Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Odrzavanje i njega bijelog/sarenog vesa

Koji prasak za bijeli i sareni ves Vam se pokazao kao najbolji? Omeksivac? Kako odrzavate bijelinu vesa? Imate li neke preporuke/savjete/trikove? Hvala.
2023 02 16
Za bijeli-ariel, pamučne bijele stvari obavezno perem na 90. Za šareno uzmem ili rex, duel ili nešto treće.. mijenjam i svaki mi bude ok. Uzimam crnu nilu (tekući det) za crne stvari, za dječje imam nilu za šareno. Uglavnom, sve perem odvojeno, ne volim zbubati sve skupa. Od omekšivača mi je najdraži žuti duel, sve miriše :) :)
2023 02 16
Meni se meri merino ljubičasti pokazao odličan. Lovim ga na akcijama kad bude xxl pakiranje 4,5 litre za nekih 5,30 € Roba fino miriše i sve opere. Omekšivać koristim zlatni lenor ili naranđastu Violetu. Predivan miris kuca miriši po njima. (Svatko ima svoj ukus)😊
2023 02 16
Svatko će vam reći nešto svoje, prave preporuke nema. Najbolje je da isprobavate pa ćete sami pronaći odgovarajuće sredstvo za pranje. Od omekšivača kad je izašao na tržište shushu, bio mi je super. Sada mi je puno slabiji. Mislim da je sve to na isti kalup, postalo je razvodnjeno, a skuplje. Kupujem na akcijama, kad nešto naleti. Prala sam rublje i sa onim najjeftinijim praškom. Ah, opere, potrošila sam ga, ali mi se u utoru u perilici skameni u grudice tijekom pranja.
2023 02 20