Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

velikogoričanke..

jeste obilazile ovih dana dućane s odjećom,ima li šta po normalnim cijenama? trebam par majica malo debljih za po doma i van,a nisam u mogućnosti ići u zg. olakšajte mi... [:zaljubljen]
2013 10 10
Meni je po tom pitanju najbolji lidl. Dvije majce dugih rukava sam platila 39 kn. Inaće, kupujem ponekad iza robne kuće ( u onom potezu gdje su kafići prema tuđmanovom parku ). Žena zna imati majce po 50 kn, sasvim solidne.
2013 10 10
jooj uvijek zaboravim na taj dućan kad je malo "zabit". hvala, baš ću sutra otići. a te majice u lidli,jel sad akcija ili?
2013 10 10
Slabo haram goricom.. Ali ovako u prolazu pogledam izloge. Habeli mi se cini ok, i onaj jos jedan privatni butik pored blizu nedavno otvoren.. Za Lidl sam cula da u zadnje vrijeme imaju kvalitetne i povoljne stvari.. Ako ti je blizu prosetaj :)
2013 10 10
hvala
2013 10 10
meni je Gorica općenito katastrofa što se odjeće tiče...ne znam kad sam zadnji put nešto kupila [:tuzan] obično odem u neki trg.centar kad ulovim vremena a inače, bio je onaj jedan na zagrebačkoj, mislim da se Ideja zove...tam je znalo bit ok krpica
2013 10 11
e da ideja je super isto, ali oni su više meni za trapke i trenirke. Ne znam da li ti lidl sada ima akciju, ali mogu ti reć da uzmeš broj manji nego kaj nosiš. ( imaju dosta velike brojeve ) A sviđa mi se kod njih kaj bez problema vratiš ili zamijeniš ako nešto nije ok. Imaju i sad neke vestice pa odi pogledat.
2013 10 11
Hvala curke [:smijesi]
2013 10 11
hej, trazim nekoga iz gorice tko ima maalog psa.. tj., moj mali yorki trazi drustvo za igru.. dosad nismo uspjeli naici na nekog full malog, moj je stvarno sitan i bojim se za ga ne ozlijede veliki [:place]
2013 10 11