Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Korisnice koje svakodnevno iznova uploadaju iste artikle

Dakle, radi se o korisnicama koje svakodnevno uploadaju iste artikle, kako bi oni uvijek bili među "posljednjim artiklima" pri pregledavanju... Užasno me to iritira, jer upišem određen pojam (npr.vintage) u tražilicu i eto nje opet sa svojom kožnom smeđom jaknom, kompletom i čime sve ne. I onda moram preskrolavati preko nečijih, već 1000 puta viđenih krpa, da dođem do novih stvari koje me ekšli zanimaju. Smatram to trolanjem i užasno me iritira. Ako netko želi istaknuti svoj artikl, zar ne postoji opcija plaćenog promoviranja? Ima li smisla javiti se adminu?
2022 05 17
I mene da živcira, a posebno kad se još za iste artikle cijene povise nakon godinu dana🤔
2022 05 17
https://mojekrpice.hr/help/23/kako-se-racuna-korisnicka-ocjena Bilo je o tome govora prije par godina. To spada u "umjetno podizanje korisničke ocjene". Možda negdje drugdje piše detaljnije o tome, ne stižem kopati po FAQ-u.
2022 05 17
> sivkolina: > Dakle, radi se o korisnicama koje svakodnevno uploadaju iste artikle, kako bi oni uvijek bili među "posljednjim artiklima" pri pregledavanju... Užasno me to iritira, jer upišem određen pojam (npr.vintage) u tražilicu i eto nje opet sa svojom kožnom smeđom jaknom, kompletom i čime sve ne. I onda moram preskrolavati preko nečijih, već 1000 puta viđenih krpa, da dođem do novih stvari koje me ekšli zanimaju. > Smatram to trolanjem i užasno me iritira. Ako netko želi istaknuti svoj artikl, zar ne postoji opcija plaćenog promoviranja? > Ima li smisla javiti se adminu? Čini mi se da ovo o čemu ti pišeš je legalno, a protiv pravila je kad staviš više istih oglasa (kad recimo svaki dan objaviš isti oglas, a onog prije ne obrišeš) ... Neka mi netko pošalje link sa pravilima pa ću provjeriti...baš me to sad zanima. Nažalost puno ljudi ne vjeruje u opciju plaćenog promoviranja jer i sama imam iskustvo da to ne donosi bolju prodaju. Mene najviše živciraju krivo tagirani proizvodi, što čini pretraživanje po tagovima niškorisnim :-(
2022 05 17
> EMINNAD: > I mene da živcira, a posebno kad se još za iste artikle cijene povise nakon godinu dana🤔 I ovo me zanima jer ne nalazim u pravilima ništa o tome dal je to legalno!
2022 05 17
Ako se obnavljaju oglasi to i nije tako strašno ako se pritom za istu stvar stari oglas obriše. A svatko opet ima pravo promijeniti cijenu, povisiti ju ili sniziti pa pritom ponovno obnoviti oglas. U tom slučaju vrijedi pitati prodavača ako ste zainteresirani za kupnju iz tog oglasa, zašto je odjednom povišena cijena. Razlozi mogu biti razni, gorivo stalno poskupljuje, možda netko i to uračuna u novu cijenu ili plaćanje parkirnog mjesta dok šalje paket. Tagovi narušavaju sve i kako to riješiti ne znam...Dok se izbrišu takvi oglasi, niknu opet novi s krivim tagovima. Stranica bi bila bolja kada bi se 90 % korisnica pridržavalo pravila, ali to je nemoguće. Prodaje se sve i svašta, od rabljene ambalaže do vrećica koje dobijete uz kupovinu, a gdje će se tek poboljšati tagiranje i postavljanje oglasa.
2022 05 17
Tako je, dotična recimo gotovo svakodnevno briše stari oglas i stavlja novi. Ista cijene, iste fotografije. Time zakrčuje sekciju "posljednji artikli" pod određenim pojmom i zaista je to po meni nekorektno. I sumnjam da to pospješuje prodaju jer njene jedne te iste artikle viđam već TJEDNIMA. Ako netko cijele zime nije kupio jaknu s krznom, teško da će je kupiti i sada kad su vani temperature gotovo 30 stupnjeva. Meni je ok ako netko odluči povisiti cijenu, s tim nemam problema. Ako mi cijena ne odgovara neću kupiti. Ovdje se ne radi o tome. Ovdje se radi o tome da osoba otežava korištenje stranice svojim konstantnim uploadom jednih te istih artikala već tjednimaaaa
2022 05 17
A u tome je stvar !!!!! Ja tjednima tražim jednu stvar uvijek iste, na prvoj stranici pa sam mislila da nista novo nije oglaseno . Ja vam zahvaljujem ,olakšali ste mi sad 😜
2022 05 17
mislin da su neka pravila Krpica bezvezna, a neka nužno potribna, ali ih nema. Otud dotična može svaki dan osvanit s istin a novin oglason. Način vođenja ove stranice je , čini mi se, srozalo kvalitet iste, a stanje u društvu donilo novi val korisnica koje se umisto ričima izražavaju onomatopejon. Mislin da je ponuda robe i obuća prije bila kvalitetnija. No, možda sve to tek znači da san ostarila...jer da san mlađa, baš bi me bilo brige za sve to.
2022 05 17
Cure tako vjerojatno lakše prodaju određeni artikl, no meni se neda stalno obnavljati oglase..jedva stignem i jednom poslikati i objaviti :D meni osobno to ni ne smeta :)
2022 05 17
Ja znam obnavljati oglase i ne vidim ništa loše u tome..Ovu zimu kad sam bila na go,tjedan dana je padala kiša,I puhala bura,svakodnevno sam obnavljala i prodala više nego ikad i ne vidim šta je u tome loše i šta vam tu smeta.I teško da će itko naći stvar koja je oglašena prije 4 mj,puno se više prodaju stvari ako se češće stavljaju objave.Na fejsu u grupama koristite podizače,da vam objava dođe na vrh,to je ista stvar zar ne?🙂
2022 05 17
> Ninica: > Cure tako vjerojatno lakše prodaju određeni artikl, no meni se neda stalno obnavljati oglase..jedva stignem i jednom poslikati i objaviti :D meni osobno to ni ne smeta :) ja sam isto lijena za takve stvari...uglavnom sve prodam isprve :-) Paralelno stavim na facebook i ovdje. Pogodite gdje prije prodam :-) Naravno facebook :-)
2022 05 17
Da se razumijemo, osobno nemam neki stav o tome, ali sam sigurna da je bila tema u kojoj se raspravljalo baš o tim radnjama i znam da je rečeno kako je to nedozvoljeno. Koliko se sjećam, jedna top članica je popila blok radi toga. E sad... U međuvremenu su se dorađivala pravila (u FAQ-u) i ne vidim, osim one poveznice koju sam gore zalijepila, da piše detaljnije o tome. Razumijem i zašto to nekoga smeta, objašnjeno je u uvodnom postu, ali kužim i to da netko ima dovoljno vremena i volje baviti se čestim podizanjem oglasa. Ja poludim kad slučajno dotaknem košić za smeće na samo jednom oglasu... sve ispočetka... Grrr!
2022 05 17
Ako netko često obnavlja oglas, prema zakonu vjerojatnosti ima više šanse da se roba proda :-) Koliko učestalo netko može objavljivat isti oglas, a da to ne bude nedozvoljena radnja? Jer npr. svaki peti dan nije svakodnevno obnavljanje ?
2022 05 18
Ne znam kolika je matematička vjerojatnost, ali ja znam da viđam jedne te iste artikle tjednima. Tjednima! Očito onda i prodaja ne ide tako dobro. Prije će ih prodati ako spusti cijenu nego ako non stop opsesivno reuploadava oglas.
2022 05 18
1 2