreća odjeće pored kante za smeće jer joj se više ne da slikati i natezati s ljudima.
2021 08 05
> Desinićka: > Zarina roba s etiketom. Po mogucnosti cijena uvecana za 200% negoli kosta u ducanu. 🤣🤣🤣🤣🤣
2021 08 06
Svečane haljine sa zadnjih nekoliko svadbi su se prodale za tren. Dnevne haljine nikako da prodam. Onda majice kratkih rukava. Njih sam dosta prodala jer su sve po 20ak kn. Predpostavljam da su brzo isle radi cijene. Sve Zarino isto ide jako brzo. #ZaraŽene
2021 08 06
Meni su u zadnje vrijeme uglavnom išle haljine i kupaći kostimi. A nikako se riješiti dječje robice koja je stvarno top, a smeta mi. Nekad prije bi mi ta dječja robica odmah otišla u roku dva dana.
2021 08 07
> PretrpaniOrmar: > torbe krenule u zadnjih mjesec dana :') i nešto sitno cipelice... Joj meni obuca nikako. :(
2021 08 07
1 2 3