Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što se događa sa prodajom na krpicama

Ne znam jel se to dogada samo meni ili većini ovdje..Prodaja je gotovo pa stala..Ma koliko god se trudiš, spuštaš cijene, artikle od par tisuća kuna daješ za parsto kuna, trudiš se biti max fer i korektan, artikl poslati odmah nakon uplate, pričekati koji dan, ne ide i ne ide.. Iako imam većinom markirane originale koji su deset puta jeftiniji nego u dućanu i dalje sve stoji.. Prije cca 5 god, sam uspjela prodati i po par artikala u jednom danu a sad po 2 tj nista.. U čemu je problem, sto mislite,događa li se to i vama..?
2022 02 24
S kakvom prodajom?😅😅😅 Slabo i kod mene isto tako... Trudim se i oko cijena, slika, opisa, pa opet slabasno sve.. A valjda je takav mjesec, ne znam, nadam se da ce uskoro krenuti to malo na bolje..
2022 02 24
Prodaja, pogotovo skupljih stvari je stala. Nisam nikad imala artikl preko 200 kn tako da ne mogu govoriti iz iskustva, ali vidim kod drugih. Nema se novca. Ja se riješim stvari preko zamjena, još samo to ide. Od 5 suradnji, 4 su zamjene. Možete imati artikl u pola cijene nego slični artikli kod drugih, sa 5, 6 žena koje su ga stavile u omiljene, ne ide. Kriza je, inflacija, nesigurno sve. Ljudi će teško kupiti nešto za 500, 1000 kn.
2022 02 25
Možda je velika ponuda pa s time i manja pregledavanost artikala. Čini mi se da svakih 10 sekundi izađe novi oglas, tko bi sve to popratio. Kod mene je pola stvari s etiketom ili novo, ono što nije novo je dodatno sniženo. Navratite. 🤗
2022 02 25
Ja sam ovaj mjesec prodala 3 artikla, baš sam si bila sretna jer 3 mjeseca prije nisam imala ni jednu prodaju 😅 a sniženja su i po dućanima bila, ja sam našla odlične ljetne komade za 20,30kn. Dosta cijena ovdje nije realno, ja se trudim dati što manju, čak sam stavila 10 bluza koje poklanjam uz jedan kupljeni artikl samo da očistim što više ormara. Upiti za zamjene dolaze svaki tjedan, a zamjene ne radim i jasno mi je to naglašeno na profilu.
2022 02 25
I kod mene sve 20-ak kn i ništa...
2022 02 25
Mislim da je najveći razlog što su bila zimska sniženja i svi su si kupili u dućanima novo. I ja bih prva dala par stotina kn više i kupila u dućanu novo, ako ću već davati veće svote za krpice
2022 02 25
Također mislim da je razlog sezonsko sniženje. Meni osobno isto uvijek ide lošije tijekom rasprodaja u trgovinama. Nisam imala nikakvu prodaju 2 mjeseca,sad u zadnjih par dana 5 prodaja 🥳
2022 02 25
Najbolje je smanjiti kupnju nepotrebnih stvari, tj. kupovati stvari za koje sigurno znaš da ćeš nositi i nećeš ih htjeti ubrzo oglasiti na krpicama. Iznimke su kad promjeniš veličinu pa onda nastane višak u ormaru i želiš se toga riješiti pa pronaći nešto drugo što ti odgovara. Istina je i to kako većina sve manje kupuje i dobro razmisli prije kupnje zbog općeg poskupljenja i svega što najavljuju. Cijene mogu biti stvarno niske, ali kad dodate na to poštarinu ili još i proviziju za uplatu... Primjetila sam i kad želiš nešto pokloniti, ljudima je teško uplatiti za poštarinu. Ima svakakvih situacija i priča.
2022 02 25
u vrijeme sezonskih sniženja uvijek je prodaja na krpicama loša...razumljivo :-)
2022 02 25
Pogledala sam Vaš profil, imate lijepu robu pa to nije problem. Mislim da je ovdje dosta kupilica odbile stalne prevare. Uz to sve više cura prodaje, a ne kupuje. Meni su super i zamjene jer prodajem vintage nakit, a kupujem vintage robu plus naš dizajn tako da se uvijek netko nađe. Istina bilo je prekrasnih iskustava ali i horastičnih 😂 no to sve uzmem pod zabavu pa se ne nerviram. Uglavnom od kad sam ovdje nisam kupila ništa u dućanu pa sam zadovoljna. Naravno bilo bi super da prodaja bolje ide no kakva je situacija oko nas sretna sam i sa ovim.
2022 02 25
> Eisen77: > Najbolje je smanjiti kupnju nepotrebnih stvari, tj. kupovati stvari za koje sigurno znaš da ćeš nositi i nećeš ih htjeti ubrzo oglasiti na krpicama. > Iznimke su kad promjeniš veličinu pa onda nastane višak u ormaru i želiš se toga riješiti pa pronaći nešto drugo što ti odgovara. > Istina je i to kako većina sve manje kupuje i dobro razmisli prije kupnje zbog općeg poskupljenja i svega što najavljuju. > Cijene mogu biti stvarno niske, ali kad dodate na to poštarinu ili još i proviziju za uplatu... > Primjetila sam i kad želiš nešto pokloniti, ljudima je teško uplatiti za poštarinu. Ima svakakvih situacija i priča. Slažem se s napisanim! Meni se dogodila ta situacija promjene konfekcijskog broja, pa sam na sto čuda što s odjećom, što zadržati, a što prodati. Hlače su najveći problem, niti jedne mi ne odgovaraju i morala sam sve novo kupiti. Spuštanje cijena što više, koliko je to moguće i realno, opisivanje na što bolji način i prikaz fotografija na što uredniji i realniji način, nadam se da će pomoći u prodaji. Uglavnom nadajmo se svi da će nam pomalo krenuti prodaja! Sretno svima!
2022 02 25
Slična situacija i kod mene. Ali dajem jeftinije sve samo da mi ne zauzima prostor. Slobodno navratite ;) Sretno u prodaji!
2022 02 25
Kod mene kao u nekom cudnom algoritmu 😅. Neko vrijeme muk, onda u jednom danu po par upita i realiziranih prodaja.
2022 02 25
Ništa ne prodajem, samo kupujem. Mene često kod nekog artikla odbije ako nisu napisane dimenzije. Artikl koji mi se svidi, a bez dimenzija je, tada stavim u omiljene i najčešće ne kupim. Izmjerite stvari! Ima nas kojima se ne da dopisivati nepotrebno i tlaka nam je tražiti dodatne informacije. 🙃
2022 02 25
1 2 3