Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Žalba na brisanje oglasa na Marketplaceu

Pozdrav, Objavila sam oglas na Marketplaceu koji je obrisan zbog zavaravajućeg sadržaja ili tako nešto, vjerojatno jer misle da prodajem lažnjak. Žalila sam se, ali sam samo dobila obavijest da je žalba odbijena, bez ikakvog objašnjenja zašto sumnjaju da prodajem krivotvorenu robu. Artikl kojeg prodajem nije kopija (dapače, tenisice su original i rabljene s tragovima nošenja i za to primjerenom cijenom), i ne kužim na temelju čega su to zaključili i frustira me što ne dobijem nikakvu povratnu informaciju zašto je artikl zabranjen za oglašavanje, niti mogu ikoga direktno kontaktirati u vezi toga. Jeste li kad vi imali takvih problema i jesu li vam odobrili žalbu?
2023 03 12
Pozdrav Istu situaciju sam imala, isto odbijeno bezveze i nikakvo objašnjenje zašto..
2023 03 12
Takoder i ja prije mjesec dana otp
2023 03 12
Pušu na hladno i sve proglašavaju fejkom. Imaju neki algoritam i vjv su im zasmetale određene riječi. Meni su tako skinuli pumice djecje jer su po njihovom fejk. Pisala odmah zalbu i prihvatili. Prije koji mjesec sam oglasila hrpu časopisa sa raznim kristalima, original zapakirano, pa su maknuli jer se droga ne smije prodavati :') :') Također uvažili žalbu , nije ipak crystal meth :') Probaj obrisati taj i sloziti novi oglas.Mozda slika jezika pomogne.
2023 03 12
Što ste im u žalbi napisali? Pisala sam im i ja da nisu fejk, da je cijena niska jer imaju oštećenje itd. pa mi nisu prihvatili.
2023 03 12
Napisala sam isto tako, samo nisu bile ostecene. Rabljene dječje original tenisice, sve oznake na slikama, niska cijena samo da mi ne stoje doma. Nisam spominjala riječ fejk. Ma čudni su im kriteriji oko originala i bok. Scam stranica i profila more, oni su ok i ne reagiraju na prijave, ali uredno tlače oko oglasa rabljenog na taj način.
2023 03 12
Meni često obrišu oglase gdje navedem brend npr H&M, Zara i slicno.... ne znam tko jos njih kopira pa da misle da je fejk
2023 03 13
Pozdrav, pre svega ispricavam se jer ovo moje nema veze sa vašom temom ali nova sam ovde pa ne znam otvoriti temu al sam primetila da tu ima aktivnih pa bih vas molila za pomoć, naime pre 2 dana mi se javila devojka sa nula pozitivnih pa nisam htela odmah suditi da je prevara ili lazan profil pomislila sam da je jednostavno nova clanica ovde kao i ja uglavnom javila mi se i ponudila stradivarius traperice za prodaju i ja sam pristala na kraju da ih uzmem dala mi je svoje podatke pa sam joj isti dan uplatila pre 2 dana još i danas mi se javi sa odgovorom da je bila u banci i da nema nikakve uplate sto me je zacudilo jer je nemoguce da uplata nije sjela znam da nekima ne sjede odmah isti dan al drugi dan bi trebala i danas mi javlja da nikakve uplate nema i sada ne znam sto da radim bojim se da sam prevarena... I molim vas bez komentara za moju pismenost nisam poreklom iz hrvatske pa nisam se jos uhodala sa hrvatskim recima i pravopisom, hvala
2023 03 13
Ponovno sam postavila isti oglas, samo sa većom cijenom, i normalno je prošao. Zatim sam danas snizila na cijenu koja je primjerenija stanju artikla, i opet je obrisan Pa bizarno :D
2023 03 14
Meni cesto odbijaju oglase. I to vecinom knjiga jer ili nest u rijeci ima ili nest slika naslovnice. A nekad prodju i onda kad idem na obrisi i ponovno objavi ne prodju.
2023 03 17