Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Predosjećaj

Pozdrav cure, jeste li ikada imale onaj neki čudan osjećaj za suradnju? Ja ga trenutno imam i ne znam umišljam li jer ima puno previše prevara.. Pa da čujem ako ste i vi imale takve situacije. Priča ide ovako.. Javila sam se jednoj korisnici (ima 1 pozitivnu koja se čini vjerodostojnom) prije 14 dana za čizme. Odgovarala mi je svakih 4-5 dana sa jednom porukom. Željela sam znati imaju li čizme oštećenja jer su brušena koža. Naposljetku mi je poslala slike (10. dan od prvog kontakta) i čizme izgledaju odlično. Kažem kako bih odmah kupila i tu krene moja sumnja. Ne odgovaranje na poruke je nešto na što sam već navikla, ali ne i ovaj dio razgovora.. Stavila sam X umjesto njezinog imena, ali vidite kako ide tijek razgovora.. X Malo na slici mozd izgleda kao da imaju fleke ali vam to stvarno nije tako, vec je to brusena koza pa tako izgleda od svijetla. prije 1 dan, 15:55 fashionitem Odlicno! Ja bi ih narucila 😃 Koliko je sve sa postarinom? prije 20 sata X Mozete mi javit do kud saljem cizme pa bi mogla javit dok vidim kolko me dode postarina prije 18 sata fashionitem Zagreb, Borongaj prije 18 sata fashionitem Tj Dubrava, pardon prije 18 sata X Budem pitala pa vam javim ali je obicno postarina 35-40 kuna. prije 18 sata fashionitem Slanje tiskom je 26 kn za srednju kutiju. prije 18 sata fashionitem Ne zelim slanje postom jer je posta grozna kod dostava. prije 18 sata fashionitem Kako inace saljete? prije 18 sata X Mogu preko tiska poslat ako zelite, 35 kune je s kutijom i slanjem. Jeste ta da mi uplatite 80 kuna a ja platim postarinu. prije 12 sata fashionitem Dogovoreno 😃 Posaljem Vam sve podatke sutra prije 9 sata X Moze
2022 10 12
- Jesam li ja previse u strahu od prevare pa me ovih 35 kn za dostavu i to što je rekla da je inače poštarina do 40 kn te samo pitanje do kud šalje pa da vidi.. nekako odbilo? - plus, ono što je rekla da ona plaća dostavu nema smisla jer je cijena čizama koju je stavila na oglas 50 kn, a ja bih joj platila 80 kn (sasvim u redu sa mnom, samo me buni što je rekla da ona plaća dostavu) - Možda je samo nova korisnica pa ne zna kako funkcionira slanje ili je ovo sve malo sumnjivo? Molim pomoć
2022 10 12
Meni se čini da ne zna kako funkcionira ovo sve sa slanjem i poštarinama.. vjerojatno jer je nova. :D
2022 10 12
I meni se čini da se cura samo nije snašla. Mislim da nemate razloga za sumnju. :D
2022 10 12
Vjerojatno ne zna bas puno o slanju jer je tako svejedno gdje salje,u koji kraj Hrvatske,cijena je ista.Mene moj instinkt nikad nije prevario pa sam od par zamijeni odustala da bi nakon par dana to ime osvanulo na Crnoj listi 😀 A ne znam,mozda ju pitati da joj uplatite 20 kn za slanje na paketomat,najjeftinije je a ostatak joj uplatite kad stigne paket.I sama sam tako radila u pocetku,a i imala sam 2 suradnje sa korisnicama sa par povratnih i pristale su ovako 🤷‍♀️
2022 10 12
Moguće misli da će platiti ako trošak bude nešto veći nego joj uplaćeno. Profil mi izgleda skroz ok, mislim da je malo zbunjena jer je na početku tek. I ta povratna jedna koju ima nije od nekog fejk profila tak da vjerujem da će sve proći u redu.
2022 10 12
Hvala cure! Imate pravo, ocito je samo do toga sto je nova. Mozda sam se predozirala pricama o prevarama 🤣 Nadam se da ce sve super proci, budem joj objasnila kako se salje sve :)
2022 10 12
Mislim da postoji jedno pravilo kod prevaranata i uvijek se potvrđuje i ponavlja. Naime, kada pošaljete upit prevarantu onda će njegov odgovor uslijediti ekspresno, dat će vam sve odgovore taj čas i nastojati privesti razgovor do faze uplate što je prije moguće, a kada uplatite takvoj osobi već je prekasno. Ako prodavatelj ne odgovara odmah, javi se rijetko i ne pokazuje "bolestan" interes da svoj artikl proda pošto-poto i čim prije, onda budite sigurni da se ne radi o prevarantu, makar imao jednu ili niti jednu povratnu ocjenu. Naravno, to ne znači da poštene krpičarke koje uredno odgovaraju na pitanja imaju zle namjere, dapače, samo pravilo je da prevaranti odmah, promptno u tili čas odgovaraju i nastoje se dočepati uplate.
2022 10 12
> FlyGirl5: > Mislim da postoji jedno pravilo kod prevaranata i uvijek se potvrđuje i ponavlja. > Naime, kada pošaljete upit prevarantu onda će njegov odgovor uslijediti ekspresno, dat će vam sve odgovore taj čas i nastojati privesti razgovor do faze uplate što je prije moguće, a kada uplatite takvoj osobi već je prekasno. > Ako prodavatelj ne odgovara odmah, javi se rijetko i ne pokazuje "bolestan" interes da svoj artikl proda pošto-poto i čim prije, onda budite sigurni da se ne radi o prevarantu, makar imao jednu ili niti jednu povratnu ocjenu. > Naravno, to ne znači da poštene krpičarke koje uredno odgovaraju na pitanja imaju zle namjere, dapače, samo pravilo je da prevaranti odmah, promptno u tili čas odgovaraju i nastoje se dočepati uplate. Upravo tako. Slažem se sa svim napisanim u potpunosti.
2022 10 12
Evo iskreno ni ja ne znam koliko bi kostalo slanje postom ds nesto saljem, a tu sam dugo. 😅 Ja mislim da ce biti sve ok s ovom suradnjom, nadam se barem.
2022 10 13
> fashionitem: > Odgovarala mi je svakih 4-5 dana sa jednom porukom. Ja bi nakon dvije poruke tj 10 dana definitivno odustala. 🤣
2022 10 15
> FlyGirl5: > Mislim da postoji jedno pravilo kod prevaranata i uvijek se potvrđuje i ponavlja. > Naime, kada pošaljete upit prevarantu onda će njegov odgovor uslijediti ekspresno, dat će vam sve odgovore taj čas i nastojati privesti razgovor do faze uplate što je prije moguće, a kada uplatite takvoj osobi već je prekasno. > Ako prodavatelj ne odgovara odmah, javi se rijetko i ne pokazuje "bolestan" interes da svoj artikl proda pošto-poto i čim prije, onda budite sigurni da se ne radi o prevarantu, makar imao jednu ili niti jednu povratnu ocjenu. > Naravno, to ne znači da poštene krpičarke koje uredno odgovaraju na pitanja imaju zle namjere, dapače, samo pravilo je da prevaranti odmah, promptno u tili čas odgovaraju i nastoje se dočepati uplate. Uff... sad si razmišljam dal' da malo odužim sa odgovaranjem na poruke 🤣🤣
2022 10 15
Fashionitem,ajde bas javite kako je proslo!
2022 10 17
> Lela_Zg: > > FlyGirl5: > > Mislim da postoji jedno pravilo kod prevaranata i uvijek se potvrđuje i ponavlja. > > Naime, kada pošaljete upit prevarantu onda će njegov odgovor uslijediti ekspresno, dat će vam sve odgovore taj čas i nastojati privesti razgovor do faze uplate što je prije moguće, a kada uplatite takvoj osobi već je prekasno. > > Ako prodavatelj ne odgovara odmah, javi se rijetko i ne pokazuje "bolestan" interes da svoj artikl proda pošto-poto i čim prije, onda budite sigurni da se ne radi o prevarantu, makar imao jednu ili niti jednu povratnu ocjenu. > > Naravno, to ne znači da poštene krpičarke koje uredno odgovaraju na pitanja imaju zle namjere, dapače, samo pravilo je da prevaranti odmah, promptno u tili čas odgovaraju i nastoje se dočepati uplate. > Uff... sad si razmišljam dal' da malo odužim sa odgovaranjem na poruke 🤣🤣 🤣🤭 Znate kak je to kad nesto zelite pa i tih 10 dana neka ih !
2022 10 17
> ninazeta: > Fashionitem,ajde bas javite kako je proslo! Javim svakako! 🤍
2022 10 17
1 2