Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

DONACIJA ZA ŠKOLARINU

Pozdrav! Za upis druge godine studija, potrebno mi je još 500 kuna za uplatu školarine. Dijelim ovdje s obzirom da dosad nikako nisam imala sreće.. Ako ikako možete sudjelovati, bila bih veoma zahvalna, 10 kuna 10 kuna, koliko god tko može, naravno. Inače ovo nikad ne radim, ali sada mi je stvarno potrebno i još jednom unaprijed hvala svima koji će sudjelovati 😃 LINK za uplatu: https❓/goget.fund/3AeU4sS
2021 09 20
Na mom fakultetu je uvijek bilo moguće školarinu platiti na rate (kartica) ili bar u dva dijela. Jeste li to probali?
2021 09 20
> ValkyrieBlue: > Na mom fakultetu je uvijek bilo moguće školarinu platiti na rate (kartica) ili bar u dva dijela. Jeste li to probali? Hvala Vam puno, pitat ću! Prva mi je godina pa ne znam baš <3
2021 09 20
idite u referadu fakulteta, svaki fakultet ima opciju placanja skolarine na rate. svaku godinu sam otplatila u 3 rate, ali mislim da tako idu 2-3 rate ovisno o visini skolarine, nece ih biti baš 5,6 il 10.
2021 09 20
> supergirlR31: > idite u referadu fakulteta, svaki fakultet ima opciju placanja skolarine na rate. svaku godinu sam otplatila u 3 rate, ali mislim da tako idu 2-3 rate ovisno o visini skolarine, nece ih biti baš 5,6 il 10. Hvala na informaciji, svakako ću provjeriti! :)
2021 09 20
Nema svaki fakultet opciju uplate na rate! ali svakako provjeri, to bi ti trebao biti prvi korak..
2021 09 20
> furMadchen: > Nema svaki fakultet opciju uplate na rate! > ali svakako provjeri, to bi ti trebao biti prvi korak.. Ovisi o više stvari. Jel' riječ o punoj školarini za izvanredni studij ili o plaćanju etcs bodova na redovnom studiju za upis više godine. Na mom su faksu prije za školarinu kod izvanrednog studija prihvaćali dvije rate (svima), ali se malo studenata držalo rokova plaćanja pa su ukinuli. Sad je moguće platiti na rate americanom (sada visom) ili dinersom. Redovni studenti su mogli izvaditi potvrdu o socij.ekonom. statusu i dobiti odobrenje za plaćanje tih etcs bodova na par rata. Vjerujem da sigurno postoji opcija rata i na faksu otvaračice teme, jer većina fakulteta izlazi studentima u susret kad su rate u pitanju.
2021 09 20
> ValkyrieBlue: > > furMadchen: > > Nema svaki fakultet opciju uplate na rate! > > ali svakako provjeri, to bi ti trebao biti prvi korak.. > Ovisi o više stvari. Jel' riječ o punoj školarini za izvanredni studij ili o plaćanju etcs bodova na redovnom studiju za upis više godine. > Na mom su faksu prije za školarinu kod izvanrednog studija prihvaćali dvije rate (svima), ali se malo studenata držalo rokova plaćanja pa su ukinuli. Sad je moguće platiti na rate americanom (sada visom) ili dinersom. > Redovni studenti su mogli izvaditi potvrdu o socij.ekonom. statusu i dobiti odobrenje za plaćanje tih etcs bodova na par rata. > Vjerujem da sigurno postoji opcija rata i na faksu otvaračice teme, jer većina fakulteta izlazi studentima u susret kad su rate u pitanju. Sigurno ću provjeriti, ne znam jedna kolegica mi je rekla da ona za to nikad nije čula te da je platila sve odjednom.
2021 09 21
> andelaagr28: > > ValkyrieBlue: > > > furMadchen: > > > Nema svaki fakultet opciju uplate na rate! > > > ali svakako provjeri, to bi ti trebao biti prvi korak.. > > Ovisi o više stvari. Jel' riječ o punoj školarini za izvanredni studij ili o plaćanju etcs bodova na redovnom studiju za upis više godine. > > Na mom su faksu prije za školarinu kod izvanrednog studija prihvaćali dvije rate (svima), ali se malo studenata držalo rokova plaćanja pa su ukinuli. Sad je moguće platiti na rate americanom (sada visom) ili dinersom. > > Redovni studenti su mogli izvaditi potvrdu o socij.ekonom. statusu i dobiti odobrenje za plaćanje tih etcs bodova na par rata. > > Vjerujem da sigurno postoji opcija rata i na faksu otvaračice teme, jer većina fakulteta izlazi studentima u susret kad su rate u pitanju. > Sigurno ću provjeriti, ne znam jedna kolegica mi je rekla da ona za to nikad nije čula te da je platila sve odjednom. Ma nazovite direkt referadu, oni će Vam točno reći. Ali požurite jer su znali biti rokovi dok kad je moguće podnijeti zahtjev za rate.
2021 09 21
Osim otplate na rate, neki fakulteti nude i odradu školarine za one slabijem imovinskog statusa. Svakako pitati.
2021 10 06