Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Ikea namještaj

Pozdrav cure.. u potrazi sam za još puno toga pa me zanima da li ste zadovoljne njihovim namještajem? I vidim da se može ukucati neki kod pri kupnji..ali kako do koda? :D zanima me svasta, od ormara, kreveta, stolica do sofa, karnisni, zavjesa.. unaprijed hvala :)
2021 08 24
Mi imamo dnevnik boravak ikein, police i to. Zadovoljni smo. Nije sad neka ekstra kvaliteta, ali dobro je i povoljno.
2021 08 25
> Ninica: > Pozdrav cure.. u potrazi sam za još puno toga pa me zanima da li ste zadovoljne njihovim namještajem? I vidim da se može ukucati neki kod pri kupnji..ali kako do koda? :D zanima me svasta, od ormara, kreveta, stolica do sofa, karnisni, zavjesa.. unaprijed hvala :) Ikea rocks! Taj se kod odnosi na kod ukoliko imate poklon bon 🤗 za uštedu na nekim stvarima se svakako učlanite u Ikea family program, minuta posla
2021 08 25
Nemam ništa iz Ikee iz vrlo jednostavnog razloga- nije bilo Ikee u Hrvatskoj kad smo namještali stan. Ali često odem tamo pa malo patim- odlična rješenja za male prostore, stvari vizualno atraktivne i moderne, ako ste pažljivi, ne zatvarate ladice nogom i ne igrate nogomet u stanu, ne vidim zašto krevet i ormar ne bi trajali. Također, dizajneri nude razne kombinacije koje su već postavljene u prostoru pa možete odmah vidjeti kako će nešto izgledati u kvadraturi koju imate, kad sam zadnji put bila vidjela sam npr. 42 kvadrata namješteno kompletno kao stan. Tako da i osobe koje nemaju baš vremena i volje za dekoriranje i preslagivanje mogu dobiti više ideja. Imam sve njihove kataloge pa ih nekad listam ujutro uz kavu, one koje su nam vješali na vrata svake godine.....
2021 08 25
Spavaća, dječja i dnevna. Sve je iz Ikee i zadovoljna sam. Uzimala sam sve kod njih jer se sve sa svime slaže i sve se može promijeniti. Baš sam ove godine odlučila da mi je dojadio kauč u crvenoj boji i samo sam kupila nove presvlake. Kvaliteta je okej za te pare.
2021 08 25
Jedino nemojte kupovati najjeftinije stvari. Imala sam u unajmljenom stanu krevet od 300 kn iz ikee, plus podnice dode 500, 600 kn U roku dva mjeseca se sav raspao. Konstrukcija je bila tako lagana da sam ga mogla jednom rukom cijelog pomaknuti Nakon toga sam uzela u jysku krevet na popustu za 600 kn i bio je odličan i jak. Tako da preporučam i Jysk, daju se naci stvari za super cijenu. Sad opremam novi stan i isto cemo vecinu uzeti u ikei. Pogotovo gluparije poput zavjesa, ukrase itd da ne hodan po 7 dućana
2021 08 25
Drago mi je pročitati ovako pozitivna iskustva! :) imaju predivnih stvari..idem se baciti u pregled i punjenje košarice.. jos samo da dočekam placu ,:)
2021 08 25
nešto od namještaja je ok,nešto lošije kvalitete. treba baš dobro probrati iz ponude :")
2021 08 26
> dunja88: > nešto od namještaja je ok,nešto lošije kvalitete. treba baš dobro probrati iz ponude :") Jeste možda uzeli nesto da bas bas ne valja, da se maknem od toga ..nisam u mogućnosti nista vidjeti uzivo jer sam u Slavoniji, a za Zagreb neću skoro tako da moram naručiti online ,:)
2021 08 26
Skoro cijeli namjestaj, probor za kuhanje, posteljina, rucnici...su mi iz Ikee. Zadovoljna sam kvalitetom, volim njihov stil. Ako nekog zanima prodajem njihov krevet. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/bd51e52cbaeb7d2e8ad7fd446ec814c9.jpg)
2021 08 26
> Ninica: > > dunja88: > > nešto od namještaja je ok,nešto lošije kvalitete. treba baš dobro probrati iz ponude :") > Jeste možda uzeli nesto da bas bas ne valja, da se maknem od toga ..nisam u mogućnosti nista vidjeti uzivo jer sam u Slavoniji, a za Zagreb neću skoro tako da moram naručiti online ,:) ne mogu vise naci link od komode. uopce nije bila od drveta, nego kao da je od prešanog kartona... :|
2021 08 27
> dunja88: > > Ninica: > > > dunja88: > > > nešto od namještaja je ok,nešto lošije kvalitete. treba baš dobro probrati iz ponude :") > > Jeste možda uzeli nesto da bas bas ne valja, da se maknem od toga ..nisam u mogućnosti nista vidjeti uzivo jer sam u Slavoniji, a za Zagreb neću skoro tako da moram naručiti online ,:) > ne mogu vise naci link od komode. uopce nije bila od drveta, nego kao da je od prešanog kartona... :| 😏 nadam se da neću potrefiti na takav "komad" :)
2021 08 27
Lijep dizajn i dobro mjesto za pokupiti ideje. Kvaliteta je utuživo losa. Imam ormare, biblioteku, komode, krevet, pokupovala kad sam opremala stan odjednom sve na jednom mjestu jer mi je bilo praktično, i bilo je dovoljno 2 godine mirne tj normalne upotrebe i sad mi se plače pri pogledu na odlijepljenu foliju na vratima ormara, cudne zute fleke koje su spontano izbile na okomitim stranicama biblioteke(kao da nesto probija ispod boje), sjetim se kako moram pazljivo vracati knjige na police i paziti da slucajno ne trknem policu jer je prekratka za rupu pa lako sklizne sa nosaca i sve knjige popadaju, krevet je drmusav, ako malo grublje bacim mobitel na stol zagrebe ga, ladice komode su se udubile od tezine rublja(!), ormari se pocnu siriti tj raspadati ako stavim tri registratora na jednu policu, ne smijem vise od 2 staviti (tako imam ormar sa polupraznim policama sa po dva osamljena registratorića na svakoj polici 🤣, i tako dalje. Ne bih preporučila. Ako ikako imate izbora idite drugdje. Ali ako volite obnavljanje namještaja svake dvije do tri godine ok. Ima ljudi kojima dosadi uvijek isto, pa vole promijeniti.🤷🏻‍♀️
2021 08 27
> Uljeshura: > Lijep dizajn i dobro mjesto za pokupiti ideje. > Kvaliteta je utuživo losa. Imam ormare, biblioteku, komode, krevet, pokupovala kad sam opremala stan odjednom sve na jednom mjestu jer mi je bilo praktično, i bilo je dovoljno 2 godine mirne tj normalne upotrebe i sad mi se plače pri pogledu na odlijepljenu foliju na vratima ormara, cudne zute fleke koje su spontano izbile na okomitim stranicama biblioteke(kao da nesto probija ispod boje), sjetim se kako moram pazljivo vracati knjige na police i paziti da slucajno ne trknem policu jer je prekratka za rupu pa lako sklizne sa nosaca i sve knjige popadaju, krevet je drmusav, ako malo grublje bacim mobitel na stol zagrebe ga, i tako dalje. > Ne bih preporučila. Ako ikako imate izbora. Ozbiljno? Ja sam toliko toga "natrpala u kosaricu", no još uvijek nisam narucila, gledam, istražujem.. bas mi je zao sto ste potrefili da je sve tako loše. Sad ste me malo "poljuljali". S druge strane, u primi sam nešto kupovala pod puno drvo, a ispostavilo se da nije ni blizu..očito je tako u svim trgovinama :( pa ti sad budi pametan :)
2021 08 27
Ma nije sve. Imam 1 dobru komodu, Malm, krasna je i cvrstaaaa. I ajmo reci tri ok ormara, dosta stabilna. I njihovo suđe mi je prekrasno.🥰 Al u prosjeku, ne bih vise to ponovila. 🤷🏻‍♀️ Ako vas zanima mogu poslikati ta ostecenja?
2021 08 27
1 2