Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Karla-Zd ili Martina Čale KRADA!!!!!!!

Dakle, doticnoj sam 27.10.uplatila 580kn za dvoje traperice Desigual i kao sto se po screenshotu vidi javila je da je primila novce, ali da bere masline i da li moze kasnije poslati. Ja naivna, jer mi se nikad jos nije desila prevara ovdje, kazem naravno pricekajte da produ Svi Sveti. I to je to bilo od nje. 10 dana ni jednog slova, ulogirana je bila dvaputa u meduvremenu. Na moje poruke ne odgovara, prilazem dokaze nize. Ostavila sam joj negativnu, ali sumnjam da ce to pomoci? Sto jos moze napraviti adminica? I da li je netko vec prijavljivao policiji ovakvo nedjelo? Uzas i strava!!! Ljuta sam kao ris! Pokusavam na razlicite nacine doci do imena koji stoji iza ovog racuna da je posjetim. Ne mogu vjerovati koje dno od ljudi ovdje dolazi krasti. 580kn nisu mali novci. Do sada sam valjda 20, 30 puta kupila stvari za djecu. Bili su to manji iznosi i uvijek je sve bilo korektno. Nisam sigurna da cu vise ikada kupovati ovdje jer ne mogu k sebi doci od soka da me neka siparica opkrade za tolike novce. Mozda ce potrajati, ali naci cu ja tko stoji iza toga. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3429fbb2b613b3e4a5c4513828a67b60.jpg)
2021 11 10
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4908381ee625d7e9b32d8e065904f315.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7043c843d92e5a069a3d71c29f2673b6.jpg)
2021 11 10
probajte kontaktirati cure koje su joj dale pozitivnu , možda imaju njen kontakt. A vidim i da se logirala prije 2 sata...
2021 11 10
Ovo prelazi sve granice u zadnje vrijeme samo neke prevare i bahatost, nisam prije čitala po forumu ali vidim da je toliko bezobraznih strašno,početnici ovdje koji su pošteni izgleda nemaju neke šanse,baš radi ovih bahatih. Želim vam sreću i nadam se da ćete ipak dobiti svoje novce ili robu
2021 11 11
Potpuno vas razumijem da ste ljuti ko ris! Da li ste ju probali naci na fejsu, instagramu? Tamo skreenshotat sve prijatelje i pisati joj da ćete ih obavijestiti o situaciji ukoliko vam se ne javi. Najčešće se tako pokrenu
2021 11 11
580 kn definitivno nije malo i svatko ko da toliko i vise para bilo kome na ovoj stranici igra se s vatrom. Nekad je bolje kupiti u trgovini pa bar znate sta ste platili.
2021 11 11
Apsolutno se slazem da sam bila naivna. Ovo je daleko najveci iznos koji sam ikada ovdje uplatila. Vjerojatno me opustilo to sto je zbilja u vise od dvadesetak puta koliko sam ovdje kupovala djecje stvari nikada se nista slicno nije desilo. Prvi put sam za sebe isla uzeti nesto i evo ovo mi je skola. Nisam sigurna da cu ikada vise ista tu kupiti. A steta jer mi je sa djecjom robom to jako dobro doslo.
2021 11 11
Isla sam traziti po face-u. Nesto sam nasla, ali nisam sigurna. Ne zelim napasti slucajno krivu osobu. Ali ovo sa prijateljima i da ih se obavjestiti je zbilja dobar savjet. Hvala puno.
2021 11 11
> Tinahvar: > Apsolutno se slazem da sam bila naivna. Ovo je daleko najveci iznos koji sam ikada ovdje uplatila. Vjerojatno me opustilo to sto je zbilja u vise od dvadesetak puta koliko sam ovdje kupovala djecje stvari nikada se nista slicno nije desilo. Prvi put sam za sebe isla uzeti nesto i evo ovo mi je skola. Nisam sigurna da cu ikada vise ista tu kupiti. A steta jer mi je sa djecjom robom to jako dobro doslo. Strašno..probajte spremiti njezin broj moba.I na fb u ako je povezana s tim brojem ce vam pokazati profil.Odite na onu opciju pronadi prijatelje pa ce vam pokazati.Nemojte nikad uplacivati toliki iznos to samo preuzimanje kada je veća svota.I prijavite policiji nemojte ići za onim da neće ništa poduzeti barem ce im biti uvedena.I zahtjevajte od njih da je kontaktiraju pred vama ili odu na adresu.
2021 11 11
Što ako to nije ona? Što ako krivoj osobi napravi problem na poslu? Apsolutno podržavam prijavu na policiju uvijek, ali ove metode "utjerivanja" kad niste potpuno sigurni - NE. Netko će još pobrati prijavu za uznemiravanje zbog tih savjeta. Ovo javno razvlačenje profila osobe koje možda nije prevarantica iz priče mi nije ok. Ako niste sto posto sigurni, izbjegnite igrice po društvenim mrežama i odite na policiju. Upravo ste javno objavili fotke, broj mobitela, ime i prezime i ADRESU cure za koju niste sigurni da je ova. Pa dajte pobogu razmislite koliko možete nekom ugroziti sigurnost na ovaj način, a možda osoba nema nikakve veze s ovim. Ajde da ste poslali curi u inbox, ali ovo je previše.
2021 11 11
Biggies, komentar ti se ne slaže s praksom. Špotaš curu za javno objavljivanje podataka (ionako javno dostupnih, ali u redu, slažem se da je neumjesno) istovremeno citirajući post s tim istim podatcima. Logika??!!
2021 11 11
> teehee: > Biggies, komentar ti se ne slaže s praksom. Špotaš curu za javno objavljivanje podataka (ionako javno dostupnih, ali u redu, slažem se da je neumjesno) istovremeno citirajući post s tim istim podatcima. > Logika??!! Kliknula sam odgovori automatski, moja greška. Nije samo neumjesno nego i potencijalno opasno. Jer iako su podaci javno dostupni, nisu u kontekstu etiketiranja osobe kao prevarantice. Ne podržavam prevare i apsolutno podržavam prijavu na policiju da me ne biste i za to prozvali, ali ovo je too much. Općenito (mislim na rasprave o prevarama na ovom forumu, ne ovaj konkretan slučaj, ne shvatite ovo kao napad na Vas ili korisnicu iznad) se po mom mišljenju na krpicama prečesto savjetuje javljanje po drustvenim mrežama obitelji i prijateljima i slično, ne želim zvučati kao baba roga, ali to može potencijalno stvarno otići u krivom smjeru, ne znate na kog ćete naletiti i hoće li Vam se netko osvećivati. Budite mudre.
2021 11 11
Nisam napisala da se ne slažem, naprotiv! I uvijek sam za mudra postupanja. Samo treba razmišljati i prije klikanja. Sve ok, vidim da si obrisala.
2021 11 11
Ok, evo ja ću obrisati.
2021 11 11
berem masline - novi level izgovora za prevaru :@
2021 11 13
1 2