Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Poklon mužu za rođendan

Šta pokloniti mužu i tati za rođendan? Molim vas , ništa sexy 😂!
2023 03 11
A sve ovisi kakav je tip.Moj se npr oduševio kad sam mu kupila termos čašu iz dućana "Lonci i poklopci".Aako je dobar kuhar onda nekakve noževe ili dasku za sir sa onim "vilicama" za probavanje.Nekakav tečaj ako ima nekih želja.
2023 03 11
> Antonija239: > A sve ovisi kakav je tip.Moj se npr oduševio kad sam mu kupila termos čašu iz dućana "Lonci i poklopci".Aako je dobar kuhar onda nekakve noževe ili dasku za sir sa onim "vilicama" za probavanje.Nekakav tečaj ako ima nekih želja. Upravo to, što voli, koji su mu afiniteti.. razveselio se termos čaši bolje nego što bi nekom komadu odjece ili parfemu i to je super 💜 Volim praktične poklone , ono što će se koristiti i što će razveseliti. Suprug je fan Motorheada pa sam mu uzela čašu , tj pintu sa logom, 4 Motorhead pive (da, i to postoji 😎) i bedž . Pun pogodak ! Ako je tip za takve poklone Rockmark glazbena knjizara ima solidan izbor.
2023 03 12
Ovisi jel zaslužio. :)
2023 03 12
Ja imam na prrofilu od L'erbolaria parfimirani dezodorans, novi.
2023 03 12
Ja sam jednom davno, davno tadašnjem dečku poklonila polugodišnju pretplatu na Playboy. To mi je bila najbolja ideja ikad. Nažalost, više ne izlazi u papirnatom obliku, ali možda neki časopis koji ga zanima. I tako se kroz neko vrijeme ponovo prisjeti vas i poklona ;)
2023 03 12
Ja sam zadnji put mu poklonila kožnu torbicu sa novčanikom i kaišem te parfem koji koristi Laccoste, sve stavljeno u torbicu i bio je oduševljen, ali čovjek prosudi što vole , što im treba, nosio je torbicu koja je već imala male ogrebotine koje mu je napravio pas, isto sam vidjela da mu je novčanik lila pa sam ja to učinila umjesto njega, po meni neke praktične stvari koje će nositi, sigurno znate što su njihovi prioriteti., a i iz razgovora se da vidjeti što bi htjeli a da ne otkrijete da ćete to pokloniti, eto tako bih ja napravila ;)
2023 03 12
> Desinićka: > Ovisi jel zaslužio. :) :')
2023 03 12
> Desinićka: > Ovisi jel zaslužio. :) :')
2023 03 12
tvornicasnova.hr/knjige/tatino-blago/ Ako je muz ujedno i tata odnosno ako imate dijete onda ovu personaliziranu knjigu. U svakom slucaju je super opcija za Dan oceva koji je u nedjelju i jos Vam je danas 15% popusta.
2023 03 13
Desnićka ovo ti je jako dobro "ovisi jel zaslužio" , naravno ako ne zasluži ništa hahahaha, nije loša ideja i za ovu knjigu Dorinaa, ali ja sam shvatila da Vi tražite za muža i za svog tatu, znači to je suprug samo., a sadašnji tata, ako se potrudio da dosta pomogne i bude pravi tata onda ga svakako nagradite lijepim poklonom., ako nije nemojte se sjetiti datuma kako se mi žene znamo snaći zaboravili ste baš taj dan hahahahaha :') to je ona stara "vruće se željezo kuje". :')
2023 03 15