Dobar dan!
evo da napomenem ako ste me zaboravili .Danas je 10.10. a dogovor je do desetog.
cipele su podignute s tiska kako sam i rekla. Nisam paket još ni otvorila ..
molim Vas da ispoštujete dogovor , cipele mogu vratiti ( do mene nije )i da završimo s ovim više.
hvala i svako dobro
prije 1 dan, 07:07
monikamo123
Gospodo draga nemorate napominjat po 1000puta
Bit će uplata danas evo čekam da mi sjednu novci
Hvala
prije 1 dan, 07:50
monikamo123
Uplatila sam vam 220kn
Ionako sam vam spustila cijenu tako da
Vi kad budete mogli vratite cipele
Hvala
Poz
prije 17 sata
renata74Provjerila!
nije mi još ništa vidljivo (valjda zato jer smo različite banke) a ne znam točno kada ste uplatili .Ako ste iza 15h valjda će sutra bit na računu.
Dalje ; Sami u cijeloj suradnji spominjete cifre tj iznos koji želite. Od samog početka pa evo do kraja.
nisam tražila da ih spuštate niti uvjetovala koliko da ih spustite..Samo sam na početku upitala da li je to vaša zadnja cijena.Mogli ste reći da jeste i pošto su mi tada trebale isto bi ih platila.Točno bi uplatila kako biste mi i rekli..Tako sam i napravila.
Uvjetujete da čekam do 10. u mjesecu za povrat novca od 200kn-
I na to šutim ,kažem nema veze 20 kn i neću cjepidlačit.
Lijepo Vas pitam što ću sa paketom ?Da li da ga pokupim ili da se Vama vrati pa da ne plaćate/mo ,,SLUČAJNO,, pt za povrat?
Čitajte predhodne poruke što smo ih razmijenili..
Kada kupac vraća paket prodavaču ,prodavač uplaćuje + novac za povrat paketa a u ovom slučaju 220 + 26 kn za tisak povrat paketa pošto sam ga podigla
5 .9.počinje suradnja i samo čekam što ćete mi novo napisati.
Baš sam se umorila eto. Nadodajte još 26kn za slanje Vaših cipelica nazad k Vama i šaljem ih odmah sutra čim mi novci sjednu..Vjerujte da se mene ne čeka.. Ne daj Bože smrti inače sam brza tj odmah po uplati jer ne želim tuđe kod sebe (bili novci,krpica,ili cipelica)
i naravno pošaljite podatke za slanje (Vaše i od tiska) nigdje ih nema u porukama
Hvala Vam i svako dobro
Dobar dan!
evo da napomenem ako ste me zaboravili .Danas je 10.10. a dogovor je do desetog.
cipele su podignute s tiska kako sam i rekla. Nisam paket još ni otvorila ..
molim Vas da ispoštujete dogovor , cipele mogu vratiti ( do mene nije )i da završimo s ovim više.
hvala i svako dobro
prije 1 dan, 07:07
monikamo123
Gospodo draga nemorate napominjat po 1000puta
Bit će uplata danas evo čekam da mi sjednu novci
Hvala
prije 1 dan, 07:50
monikamo123
Uplatila sam vam 220kn
Ionako sam vam spustila cijenu tako da
Vi kad budete mogli vratite cipele
Hvala
Poz
prije 17 sata
renata74Provjerila!
nije mi još ništa vidljivo (valjda zato jer smo različite banke) a ne znam točno kada ste uplatili .Ako ste iza 15h valjda će sutra bit na računu.
Dalje ; Sami u cijeloj suradnji spominjete cifre tj iznos koji želite. Od samog početka pa evo do kraja.
nisam tražila da ih spuštate niti uvjetovala koliko da ih spustite..Samo sam na početku upitala da li je to vaša zadnja cijena.Mogli ste reći da jeste i pošto su mi tada trebale isto bi ih platila.Točno bi uplatila kako biste mi i rekli..Tako sam i napravila.
Uvjetujete da čekam do 10. u mjesecu za povrat novca od 200kn-
I na to šutim ,kažem nema veze 20 kn i neću cjepidlačit.
Lijepo Vas pitam što ću sa paketom ?Da li da ga pokupim ili da se Vama vrati pa da ne plaćate/mo ,,SLUČAJNO,, pt za povrat?
Čitajte predhodne poruke što smo ih razmijenili..
Kada kupac vraća paket prodavaču ,prodavač uplaćuje + novac za povrat paketa a u ovom slučaju 220 + 26 kn za tisak povrat paketa pošto sam ga podigla
5 .9.počinje suradnja i samo čekam što ćete mi novo napisati.
Baš sam se umorila eto. Nadodajte još 26kn za slanje Vaših cipelica nazad k Vama i šaljem ih odmah sutra čim mi novci sjednu..Vjerujte da se mene ne čeka.. Ne daj Bože smrti inače sam brza tj odmah po uplati jer ne želim tuđe kod sebe (bili novci,krpica,ili cipelica)
i naravno pošaljite podatke za slanje (Vaše i od tiska) nigdje ih nema u porukama
Hvala Vam i svako dobro