Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Privremeno isključena nadoplata novčanika

Drage dame, Privremeno smo isključili mogućnost nadoplate novčanika, a time nažalost i kupovine usluga (osim postojećeg iznosa koji se nalazi u novčaniku), zbog problema koji se pojavio u kompaniji koja posreduje između Krpica i telekoma. Nadoplatu novčanika ćemo uključiti čim nas obavijeste kako je problem popravljen.
2022 06 16
Usluge su opet uključene!
2022 06 16
Molim Vas ako mi možete pomoći. Uplatim i odaberem opciju plaćanja mobitelom i već više puta nakon što mi pošalju kod. Kod ne funkcionira a lova mi ode. Molim Vas da ako ikako možete s njima kontaktirati i pregledati koliko sam uplatila jer nakon što uplatim piše mi.... Ups, nešto se dogodilo...i to više mjesecu se događa. Trenutno sam na godišnjem jer sam iscrpljena pa jednostavno se oko toga ne želim ŽIVCIRATI. VIP ČLANSTVO JE 30KN,( I VAMA JE TO U INTERESU JER VIŠE NEĆU UPLAĆIVATI.) ALI AKO JA I UPLATIM SAMO 6 ILI VIŠE KUNA TO SE NE DOPLATI NA STRANICI - NADOPUNI NOVČANIK😪 ... Molim Vas ako mi možete to nekako riješiti jer mi se uzima novac, ne dovrši se to da imam nadoplatu na računu... Za VIP ČLANSTVO. Hvala na razumijevanju.
2022 07 09
Pozdrav! Hvala @BillieJean25 na upitu, jer meni se trenutno događa isto. Uplatila sam novac, dobila kod, ali isti ne funkcionira. Admin, molim info. Hvala. :-)
2022 07 19
Poštovani, imam plaćenu uslugu za 3 dana od 23 do 25 .09 .a moji artikli se uopće ne prikazuju kroz popularne artikle. I broj pregleda to potvrđuje.
2022 09 24
Pozdrav Pokušavam uplatiti za vip članstvo ali ne dolazi mi kod i nemam mogućnost uplate.Profil se ne može u potpunosti napravit bez Vip usluge ili griješim...Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
2022 10 21
> Admin2nd: > Drage dame, > Privremeno smo isključili mogućnost nadoplate novčanika, a time nažalost i kupovine usluga (osim postojećeg iznosa koji se nalazi u novčaniku), zbog problema koji se pojavio u kompaniji koja posreduje između Krpica i telekoma. > Nadoplatu novčanika ćemo uključiti čim nas obavijeste kako je problem popravljen. Zasto brises artikld koje stavimo ,jer mnogo je takvih koji javmo napisu marku kopiju istog,glupo skroz,pomalo mi ides na zivce s tim,ako imaju pravo svi i mam i ja i skini se s ovoga ako nepropisno obavljas scoj dio posla
2022 11 12
Oglasi su mi obrisani vise puta iz ne znam kojeg razloga jer sam prodavala tajice koje sam sebi naručila a male su mi, dakle nikakva marka nije u pitanju niti je to napisano u oglasu. Platila sam promociju i naplaćeno mi je međutim nakon toga su mi oglasi obrisani, kome se žaliti i tko to radi?
2022 11 12
Htjela sam nadopuniti novčanik. Odabrala sam VIP članstvo za 3 mjeseca i htjela sam da mi se umanji za iznos koji imam u novčaniku. Nisam uspjela, stalno se pojavljuje neka druga usluga koju nisam odabrala. Molim admina da mi objasni što da napravim. Isto tako stalno javljam adminu da briše one uporne meilove koji nas maltretiraju. Neznam da li vi to kao admin vidite ili šaljem uzalud. Kako doći do vas i kome da se obratim? Hvala.
2022 12 09
Nema odgovora. Zar nikome ovdje nije bitno što želim platiti uslugu?
2022 12 13
Imam u novčaniku 12,50 kn. I sada bi htjela nadoplatiti 70,50 kn i platiti tri mjeseca VIP. Kako ?
2022 12 14
?
2022 12 16
Jučer sam nadoplatila 40KN u novčanik, obnovila VIP članstvo i kupila dvije usluge posebnih artikala, novac je uredno otišao sa računa i naplaćen mi na mob, a od usluga ništa :) profil mi je isto vraćen na regular, kategorizacija nestala, bez objašnjenja ili upozorenja da isto ne radi dopuštena mi je nadopuna i trošenje novca iz novčanika. Koji k se dešava, uz dužno poštovanje?
2022 12 27
Zna li tko zasto se blokiraju profili? Ako je sve regularno https://mojekrpice.hr/djecjeigracke-403752
2022 12 29
NADOPLATILA SAM NA RACUN NORMALNO SAM IZABRALA USLUGE I PLATILA IH,UREDNO MI JE SKINUT NOVAC A USLUGE MI NISU AKTIVIRANE,KOME SE OBRATIT?
2022 12 29
1 2