Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

MOJE KRPICE HR (NOVA) grupa na Facebooku, oliko dugo treba imati račun za članstvo

Novi mi je račun na fb i ne želi mi prihvatiti zahtjev zbog toga, a tamo se prodaje puno više nego tu. Znate li koliko moram čekati?
2022 09 04
A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅
2022 09 04
> IvanaHercegovac: > A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅 Kakva ste vi zla, bezobrazna i nesretna osoba!
2022 09 04
> Kakva ste vi zla, bezobrazna i nesretna osoba! A prepoznala se i ti, baš lijepo 😘
2022 09 04
> IvanaHercegovac: > A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅 A jesi se javila,nece nitko 500 kn dat za cijeli profil sifilisa a?
2022 09 04
> IvanaHercegovac: > A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅 Ajme što je ovo ružno za pročitati. ☹
2022 09 05
Billy5 složila bih se Vama jako jako ružnooooooooo, žene što Vam je to potrebno????????? :s
2022 09 05
Gitadevi dobro ste primjetili, ta žena i u svojim ranijim izljevima koliko se sjećam uvijek je takova, samo se čudim kako je skupila toliko povratnih sa takvim komuniciranjem ako se to može nazvati komuniciranje već bolje da ne kažem što je to., ili ima tu još koja osoba na tom profilu koja normalno funkcionira??????????
2022 09 05
> maremarenda: > Gitadevi dobro ste primjetili, ta žena i u svojim ranijim izljevima koliko se sjećam uvijek je takova, samo se čudim kako je skupila toliko povratnih sa takvim komuniciranjem ako se to može nazvati komuniciranje već bolje da ne kažem što je to., ili ima tu još koja osoba na tom profilu koja normalno funkcionira?????????? Istina, već je bila i blokirana na Forumu zbog takve komunikacije, to mi je rekla adminka kad sam je prijavila zbog ovog komentara.
2022 09 05
Ja bi ovakve isti tren blokirala i izbacila van pa makar imale milion povratnih..Žalosno kakav način komunikacije
2022 09 05
> Ivancic12: > > IvanaHercegovac: > > A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅 > A jesi se javila,nece nitko 500 kn dat za cijeli profil sifilisa a? A ti si otvorila profil samo da to kažeš 🤣pa ne mora nitko dat, nek stoji. Ajde se sliži s ovim sveticama lažni profilu, kad ti prorade poruke
2022 09 05
> IvanaHercegovac: > A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅 Pa bome su joj krpice ljepse od tvojih.
2022 09 05
> Chanella: > > IvanaHercegovac: > > A jesi opustošila second hand, tko je mislio kupio je tamo po puno nižoj cijeni, neće od tebe te srednjovjekovne "krpice", jedino možda za maškare, ne moraš se žurit stavljat na fejs 😅 > Pa bome su joj krpice ljepse od tvojih. Jao, i moj tata je jači od tvog 😅
2022 09 05
Jeste dale ženi savjet ili samo gledate moj ormar 😂
2022 09 05
> ivanamdd: > Novi mi je račun na fb i ne želi mi prihvatiti zahtjev zbog toga, a tamo se prodaje puno više nego tu. Znate li koliko moram čekati? Trebas imati profil par mjeseci kako bi te prihvatili, tako da probaj opet poslati zahtjev nakon mjesec dana. Ako i tada ne prihvate nakon dva ce sigurno. :)
2022 09 05
1 2