Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Osvježavanje/čišćenje namještaja

Trebala bih preporuku kako čistitite svoj namještaj, tipa kutne garniture prekrivene tkaninom? Znam da se može sve lijepo očistititi s parnim čistačem, ali bi to bila dosta skupa opcija da se svako malo zove nekog da dođe čistiti. Zanima me zapravo koristite li neko sredstvo kao miris za kutne da prekrije miris nakon pečenja, posebno ako imate spojen dnevni boravak i kuhinju? Koliko je to učinkovito. Postoji li neki prašak, sprej koji se može našpricati pa samostalno usisati?
2023 04 01
Ja svoj tapecirani namještaj čistim sa sprejom za autosjedala :). Poprilično dobro očisti i osvježi....
2023 04 01
Ako se kuha u istoj prostoriji onda ne bi bilo loše svako dvije godine očistiti dubinski. Postoji prašak od lavande u DM-u ali ima dosta intezivan miris a meni se najbolje pokazalo prebrisati ručnikom namočenim u destiliranu vodu i malo alkoholnog octa a kad se osuši eventulano posuti sodom ili tim praskom iz DM -a pa usisati.
2023 04 01
Ja sam davno imala takvu garnituru i znala sam ju "oprati" sa onim Vanishem za tepihe, napraviš otopinu i onom "magičnom" krpicom istrljas, ali ne jako mokrom, nego onako da bude suha a puna pjene. I poslje posaugaš.
2023 04 01
> supermamica: > Ja svoj tapecirani namještaj čistim sa sprejom za autosjedala :). > Poprilično dobro očisti i osvježi.... Toga se uopće nisam sjetila. Odlično 👍
2023 04 03
> Nitospitos: > Ja sam davno imala takvu garnituru i znala sam ju "oprati" sa onim Vanishem za tepihe, napraviš otopinu i onom "magičnom" krpicom istrljas, ali ne jako mokrom, nego onako da bude suha a puna pjene. I poslje posaugaš. Joj raj Vanish mi je kao tiha patnja 😂 Stalno planiram kao isprobat ću ga za tepihe, ali nikako. Mogla bi stvarno i to pokušati.
2023 04 03
A za lijepi nježni ugodni miris ja volim svoje najdraže eterično ulje promućkati u prokuhaloj i ohlađenoj vodi i našpricavati gdje želim osvježenje (zavjese, kauč,krevet). Dovoljno ga je par kapi, dobro se izmučka i šprica se najbolje iz što sitnije šprice tako da osvježenje pada kao maglica po namještaju. Ne stvara mastan i silikonski talog na namještaju kao kupovni osvježivaći ili što neki rade omekšivač sa vodom koji nije dobar ni za djecu ni kućne ljubimce.
2023 04 03
> plantonximus: > A za lijepi nježni ugodni miris ja volim svoje najdraže eterično ulje promućkati u prokuhaloj i ohlađenoj vodi i našpricavati gdje želim osvježenje (zavjese, kauč,krevet). Dovoljno ga je par kapi, dobro se izmučka i šprica se najbolje iz što sitnije šprice tako da osvježenje pada kao maglica po namještaju. Ne stvara mastan i silikonski talog na namještaju kao kupovni osvježivaći ili što neki rade omekšivač sa vodom koji nije dobar ni za djecu ni kućne ljubimce. Pa to bih isto mogla isprobati. Pokušala bih ga s nečim malo bolje očistiti, nisam još odlučila: prašak nekakav ili Vanish. A ovo s eteričnim uljem mi se čini isto kao brzinski način kako namirišati namještaj.
2023 04 05
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija