Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Salonke na petu, pomoć

U potrazi sam za cipelama na petu za svečanu priliku. Molim Vaša iskustva i preporuku. Jedino mi je važno da su udobne, full udobne. Trebam izdržati u njima 10h. Da li postoje uopće takve i koje su marke ako postoje. Svaki savjet dobro došao.
2022 03 03
Meni su od pristupacnijih trgovina i cijena najbolje salonke/sandale/stikle iz Roberta. Ni sa jednim cipelicama nisam imala žuljeve za razliku od fensi butika :) sve stikle u ormaru su mi Roberto! izdrzim do 12 sati u njima, a noge me bole jedino od plesanja, ne od njih! :) ako se odlucite za njihove, birajte sa lagano izdignutim jastucicima ili ubacite iz DM-a, svi brojevi su realni!
2022 03 03
Važno mi je da su udobne i da mogu u njima biti više sati. Cijena mi nije majbitnija. Ako ih platim malo više a da su udobne i klasične mogu ih koristiti godinama za posebne prilike
2022 03 03
Pratim temu jer me isto zanima. Također mi cijena nije bitna. Samo da izdržim barem 8, 10h u njima bez žuljeva, flastera i ostalog. :D Ako tko ima fb i član je recenziraja, jel može što tamo iskopati? :
2022 03 03
> KreativnoSelo: > Pratim temu jer me isto zanima. Također mi cijena nije bitna. Samo da izdržim barem 8, 10h u njima bez žuljeva, flastera i ostalog. :D > Ako tko ima fb i član je recenziraja, jel može što tamo iskopati? : Bila sam u subotu na svadbi, stopala su mi utrnula bila, mislim da sam dobila i kurije oko. 2 dana nakon toga su me boljele noge, stopala, prsti pa čak i kukovi. Onda se mislim pa ako kupim jedne klasične i poštene mogu ih nositi godinama kada mi zatrebaju. Pa to je dobra investicija, pogotovo ako mislim na svoje zdravlje.
2022 03 03
> Boston: > > KreativnoSelo: > > Pratim temu jer me isto zanima. Također mi cijena nije bitna. Samo da izdržim barem 8, 10h u njima bez žuljeva, flastera i ostalog. :D > > Ako tko ima fb i član je recenziraja, jel može što tamo iskopati? : > Bila sam u subotu na svadbi, stopala su mi utrnula bila, mislim da sam dobila i kurije oko. 2 dana nakon toga su me boljele noge, stopala, prsti pa čak i kukovi. Onda se mislim pa ako kupim jedne klasične i poštene mogu ih nositi godinama kada mi zatrebaju. Pa to je dobra investicija, pogotovo ako mislim na svoje zdravlje. Tako i ja razmišljam. Ne nosim često potpetice no isto bih investirala u neke i skuplje, čisto da sam na miru kad ih obujem za neku prigodu na nekoliko sati. Koma je to, umjesto da uživaš, muku mučiš.. a i danima nakon posljedice.
2022 03 03
Mislim da marka nije bitna, sve ovisi o modelu pa i kakva je noga. Nekome nikakve cipele nisu odobne, a netko se snalazi u bilo kojem modelu. Preporuka iz mog iskustva, odite u nekoliko trgovina pa isprobajte što vam se sviđa. Nikako nemojte online naručivati. I nikako nemojte doći u trgovinu pa isprobavati, a da ste pritom puno hodali, jer iako ne osjećate, noge mogu biti blago natečene od hodanja i tako možete krivo izabrati. I jedan trik, uz cipele svakako kupite one uloške-jastučiće. Ja sam ih prije nekoliko godina kupila u dm-u, sigurna sam da ih još imaju. To su vam kao gel tanki prozirni ulošci koji se lijepe u cipelu, a imate i kraće koji se lijepe isto unutra za stražnji dio pa vam tako ne guli kožu i ne stvara iza žuljeve. Po meni je to odlično, daje vam puno mekaniji osjećaj kad nosite cipele, a nevidljivo je i noga se ne kliže.
2022 03 03
Moja preporuka su geoxice. Imam ih više na visoku petu (10 cm) i radim u njima svakodnevno (ne sjedeći posao) i mogu trčat u njima koliko su stabilne.
2022 03 03
Koliko sam ja cula Hogl cipele su najudobnije i vecina zena koje znam tvrde su im super udobne i kupuju ih za svadbe. Frendica je hostesama za sajmove gdje se mora danima stajat isto kupovala Hogl salonke i cure su bile zadovoljne. Imate u Ilici ducan pa najbolje da odete tamo.
2022 03 03
> Boston: > U potrazi sam za cipelama na petu za svečanu priliku. Molim Vaša iskustva i preporuku. Jedino mi je važno da su udobne, full udobne. Trebam izdržati u njima 10h. Da li postoje uopće takve i koje su marke ako postoje. Svaki savjet dobro došao. Imam ja jedne pa provirite ako su vas đir
2022 03 03
Meni su odlicne geox sa mekanim uloskom. Imam i jedne iz humanica (ne znam brend na pamet), isto imaju taj soft foam i zaista izdrzim pola dana u njima. Ako nemaju taj ulozak ne kupujem druge
2022 03 03
Ja sam svoje kupila u deichmanu..i to sa debljom petom bas zbog tog da izdrzim cijelu svadbu..doslovno sam trcat mogla u njima ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a60a6f71421c367e2ee0950e87cd2050.jpg)
2022 03 05
Ja sam kupila za takve prigode salonke crne u Eccu. Pokazale su se super. Hogl također svi hvale za udobnost, ali se meni njihovi modeli ne sviđaju.
2022 03 05
Vidjeću, moram otići i isprobati na licu mjesta. Hvala svima na pomoći.
2022 03 05
Geox, Hispanitas i Ara su se meni osobno pokazale kao najudobnije. Naravno, ovisi o modelu i tipu noge, tako da definitivno isprobajte više modela.
2022 03 06
1 2