Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Zamjena kune/euri

Pozdrav drage ☺️ Imam jedno pitanje pa me zanima ako je itko od Vas mjenjao kune u eure, isključivo me zanima u bankama(ja sam zaba) naime, imam hrpu lipa, pa me samo zanima da li se lipe moraju razvrstavati po apoenima ili možemo donjeti sve zajedno pa oni po nekom sistemu broje? Unaprijed hvala!
2023 01 25
Ne znam za zabu, ali pisali su o tome da se mora razdvojiti sve. Zbrojite ukupan iznos, ali napišite i koliko čega ima kod razdvojenih lipa. Naravno da oni još broje zbog sebe. U Fini i pošti sam mijenjala i isto piše na računima koliko i što sam donijela.
2023 01 26
Pošta također mijenja lipe? Ja sam nosila ostale kovanice, ali nisam znala da li primaju lipe, a zaboravila pitati. Gdje god se mijenja, znam da se treba razvrstati.
2023 01 26
Najbezbolnije je položiti na racun. Sortirati i prebrojati.
2023 01 26
dali su dugačak rok za zamjenu, to je ok Nego žene, otkud vam tolike kovanice? Ako sam imala 5 kn sveukupno previše sam rekla..
2023 01 26
> Valentinee2: > Pošta također mijenja lipe? Ja sam nosila ostale kovanice, ali nisam znala da li primaju lipe, a zaboravila pitati. > Gdje god se mijenja, znam da se treba razvrstati. Mijenja sve. Ja sam tako kod njih zamijenila.
2023 01 27
> sanjaurban: > dali su dugačak rok za zamjenu, to je ok > Nego žene, otkud vam tolike kovanice? > Ako sam imala 5 kn sveukupno previše sam rekla.. Otvorila se kasica, teška srca :'( x-)
2023 01 27
> sanjaurban: > dali su dugačak rok za zamjenu, to je ok > Nego žene, otkud vam tolike kovanice? > Ako sam imala 5 kn sveukupno previše sam rekla.. A ja sam nosila od mame, nešto muž imao tih lipa, nešto ja i tako se nakupila mala hrpica. Nije to bio veliki iznos, a bolje i promijeniti nego da stoji. Iako smo ipak ostavili koju kovanicu od 1 ili 2 kn zbog kolica kad trebamo uzeti kad idemo u kupovinu. Još idu unutra kune, a mogu i euri. Često mi se dogodilo da su nekad i zaštekala pa ne možeš dobiti natrag kovanicu. Pa ako se to dogodi veća je šteta sada ostati bez 1 € nego bez 1 kn 😁 I ostavili smo nekoliko novih kovanica koje su rijetkog izdanja.
2023 01 27
Pozdrav, nosila sam ja poslovno puno kovanica u zabu i nisu trebale biti razvrstane.Sve skupa ubace u aparat i on sam razvrstava i broji.Ako i razvrstate sve ce ubacit zajedno.
2023 01 27
> Valentinee2: > > sanjaurban: > > dali su dugačak rok za zamjenu, to je ok > > Nego žene, otkud vam tolike kovanice? > > Ako sam imala 5 kn sveukupno previše sam rekla.. > Otvorila se kasica, teška srca :'( x-) haha, joj, da!!!!
2023 01 27