Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Naručivanje odjeće online

Hej curke, imam upit. Voljela bih si kupiti dosta odjeće preko interneta što do sada nisam pa me zanima kada pišu one tablice veličina i dimenzija. Te dimenzije - da li su to dimenzije mog tijela ili dimenzije artikla? To mi nikada nije jasno jer negdje je naglašeno da se radi o tjelesnim dimenzijama, a negdje su samo dimezije i onda je ilustracija artikla pa ispada da su to dimenzije artikla. Do sada sam uvijek bila onaj tip osobe "probaj pa kupi", ali kada vidim neke povoljne artikle, voljela bih si kupiti nešto, a opet mi se ne da baš svaki puta vraćati i tako dalje. Vjerujem da vas ovdje ima koje imate puno iskustva s online kupovinama pa vas molim za pomoć :D Ugodan dan želim :)
2023 02 02
Dimenzije proizvoda su navedene uz oglase A na svim stranicama imate primjere kako se izmjeriti Te tako vidite koja vam velicina treba ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f4d405dc78f5387c63e6cc5a61c69491.jpg)
2023 02 02
Ja 90% stvari naručujem Nisu mi baš često od pomoći te dimenzije, kad po njima gledam uvijek mi bude preveliko Zato uvijek uzmem po dvije veličine, koja mi ne odgovara vratim, to mi se pokazalo kao najbolji način
2023 02 12
> Beatriss: > Ja 90% stvari naručujem > Nisu mi baš često od pomoći te dimenzije, kad po njima gledam uvijek mi bude preveliko > Zato uvijek uzmem po dvije veličine, koja mi ne odgovara vratim, to mi se pokazalo kao najbolji način E to vraćanje me muči. Nisam nikad kupovala pa ne znam niti postupak vraćanja. Djeluje mi zamorno XD
2023 02 13
Dimenzije koje pišu na stranici su dimenzije proizvoda tako da bi bilo najbolje da se izmjerite i nađete veličinu proizvoda koja odgovara vašim mjerama. Što se tiće vraćanja to ovisi od web stopa do web shopa, s nekima je jednostavno, a s nekima se natežete.
2023 03 13