Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Druge stranice

Bok krpičarke moje, Ovdje sam već nekoliko godina, no nekako je prodaja stala. Znam da postoje već slične teme, no zanima me koje još druge stranice koristite trenutno za prodaju stvari a da nije preko facebook-a - nekako se ne vidim u snimanju same sebe u raznim grupama :D
2022 03 19
Za odjeću stvarno ne znam gdje bi se mogla prodati, kod nas baš nema stranica poput krpica, možda njuškalo, ali tamo je isto ko i ovdje, sve manje i manje korisnika i ponude. A odjeća nije primarna njuškalu, pa slabije ide. Što se tiče stranih sajtova, postoji Depop koji je "international", ali ima jedan problem, a to je da kad pretražujete artikle, tražilica izbacuje samo one iz vaše države, znači, netko iz UK ne vidi artikle prodavača iz HR jer su takve postavke...koje se mogu promjeniti, ali se trebaju ručno namještati za svaki search, što je suludo. Jako malo cura iz hrvatske tamo prodaje, pretpostavljam da je ovo gore razlog. Na ebayu postoji mnogo prodavača koji (pre)prodaju polovnu odjeću, pogotovo markirano dobro ide, ali i tu postoji jedno ograničenje, a to je limit artikala koji svaki novi seller može uploadati, npr. moj je bio samo 3 artikla! A limit se povećava nakon što nešto prodaš i dobiješ povratnu ocjenu (što kupac ne mora ostaviti). A naravno da je mogućnost da ćeš prodati jedan od ta tri artikla niska, onda još čekati mjesec dana dok taj artikl dođe do kupca, i dok on (potencijalno) ostavi povratnu ocjenu, i onda još čekati mjesec dana dok tvoj profil ne dođe na red da ga pregleda ebay tim i da ti poveća limit. Nisu baš to dobro osmislili.
2022 03 19
restyloh.hr - ovdje sam prodala već par puta, zadnje prije cca par tjedana :) slično kao krpice
2022 03 19
Ja sam na njuškalu prodavala igračke i ostalu nekrpičasto robicu, cipele sam par puta prodala. Njuškalo mi je jedino bolji za poklanjanje, jer žene Kojima treba roba na poklon nisu baš na MK. I naravno, tamo nema zamjena što ja volim, pa se ovdje vraćam stalno.
2022 03 20
> LorenaT: > Bok krpičarke moje, > Ovdje sam već nekoliko godina, no nekako je prodaja stala. Znam da postoje već slične teme, no zanima me koje još druge stranice koristite trenutno za prodaju stvari a da nije preko facebook-a - nekako se ne vidim u snimanju same sebe u raznim grupama :D Ja imam dosta uspjeha na Instagramu, ali uglavnom za baš modernu robu, eventualno nakit ili kozmetiku.
2022 03 20
Da dodam malo o Depop-u, probala sam jedno pola godine i nije ništa prošlo. Ima dosta problema, svaki put kad prodate nešto Depop će uzeti 10%, previše prevarantice u smislu da reklamiraju da je predmet vintage/ručni rad/unikat i nabiju cijenu a sve je naručeno od Aliexpressa. Često isto cure stavljaju tagove od neke popularne brendove kao Zara, Mango, PLT a predmet nešto sasim drugo, niti imaju info o materijali, nekad samo stave "new, selling for 25£" i to je to. Morate imati Paypal da ga koristite, što je ok jer je neka i zaštita u slučaju prevare. Plus je što možete vidjeti recenzije o prodavaču. Ali barem po meni je pre razbacano i teško išta postići kad ima takva velika konkurencija. Za dizajnerska roba ima Vestiaire Collective, to je isto međunarodno, i ak se ne varam oni još pokrivaju shipping. Zna biti dosta snižena roba tamo, a možete i birat u kakvom stanju, boje, marke, iz koje zemlje, itd. Oni uzimaju 12% provizije, što je više od Depop-a. U zadnje vrijeme se isto pojavilo puno fast fashion, npr Shein što je malo embarrassing kada vidite da ga prodaju skuplje nego što su platili za ga. Bonus je tamo ako uzmete nešto skupo mogu potvrditi autentičnost ali je to dodatno. Bilo bi lijepo da ima Vinted ili Poshmark kod nas, a možda bude jedan dan.
2022 03 20
Ja sam većinu stvari prodala na njuškalu, ovdje slabo
2022 03 20
> kucni_bog: > > LorenaT: > > Bok krpičarke moje, > > Ovdje sam već nekoliko godina, no nekako je prodaja stala. Znam da postoje već slične teme, no zanima me koje još druge stranice koristite trenutno za prodaju stvari a da nije preko facebook-a - nekako se ne vidim u snimanju same sebe u raznim grupama :D > Ja imam dosta uspjeha na Instagramu, ali uglavnom za baš modernu robu, eventualno nakit ili kozmetiku. Ako smijem pitati kako misliš na instagramu? Postoji neki profil ili si napravila svoj pa skupljala followere itd.?
2022 03 20
Moja preporuka je instagram, ali treba jako puno vremena i truda uložiti i biti baš aktivan..
2022 03 20
> InesLagancic: > Moja preporuka je instagram, ali treba jako puno vremena i truda uložiti i biti baš aktivan.. Draga Ines, na koji način tamo prodajete?
2022 03 20
> LorenaT: > > InesLagancic: > > Moja preporuka je instagram, ali treba jako puno vremena i truda uložiti i biti baš aktivan.. > Draga Ines, na koji način tamo prodajete? Odg sam vam u inbox :)
2022 03 20
> LorenaT: > > kucni_bog: > > > LorenaT: > > > Bok krpičarke moje, > > > Ovdje sam već nekoliko godina, no nekako je prodaja stala. Znam da postoje već slične teme, no zanima me koje još druge stranice koristite trenutno za prodaju stvari a da nije preko facebook-a - nekako se ne vidim u snimanju same sebe u raznim grupama :D > > Ja imam dosta uspjeha na Instagramu, ali uglavnom za baš modernu robu, eventualno nakit ili kozmetiku. > Ako smijem pitati kako misliš na instagramu? Postoji neki profil ili si napravila svoj pa skupljala followere itd.? Poseban profil samo za prodaju odjeće, ima ih stotine (dobra_roba, prodajem_robicu, maleny.ormary, neki.novi.thrift...), bacite oko na te profile pa ćete dobiti sliku kako to otprilike izgleda. Samo imajte na umu da je dosta cura koje se javljaju za kupovinu u srednjoj pa ili nemaju karticu ili nemaju iskustva s uplatom na račun, te ih većina uzima nešto samo ako im primopredaja dolazi u obzir, pa je bitno da imate strpljenje (:
2022 03 20
Ja na Depopu prodajen samo luksuzne stvari i tamo sam vec 2-3 puta prodala i cak kupila jednom tenisice☺️
2022 03 20
Curke jel ko kupovao preko stranice na insta./fejsu "Coco fashion"- iskustva? Imaju relativno jeftine a dobre stvari!
2022 03 24
Planiram otvoriti profil na Njuškalu zbog starog namještaja i predmeta , vidim da traže previše osobnih podataka, Oib, adresa, brojeve. Malo me iskreno strah to sve stavljati, zbog raznih prevara. Postoji li neki način da se registriram, a da ne stavljam te podatke? Hvala na pomoći!
2022 03 30
1 2