Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nekultura naša svagdašnja

Moje iskustvo sa Krpicama je uglavnom pozitivno. Ali, na žalost uvijek ima ono ali... Netko vam se obrati u poruci, traži dodatne podatke o artiklu. Izmjerite dužinu, širinu, sve što od vas traži. I nakon toga više ne odgovori. Nije problem ako mu se ne sviđa nešto i odustao je, ali bio bi red barem reći - hvala, odustajem - posebno nakon što ste odgovorili na sva njegova pitanja. Neka osnovna kultura u komunikaciji. Eto, morala sam to reći :)
2022 05 02
Potpisujem...tragicno je sto kada odem na profil takvih osoba kojim posaljem mjere i odgovorim na sve moguce upite a ne udostoje se odgovoriti vidim preko 1000 povratnih.
2022 05 02
Da,često mi se to dešava i to tko ima 200 i više povratnih Bože sačuvaj Nekad možda odmah neodgovorim a pročitam, zato što imam posla ali do navečer sve ponovo listam i odgovaram
2022 05 02
Isto mi se desava da druga strana samo prestane odgovarat, da nema pozdrava prilikom javljanja, hvala nakon pruzenih info itd. Ali eto, polako sam otupila na to. Ja se i dalje trudim odgovorit na sve, bit fer i korektna i kao kupac i kao prodavac, a ovo samo sve govori o drugoj strani.
2022 05 02
Veoma učestala pojava, a što se može! Ignorirajte i čuvajte živce, druge ne možete promijeniti, ali možete sebe da vas to ne dira. Ja mjerim i slikam sto puta dodatno i ne zamaram se hoše li se zahvaliti i pozdraviti ili ne, glavno mi je da se ja ponašam kako treba, a druga strana - njoj slobodna volja kako će se ponašati 😊
2022 05 02
Ja cesto osobi posaljem poruku tipa, dali vam odgovara? Pa ako opet ne odgovori ;Neznam dal ste dobili mou poruku? I tako dok ju ne izifciram pa mi napokon odgovori😂😂😂 Nedavno mi se cura javila u vezi zamjene, ja tek toliko da izađem u susret odaberem nesto i ponudim, biserka, dodatno 50 kuna i napisem joj adresu I ONA NESTANE! a, u profilu joj piše da moli da se zavrsi zapoceti razgovor a u oglasima da nije za zamjene. Malo sam nervozna bila tjedan dana pa me pustilo...
2022 05 02
Ma ignore skroz. Iako mi nije jasno kada ne odgovaraju na poruku o kupovini, a prijavljeni su. Sto ljudi, sto čudi.
2022 05 02
Zadnje vrijeme je toga dosta, meni je žalosnije da ljudi ne koriste vrijeme za nešto pametno, i na par sam pitala jeste li odustali i opet muk, sve je stvar čovjeka nebih htjela takove imati u svojoj blizini nekultura, neodgovornost itd. :s
2022 05 02
Navikla se na takve. Jednostavno i takvi ljudi postoje. Nažalost.
2022 05 03
Ja se iznenadim kad se netko kulturan javi A ovi drugi su svakodnevni
2022 05 03
prvi put vidin ovu temu, ali ima i toga?
2022 05 06