Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Tražim savjet majki

Zanima me trebam li (i ako da, kako?) reci majci da sumnjam da je otac vara? Vec sam pisala jedan post na ovu temu ali sam izgubila sifru od tog profila (ne zelim pisati sa svog, napravila sam drugi). Stalno se dopisuje s nekim, ne razumijem kako ona to ne vidi, u braku su skoro 30god. Ovo me izjeda da ne mogu spavati.
2022 07 13
Ako je to samo sumnja, to bolje da ne govoriš. Ako se stalno dopisuje i stižu mu poruke, kako znate s kim se dopisuje i zbog čega? Ja se stalno dopisujem s nekim, što privatno, što poslovno. Život i posao su mi često na računalu i u mobu, jednostavno je takvo vrijeme. Čak i da se dopisuje s nekom ženom, ne znači da vara. Kad varaju, puno su pažljiviji da se žene poslije pitaju- di su im oči bile. Postoje situacije i kad žena sumnja, ali ništa ne govori. Postoje situacije i kad varaju s istim spolom pa je puno manje sumnjivo. Stvari će se raspetljati, samo treba vremena. Ne bih preuzela taj rizik da optužim roditelja, a u krivu sam.
2022 07 13
Pitajte oca s kim se dopisuje.
2022 07 14
Problem je što sam vidjela jednom sticker na viberu “i love u” i stalno čujem onaj zvuk sa messengera kada šalje srca “floating hearts” , tako da sam poprilično sigurno da je to u pitanju. I svaku noć mu zazvoni alarm u isto vrijeme pa se počne dopisivati s nekim. > sanjaurban: > Ako je to samo sumnja, to bolje da ne govoriš. Ako se stalno dopisuje i stižu mu poruke, kako znate s kim se dopisuje i zbog čega? Ja se stalno dopisujem s nekim, što privatno, što poslovno. Život i posao su mi često na računalu i u mobu, jednostavno je takvo vrijeme. Čak i da se dopisuje s nekom ženom, ne znači da vara. Kad varaju, puno su pažljiviji da se žene poslije pitaju- di su im oči bile. Postoje situacije i kad žena sumnja, ali ništa ne govori. Postoje situacije i kad varaju s istim spolom pa je puno manje sumnjivo. Stvari će se raspetljati, samo treba vremena. Ne bih preuzela taj rizik da optužim roditelja, a u krivu sam.
2022 07 14