Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Mango Outlet-Povrat

Kupila sam kaput u Mangu Outletu, nazalost velik mi je. Znate kako funkcionira povrat? Koliko košta? Slati iz poste, dhl, overseas? Ako nešto znate molim vas pišite :)
2021 12 26
Povrat vam nece refundirati, a postarinu za Spanjolsku cete masno platiti, tako da vam se mozda ni ne isplati.. 😕
2021 12 26
Najjeftinije je slati postom, ali je i to dosta skupo. Probajte prepraviti kod krojacice.
2021 12 26
> TamsyBamsy: > Povrat vam nece refundirati, a postarinu za Spanjolsku cete masno platiti, tako da vam se mozda ni ne isplati.. 😕 Ozbiljno? 😟 Piše im na stranici kada dode paket da onda vracaju novce. Kaput je bio 600 kn, zao mi je da mi stoji u ormaru ... odustajem od tog mango outleta
2021 12 26
> Desinićka: > Najjeftinije je slati postom, ali je i to dosta skupo. > Probajte prepraviti kod krojacice. Isla sam pitati, puno posla, a ne zna hoce li biti ok. Bas mi je velik :( Probat cu odnjet u postu da vidim koliko bi mi uzeli. I da je 100 kn bilo bi ok, bolje nego da stoji u ormaru a platila ga 600. Joj nikad vise mango outlet
2021 12 26
Ja sam jednom vracala i platila mislim 120kn. 🙄 Ali meni su vratili iznos postarine jer se radilo o ostecenom artiklu, s time da sam se dugo natezala s njima i prvo mi nisu htjeli refundirati. Korisnicka sluzba im je ocajna, na mailove odgovaraju svakih tjedan dana, a ne postoji nikakav kontakt broj da ih se nazove. Uglavnom, nikad vise nakon toga nisam narucivala i necu. Inace, ja sam vracala gleznjace, moguce da ce vama za kaput biti veca postarina s obzirom na dimenzije kutije.
2021 12 26
Uf, ma necu ni ja vise narucivati, pogotovo ovako velike stvari. Da i ja mislim da ce biti vise. Ali opet ne mogu ga prodati sigurno za onoliko koliko sam ja platila, pojma nemam sta da radim. 😑😅
2021 12 27
Evo da javim.. ipak sam se odlucila vratiti ga. Platila sam u posti 160 kn. Dobila sam potvrdu. Napominjem kaput je bio vuneni i jako tezak. Javili su mi za par dana da je stigao i za 3 dana su mi vratili novce. Tako da nisam imala nikakvih problema. Jedino sto sam u minusu 160 kn ali bolje i to nego da mi kaput od 600 kn stoji u ormaru. :)
2022 01 17
A tako bi i ja napravila... Sad ste naucili za drugi puta. 😀
2022 01 18
Tako je :)
2022 01 21