Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Kako promijeniti valutu na Facebook marketplace?

Pozdrav. Ako netko zna kako se promijeni valuta na Facebook market place? Kako staviti iz kuna u eure?
2023 01 03
Pozdrav, mislim da ne možete sami mijenjati valutu već je to do marketpleaca. Ako griješim ispravite me.
2023 01 04
Mislim da se ne može. Fb mora sam promijeniti oznaku valute.
2023 01 04
Hvala puno na odgovoru. Mislila sam da se može.
2023 01 04
> Poirotica: > Hvala puno na odgovoru. Mislila sam da se može. Pokušala sam i ja neki dan da si uredim Marketplace, ali mi nigdje nije davalo tu mogućnost.
2023 01 04
nažalost moramo čekati da sami promijene...
2023 01 04
evo ja sam uspjela promijeniti: ne mogu ovdje staviti link na FB, ali otvorite si na fejsu stranicu "Change your preferred currency for Meta Pay" slijedite upute, samo promijenite valutu u donjem desnom kutu, ali neće vam se automatski prebaciti na eure, nego kad to napravite odite na svoj marketplace i morate svaki artikl ručno promijeniti, no dopustit će vam da stavite cijenu u EUR ;)
2023 01 26
> bambi_Zg: > evo ja sam uspjela promijeniti: ne mogu ovdje staviti link na FB, ali otvorite si na fejsu stranicu "Change your preferred currency for Meta Pay" > slijedite upute, samo promijenite valutu u donjem desnom kutu, ali neće vam se automatski prebaciti na eure, nego kad to napravite odite na svoj marketplace i morate svaki artikl ručno promijeniti, no dopustit će vam da stavite cijenu u EUR ;) Tako sam i ja probala, ali ostane mi prekrižena cijena u kunama, jeste uspjeli to maknuti?
2023 01 27
Meni je navedenu cijenu u kunama prekrižilo i napisalo da je bila u eurima...npr nesto mi je kostalo 75kn to je prekrizeno i pise da je bilo 75€ i onda mi pise nova cijena 10€
2023 01 27
> schmetterling: > > bambi_Zg: > > evo ja sam uspjela promijeniti: ne mogu ovdje staviti link na FB, ali otvorite si na fejsu stranicu "Change your preferred currency for Meta Pay" > > slijedite upute, samo promijenite valutu u donjem desnom kutu, ali neće vam se automatski prebaciti na eure, nego kad to napravite odite na svoj marketplace i morate svaki artikl ručno promijeniti, no dopustit će vam da stavite cijenu u EUR ;) > Tako sam i ja probala, ali ostane mi prekrižena cijena u kunama, jeste uspjeli to maknuti? nisam, ali ne smeta me to - važno mi je da sad mogu stavljati cijene u eurima ;)
2023 01 27
> schmetterling: > > bambi_Zg: > > evo ja sam uspjela promijeniti: ne mogu ovdje staviti link na FB, ali otvorite si na fejsu stranicu "Change your preferred currency for Meta Pay" > > slijedite upute, samo promijenite valutu u donjem desnom kutu, ali neće vam se automatski prebaciti na eure, nego kad to napravite odite na svoj marketplace i morate svaki artikl ručno promijeniti, no dopustit će vam da stavite cijenu u EUR ;) > Tako sam i ja probala, ali ostane mi prekrižena cijena u kunama, jeste uspjeli to maknuti? evo danas sam relistala neke artikle pa sam skužila da mi se na njima maknula ta prekrižena cijena u kunama i ostali su samo euri. znači u sljedećoj turi relistanja sve kune će se maknuti ;)
2023 01 31